Jump to content
ratseloP

Locuri în care e cel mai probabil să-ţi pierzi virginitatea

Recommended Posts

Că se intamplă cand ai 15, 18 sau 22 de ani, ideea e că intotdeauna există o prima dată. Cand faci sex, bineinţeles. In urma unui sondaj realizat pe Internet, s-au ales primele cinci locuri în care e cel mai probabil să-ţi pierzi virginitatea, numite de cei care au trecut deja prin această experienţă.

1. Când eşti la mare, fără părinţi

Singur, fără părinţi! Ce viaţă! Doar tu şi alţi puşti de vârsta ta. Soarele străluceşte, apa e caldă, nisipul fierbinte iar... fetele de pe plajă şi mai fierbinţi. Nopţi petrecute în discotecile în aer liber şi mai mult ca sigur că te loveşte norocul.

2. În tabără la munte

Aer curat, verdeaţă, vitalitate. Căbănuţe mici şi uneori incomode, dar foarte multe persoane şi-au pierdut virginitatea în timp ce se aflau în excursie la munte. Fie sub cerul liber, fie în căsuţele în care erau cazaţi, pe grabă, ca să nu-i prindă profesorul coordonator.

3. Pe bancheta din spate a maşinii

Ai deja maşină dar încă eşti virgin? Nici o problemă, jucăria ta pe patru roţi te poate ajuta să scapi de... problemă. Foarte multe persoane au făcut prima dată sex pe bancheta din spate a maşinii. Unii dintre aceştia pe bancheta din spate a maşinii unui prieten sau chiar a părinţilor.

4. Într-o cameră de hotel

Locuieşti cu părinţii, stai în cameră cu sora ta mai mică (iar ea nu pleacă niciodată de acasă) şi tocmai ţi-ai făcut iubit. Bancheta din spate a maşinii nu te încântă şi nici nu se pune problema să petreceţi un weekend singuri, undeva. Soluţia e simplă: o cameră de hotel. Iar dacă vrei ca totul să fie perfect, rezervă o cameră la un hotel de lux, eventual unde beneficiezi şi de room-service.

5. În toaleta unui bar

Unii sunt mai grăbiţi, probabil şi nu-i prea interesează unde şi cum se întâmplă. Ideea e să se întâmple şi atât. Astfel, printre locurile în care se poate pierde virginitatea se regăsesc şi toaletele publice sau de prin baruri obscure.

Sursa :

Libertatea

Sper sa nu fie probleme in legatura cu subiectul, mie mi s-a parut chiar amuzant :).

#reNNe nu pot sa folosesc numele acelui loc de frica suspendului :-<

>- masina de spalat -<

Link to comment

primele 2 intr-adevar is cele mai comune. in baie undeva am intalnit. pe bancheta nu prea (de ce ai cauta un loc atat de incomod pt "prima data"? ), iar cat despre hotel, mai rar. oricum, mai degraba la el/ea acasa cand is parintii plecati decat la hotel sau in masina.

Link to comment

' date='Jan 4 2009, 01:02' post='3354576']

wtf ? pe cine ai auzit tu sa faca pt prima data sex in toaleta unui bar ?

toate se intampla undeva unde sunt doar cele 2 persoane ca deh .. prima data rusinea mare .. nu stii cum sa procedezi .. bla bla bla

acasa la un prieten singuri :)

eee nu stiu cum sa procedeze. :D Toata ziua se uita la porno pe red ^_^

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...