iNm Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Si daca cedeaza digul ala , sunt vai de mama lor !
Dani Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 De ce nu pui sursa originala de unde ai tradus stirea? Sau vrei doar sa-ti faci reclama la blog?1. daca citesti mai bine articolul de pe blog o sa observi de unde m-am insipirat si sunt chiar si site-urile designer-ilor (e scris cu verde)2. daca citesti mai bine articolul de pe blog o sa observi ca nu l-am tradus in totalitate si ca majoritatea cuvintelor sunt de la mine3. daca nu stiai, dupa ce traduc un articol nu e musai sa pun sursa pentru ca eu l-am tradus DAR e cu bun simt sa pun (am pus dar tu n-ai vazut pt ca n-ai citit)4. te rog altadata inainte sa ne ataci.. sa citesti in totalitate postul ca sa-ti dai seama de datele problemei.. multumesc frumos si fii mai relaxat.. nu mai lua linkmania ca si un loc de munca..@on inca nu sunt toate detaliile exacte despre acest oras dar eu cred ca ar trebui sa va ganditi logic si sa va dati seama ca va avea "un acoperis".. vom trai si vom vedea.. si sa va mai spun ceva.. las ca nici noi nu stam mult mai bine fata de Bulgaria
The Wizard Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 subacvatic = sub apa. ala din ce vad eu nu e sub apa...ar trebui sa fie ceva ca in bioshock ca sa fie subacvatic.btw pe bulgari ar trebui sa ii preocupe altceva nu orase in apa. ei sunt praf la mai toate capitolele.
{Strik3} Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Saracii oameni o sa stea cu barca parcata la poarta in caz de ceva... :DLa un cutremur de exemplu.. ar fi mari sanse sa se fisureze dig-ul asta si daca s-ar fisura intr-un loc.. ar fi doar inceputu ..nu s-ar oprii pana nu ar fi complet inundat , nu vad cum ar putea sa-l repare "din mers.."
nu ma cunosti Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 nu`i subacvatic, ca daca vine un cutremur.. adio oras
mogul Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Frumos... vreo 50 de ani, pana o incepe apa sa macine in ziduri sau sa se ridice peste inaltimea lui.u crezi ca nu se va inalta cu vreo 10 m pt 3-4 ani ? :-/
Deadman007 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 interesant, dar totusi nu mi se pare prea sigur
tranda93 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 cred k si ei au o gandire ca a noastra .. .deci cred k s-au gandit si la faza cu inecatul ..... dak nu ... :dontknow:
musLi Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Interesant proiect.Pentru cei care cred ca nu v`a rezista si se va fisura digul, credeti ca ei nu s`au gandit la asa ceva?Ca nu au facut studiu de impact sau analize de risc?Ca il construiesc doar de dragul de a fi construit?
IoNutzZ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Cred ca s-au gandit mult inainte sa`l faca.Nu cred ca aia sunt chiar atat de "prosti" sa nu se gandeasca la asa ceva....nu au 15 ani [parerea mea ]@ Cred ca mai bine se numea " Orasul scufundat "
IoNutzZ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 M-am uitat si la celelalte poze si mai jos e un comment ? hgdhNo Gravatar#320 November 11th, 2008 at 7:03 amdaca vine o furtuna e game over:-? cred ca va face ceva in legatura cu asta nu ?