Jump to content
Dani

Camin studentesc in Olanda

Recommended Posts

Posted

Mai jos veti vedea cum arata un camin studentesc in Olanda. Caminul Studentesc de la Universitatea Twente din orasul Enschede are 87 de apartamente luxoase si spatioase pentru studenti iar pe lateral, pentru pasionati sau pentru cei care n-au ce face exista un zid pentru alpinism. Acest camin ma are un teren de fotbal, un supermarket, un salon de coafura si frizerie si o sala de fitness. Noi cand o sa avem asa ceva?

Imagine IPB

Restul pozelor

Posted

omg , foarte tare

incepe incet incet si pe la noi sa se construisca asa dar doar pentru universitatile particulare , la stat nici vorba

Posted

Arata foarte bine. :) O sa dureze ceva timp pana vom avea si noi asa ceva..pana atunci ne inghesuim 4 insi intr'o camera de camin..

Ar fi buna si aia cu 4 insi numai sa fie gratis .. ce sa mai zici cand mai trebuie sa platesti si o suma exorbitanta de bani pentru niste conditii inumane ... Dar ce sa-i faci e Romania .

Posted

' date='Dec 26 2008, 16:04' post='3336295']

Noi cand o sa avem asa ceva?

Uhm, poate in vreo 10-15 ani ? :-?? Poate cand si in Romania se va trece pe moneda Euro ? Who knows..

Still, a very nice place :D

Posted

Nu o sa vedem un astfel de camin la noi in Romania curand . Nu trebuie conditii de ultima generatie ca sa inveti si sa stii ce vrei sa ajungi in viata :D . Probabil in urmatorii 50-100 de ani vom vedea un astfel de camin la noi :) . (sau poate nici atunci)

Posted

ce vb voi ca peste 10 15 ani

credeti ca este greu de facut ..? numai ca nu se implica oamenii nostrii ei i'si bat capul mai mult cu furatu , sa le iasa lor mai multi bani nu cum sa investeasca in camine/autostrazi etc :)

Posted

Sunt deja cateva si pe la noi.

De exemplu in Craiova am vazut 2 aproape la fel de luxoase ca si cel din poza.. caminul din curtea Facultatii de Agronomie si cel de la Facultatea de sport sunt incredibil de frumoase.. am fost de cateva ori pe'acolo si nu mi-a venit sa cred ca sunt de fapt doar niste camine..e drept totusi ca pe cat sunt de frumoase pe'atat de stricte sunt si regulile..noroc ca nu le respecta nimeni ;))

Posted

Normal ca la noi nu o sa se construiasca vreodata ceva asemanator. De ce? Simplu,noi nu stim sa pretuim ce ni se ofera !! Ce rost are atata bataie de cap stiind ca in maxim 2 ani or sa devina epave?

Posted

Buna intrebare :)). O sa avem niciodata :( .

oh contrair ! .. in Timisoara s-au renovat majoritatea caminelor studentesti si ofera conditii destul de bune . si in complexul din zona gasesti tot ce vrei .. de la bar de striptease pana la pista de bowling . :tiphat:

+ cine si-ar dori sa aibe casa in panta :P

Ce rost are atata bataie de cap stiind ca in maxim 2 ani or sa devina epave?

well .. asta e adevarat.. ca nivelul de inteligenta a multor studenti de prin camine nu trece de cel al unui om de neandertal si tind sa distruga tot ce-i nou si luceste . au fost luate ceva masuri de prevenire .. s-au instalat camere de supraveghere pe holuri si pe exterior .. dar pe cine mai impresioneaza acestea :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...