Jump to content
Dani

Pereti vii si naturali

Recommended Posts

Posted

Acum doua luni va povesteam de niste “pereti vii” pe care pot fi crescute plante si care pot da un aer placut camerei. Dar ce va voi prezenta mai jos este cum o companie din Stockholm, Suedia creeaza pereti vii cu adevarat. In primul rand acesti pereti au rolul de creea o ambianta placuta intr-o camera sau intr-un hol prin imbunatatirea calitatii aerului si a unui design superb. Unele plante chiar au calitati de curatare a aerului si de tinere a caldurii in camera. Foarte frumos! Si eu vreau sa-mi construiesc viitoarea casa in acest mod si voi apela la aceasta firma. Sper sa nu fie prea scumpi.

Imagine IPB

Restul pozelor

Posted

no way , daca vream sa stau in gradina coboram si ma instalam in gradina :))

'Si eu vreau sa-mi construiesc viitoarea casa in acest mod si voi apela la aceasta firma. Sper sa nu fie prea scumpi.' ;) doi pereti o sa te coste cat o casa , bat la pariu... :whistle:

Posted

Ai un perete din asta in casa, cresc plantele mult .. te trezesti noaptea dupa ce ai amestecat bere, whiskey, vin, cogniac, etc .. si vrei sa te duci la baie. In camera intuneric, tu mahmur .. si vezi deodata niste forme ciudate pe tot peretele in spatele tau, uiti si de baie si de tot .. atunci trebuie sa-ti iei olita si sa o pui langa pat.

Ma multumesc cu 2-3 flori in camera, nu-mi trebuie un perete.. + trebuie sa le ingrijesti si cand se ofilisec ? Alta bataie de cap..

Posted

mie nu'mi place deloc .. eu nu sunt obijnuit sa am grija de lucruri .. mai ales sa am grija de un perete pe care trebuie sa'l ud zi de zi .. sai ofer lumina (artificiala , naturala bla bla)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...