Jump to content
Luci

Nunti transmise pe Internet

Recommended Posts

Romanii din strainatate vor putea participa, virtual, la nuntile rudelor si priete?nilor din tara prin lansarea www.nuntalive.ro, unicul canal specializat de trans?misie a nuntilor in direct.Show Time Production, autorul conceptului, informeaza ca evenimentul poate fi transmis codat, caz in care au acces la imagini doar rudele si prietenii care si-au exprimat aceasta dorinta sau poate fi o transmisie libera, la care sa aiba acces oricine. Se asigura regia si filmarea evenimentului, inclusiv filmarea cu camera ascunsa a evenimentelor premergatoare nuntii propriu-zise. Filmele cu nunti sunt arhivate si pot fi vizionate oricand pe web-ul respectiv, aici gasindu-se si o rubrica unde pot fi lansate invitatiile la nunti.Nuntalive.ro face parte dintr-un proiect mai amplu, fiind lansat imediat dupa aparitia TV Love, care are in program o emisiune speciala la care sunt invitati protagonistii nuntilor. Suportul tehnic permite trans?miterea simultana a zece eveni?mente pe zece canale distincte. Nuntile vor mai putea fi vizionate si pe evenimentelive.ro odata cu alocarea unui canal. (G.S.)

sursa: Ziua

Link to comment

daca citeai si tu putin...

de exemplu daca tu ai rude in strainatate si ele nu pot ajunge la nunta ta ... pot sa intre pe acest site unde vor vedea live nunta ta.

am citi zbk :) insa nu sunt de acord..sau cel putin parerea mea e ca nu se poate compara..o nunta langa cei dragi cu una vazuta pe net..la ceea ce ai spus in fraza a 2 a..ai dreptate..pentru cei care nu pot ajunge e foarte bine ca s-a creeat aceasta fereastra..macar asa pot sa se bucure cat de putin alaturi de cei dragi :)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...