DenY Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 (edited) well dupa mici discutii am hotarat sa fac un topic pe aceasta tema . . . e strigator la cer pentru ce se da suspend in ziua de azi . . . este vorba despre acest topic . . . http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=258909 as dori si eu parerile mai multor jucatori / moderatori / asistenti . . . va rog sa fiti cat se poate de sinceri p.s: suspendul mi-a fost dat pe baza acestei expresii: asa vorbesti acasa cu parintii tai, nu cu mine Edited December 20, 2008 by DenY
DonPante Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 voted 2 , clar :) stiu xtest ca esti mandru si ai orgoliu , dar poti recunoaste ca ai gresit , ai mai facut-o :) (take chill , n-a fost o insulta)
Spiky2013 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 wrong. va fi inchis + suspend + warn + orice masura dictatoriala de care e nevoie ptr a tine populatia de roboti sub control. been there, done that. have fun.
rhazek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Referirea la parinti nu a avut nici o intentie rea. 2 clar
Guest n00bletzel Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 2 Eu nu cred ca asta e insulta "asa vorbesti cu parinti tai nu cu mine" da ma rog fiecare cu ale lui :)
Lamborghini Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 votat 2 ..suspend acordat pe nedrept ..no more comments@de acord cu spiky
Guest Combinatorul Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 wrong. va fi inchis + suspend + warn + orice masura dictatoriala de care e nevoie ptr a tine populatia de roboti sub control. been there, done that. have fun.adevarat graiesti
huSt Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 s-a luat suxp3nd pentru " dute dracu " de la xtest,tyrexel a spus ca pentru " prost e fiu lu doamna mata " se da suspend , deci nu stii de la ce sa te astepti... @2
bunny Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Danu mi-e amic de 3 ani si ceva, si nu ca l-as favoriza, dar nu as fi acordat suspend pentru asa ceva. Lui *ZeeZoo* acela, se subintelege, insulte repetate, dar faza cu parintii, sux.
[EliTe] Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 xtest? ... uitativa si in plangerea mea http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=259383 ... am ramas o_O
Guest Silphy Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Au mai fost cazuri in care nu s-a dat suspend pentru asa cv , mie mi se pare destul de exagerat.@2
Dropkillerz Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Voted 2,nu ca mi-e amic danu,doar pentru ca xtest nu-i la prima gresealava mai aduceti aminte de suspendul luat de mine pentru ks cand am dat cu swel ? :lol:uitati aici :lol:,acuma normal daca fac ks pe un spot,primesc suspend pentru ks x2....
TyreXel Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ' date='Dec 21 2008, 01:24' post='3319430']tyrexel a spus ca pentru " prost e fiu lu doamna mata " se da suspend , deci nu stii de la ce sa te astepti... @2Cand cineva se leaga de parinti dau suspend... insa in plangerea de fata eu n-as fi acordat suspend.
bunny Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mare adevar graiesti hmmm idem tyty :) Ce-ai ma ciumpalacule, ca tu erai si mai rau. :hug:
SWAt2000 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 voted 1!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@1111 danu nab, eu iti dadeam 49 de zile :> ma intreb de ce mai joci mu..? :-? ps. n-am votat
Lancelot Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 hmm :) si ce vrei sa demonstrezi cu acest topic?Care-i este scopul?:) Hmm..crs..nu mai zi tu idem la faza cu dictatura :) ca e de ajuns un mic search pe forum sa ne lamurim ce si cum ..E usor sa judeci cand esti user si ti se pare ca totul e impotirva ta..daca xtest a gresit sau nu..el stie mai bine...Eu nu am obiceiul sa imi laud sau sa imi critic coelgii in public
DenY Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 (edited) hmm :) si ce vrei sa demonstrezi cu acest topic?Care-i este scopul?:) Hmm..crs..nu mai zi tu idem la faza cu dictatura :) ca e de ajuns un mic search pe forum sa ne lamurim ce si cum ..E usor sa judeci cand esti user si ti se pare ca totul e impotirva ta..daca xtest a gresit sau nu..el stie mai bine...Eu nu am obiceiul sa imi laud sau sa imi critic coelgii in publicce doresc sa demonstrez? nenea lance, eu in acele poze nu vad ca intentionez sa-i insult parintii sau ceva de genul . . . e chiar pe dos . . .si nu cred ca sunt singurul care vede acest lucru.Nu vad totusi, unde e insulta catre parinti ? Edited December 21, 2008 by DenY
Guest Combinatorul Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 uite,ti-ai furat-o asta e...fac pariu ca suspendul nu ti-l revoca,sau daca ti-l revoca,o face dupa 5 zile...stii cum e,te lasa sa plangi.la mine caterinca maxima,pe forum warn si suspend in acelasi timp pt un up amarat la o plangere...nu ai ce face,din pacate.
DenY Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 (edited) cum spuneam xtest, mai bine de 80% din voturi sunt pentru mine, ar fi OK sa lasi de la tine si sa intelegi si tu ca nu e insulta, e doar o expresie verbala fara a intentiona sa insult pe cineva.si mai explic odata ce am dorit sa spun:daca zeezoo avea chef de vorbit urat, o poate face cu parintii lui, cu prietenii lui, cu cei care-i permit. .. nu cu mine, deoarece eu nu`i permit acest lucru. scuzati-ma daca am gresit sau nu am scris cat se poate de corect, oboseala spune totul :) Edited December 21, 2008 by DenY