Jump to content
Dropkillerz

Anti "manele"

Recommended Posts

Posted

sunt parodii... si atat timp cat jumate din populatia Romaniei ii place muzica de petrecere, de ce sa nu le exploatez?

sfat ptr loyd: ia-ti un animalut de companie(un pisic , un caine ) sa iti fie singurul prieten :wub:

@sa dam search si la posturi / topicuri ale tale de acuma 2 ani ? :wub:

Posted

sunt parodii... si atat timp cat jumate din populatia Romaniei ii place muzica de petrecere, de ce sa nu le exploatez?

sfat ptr loyd: ia-ti un animalut de companie(un pisic , un caine ) sa iti fie singurul prieten :wub:

@sa dam search si la posturi / topicuri ale tale de acuma 2 ani ? :wub:

parodii ? :lol:

pentru cine uraste genul asta de muzica ..daca se poate numii muzica ...puteti sa puneti aicia ofurile voastre... despste manele auzi manele===fenomen in romania

parerea mea manele===kkt in romania...

Posted

deci sa clarificam lucrurile

eram paralel cu forumul prin 2006 , am dat un copy / paste la acel topic de altundeva...

primul clip este in cinstea lui cRs , m-au rugat baietii dp samp sa ii facem un clip , i-am cerut o melodie pe messenger si a iesit ce ati vazut

al doilea clip: am fost plecat 1 luna in vara , si pe unde am umblat tot se auzea acea melodie cu hai in mercedes si am zis sa fac un clip, ma plictisisem :D

@loyd nu e asa ca e usor sa dai vina pe ceilalati , dar pe tine nu te vezi ? :wub: (vb la general)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...