Dropkillerz Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Pe un stadion,Cam cu ghinion,Iată vine iute,Pfui, ferea că pute,Un cioban gherţoi,Cu-o turmă de oi!Una-i mai pestriţă,Oaia Nicoliţă,Una care zburdăE o oaie Surdă,Iar una pelticăSe numeşte Dică.Şi pe la peluzăStând buză la buză,Mări, se vorbiră,Ei se sfătuirăPrintre căcărezeCa să mi-l lucrezePe cel antrenorCă-i prea bârfitorŞi are la soare,Un hotel prea mare,Şi maşini prea tari,Şi cam mulţi dolari!...Şi acel cioban,Evident, ţăran,Fără pic de fricăL-a demis pe Gică,Şi de-o lună-ncoaceGura nu-i mai tace,Cică el cioban,I-a luat MerţanŞi noaptea la treiÎi ducea femei-Bre patron de paie,Care nu faci baie,De o lună-ncoaceGura nu-ţi mai tace!Ori turma nu-ţi place,Ori eşti bolnăvior,Păstor impostor?-Auzi, hahalerăCu faţă mizeră,Mare derbedeu,Tu ştii cine-s eu?Eu sunt, ştiu creştinii,Sabia luminii,Sunt Jiji jupânulŞi a tot stăpânul.- Stăpâne, stăpâne,Îţi cheamă ş-un câneCel mai bărbătescŞi cel mai frăţesc,Şi la stadionDă-i un milion,Poate derbedeulBate CeFeReul.-Bre Jiji la noiNu există oi,Caută-ţi în pripăOaia la echipă,Şi-o să-ţi vezi măiastră,Oaia roş-albastră;Iar în dosul stâniiMai ascultă-ţi cânii,Zi-le-o vorbă bună,Ca la cap să-ţi punăFluier ardelean,Al lui Corpodean;Fluierul ca mierea,Al domnului Serea;Fluier cu venin,Al lui Constantin!Vântul când a batePrin ele-a răzbate,Punctele s-or strânge,Oile vor plângeCu lacrimi de sânge,Că tu la prostimeLe vei da iar prime!Iar de o să pleciLa Parchet în beci,Să le spui curatCă te-ai însuratC-o mândră crăiasă,A lumii mireasă;Că la nunta taA căzut o stea;Iar restul de steleŢi-au cântat manele,Vieţaşi şi ocnaşiAi avut nuntaşi;Preoţi iubitori,Doi judecători,Păsărele mii,Şi stele făclii!Iar dacă-i vedea,Pe la DeNeAUnul cu burtică,Pe nume Mitică,Din ochi lăcrimând,Pe hol alergând,Pe toţi întrebândŞi la toţi zicând:"Cine-au cunoscut,Cine mi-au văzutŞmecher marinel,Tras printr-un inel?Feţişoara lui,A coniacului;Perişorul lui,Ca al oului;Ochişorii lui,Ca ai x-ului?"Tu, ciobanul meu,Să îi spui mereuCă acel băiatV-a cam înfundat,Iar la spectatori,Ăia "infractori",Să le spui curat:”-Gata, v-am lăsat!”