Jump to content
[omegga]

Ceasul Mortii

Recommended Posts

Posted

Mai în glumă, mai în serios , nişte bloggeri din Marea Britanie au inventat Ceasul Morţii. Nu este vorba despre nimic periculos, ci doar despre un dispozitiv care, potrivit bloggerilor, ar putea calcula data exactă la care o persoană şi-ar putea găsi sfârşitul. Potrivit creatorilor săi, site-ul www.deathclock.com este o modalitate "prietenoasă" de a le aminti oamenilor că timpul se scurge şi că viaţa este, de fapt, foarte scurtă.

Sistemul de calcul ia în considerare câteva elemente care ar putea influenţa timpul pe care o persoană îl mai are de trăit pe Pământ. Deoarece măsurile folosite sunt cele din Marea Britanie, vă oferim câteva detalii tehnice care v-ar putea fi de folos: 1 ft (foot) = 30.48 cm, 1 in ( inch) = 2.34 cm si 1 lbs (pound) = 0. 4535 kg.

antena3.ro

http://www.deathclock.com

ce parere aveti ?

Posted

Parerea mea este ca acest ceas e o porcarie , nu poate afla cand moare cineva , daca vrea Dumnezeu murim fie peste 1 secunda fie peste 10 ani , asa ca nu ai cum sa te bazezi pe acest lucru . Mi`a iesit ca mor in 2078 , adica la virsta de 84 ani :|

Guest Xspeed
Posted

03 January 2009 O_o

orly?

Posted

Your Personal Day of Death is...

Saturday, September 11, 2066

Seconds left to live...

bla bla bla

sa va zic eu care e toata smecheria e un buton acolo Delay date of death .. si va trimite pe un site de medicina ... este o inselatorie sa-si ia aia mai multi clienti

Guest Tralalala
Posted

daca puneti o greutate mai buna traiti mai mult.. mai mare mai putin.. dar astea variaza pe parcursul vietii .asa ca nu o sa stii niciodata cand o sa mori .. daca pui ca esti fumator se duce aproape jumate din viata .. +alcoolist nu mai vorbesc .

FAKE as hell

Posted

Thursday, February 28, 2064

Seconds left to live...

1,740,502,763

eu m`as multumi sa traiesc pana in 2050.. dar daca ceasu asta imi da mai mult.. nu ma supar :) in concluzie.. ceasu astia e o mare prostie :)

@oare ce pot sa fac in atatea secunde ?:))

Posted

' date='Jan 1 2009, 13:37' post='3348675']

daca zicea 3005 ziceai ca e true :))) :beer:

daca zicea atata,ziceam ca e o prostie si mai mare :)) . Am "bifat" acolo normal,prima oara am pus sadic,acum mi-a aratat ca traiesc pana in 2059.

Posted

Parerea mea este ca acest ceas e o porcarie , nu poate afla cand moare cineva , daca vrea Dumnezeu murim fie peste 1 secunda fie peste 10 ani , asa ca nu ai cum sa te bazezi pe acest lucru . Mi`a iesit ca mor in 2078 , adica la virsta de 84 ani :|

ascunde-te ma cu dumnezeu tau cu tot

mie mi-a iesit prin 2090 , am avut un program mai demult , care era cu mai multe intrebari .. ex: boli in familie , daca iau droguri , daca beau si mai multe .. nu mai stiu cum se numeste , dar era mai fain decat asta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...