ratseloP Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Băsescu uitându-se cruciş, Boc transpirat, Cioroianu dansând cu bandana pe cap ori Vosganian căutându-se de bani, pentru a da bacşiş unei dansatoare din buric, sunt ipostaze în care nu v-aţi fi aşteptat, probabil, să-i vedeţi pe aleşii noştri. Vă arătăm azi o altă faţă a politicienilor, una menită să vă descreţească frunţile. Comentariile făcute pe marginea lor sunt pamflete adaptate unor situaţii prin care au trecut personajele din fotografii sau întoarceri din condei ale unor fraze pline de “înţelepciune” rostite de domniile lor de-a lungul timpului... Traian Băsescu, preşedintele României “Hă, hă, hă! Uitaţi-vă în ochii mei, după care urmăriţi lumina de deasupra mea. Apoi uitaţi-vă din nou în ochii mei şi iar în lumină. Nu-i aşa că deja trăiţi mai bine? Hă, hă, hă!” Ion Iliescu, fost preşedinte al României şi Cristian Greţcu de la Divertis “Măi, dragă, ce mai semeni cu mine! Să stai departe de doamna Nina, că altfel ţi-arăt eu ţie, băi animalule, băi dezaxatule!” Sursa
Denzel_Lsd Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Basescu....zici ca era beat,drogat...ce vreti voi..pana la cer Fata de presedinte... ;)
m4x Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 La cate poze ii fac la fiecare aparitie a sa, imposibil sa nu-l prinda intr-o ipostaza amuzanta :DAia cu Base rulzzzz :>
Lucian Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 oricine poate fi prins in ipostaze dinasteaprima...:rofl1: I R Baboon
Stargate Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 base e om bun :) hai sa nu fim rai ;) :D Pamantu' e rau k-l tine Funny faza cu tipul de la Divertis ca apara cu tov iliescu - chiar imi place :photo:
Velasquez Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 L-a prins intr-o ipostaza foarte comica , hehe . BAT MANNNNNNNNNNNN rulz <3 Base :P .
ratseloP Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A iesit mirific in poza aia. Stie careva daca a aparut pe la TV? :)
[DezZza] Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Base rulz :rofl1:Presedintele Romaniei a avut intotdeauna priza la public