Jump to content
vudu

cel mai mare si mai luxos vas de croaziera din lume

Recommended Posts

Posted

sa nu crezi ca e usor sa lucrezi pe un vas de ala...te rupi de cei tragi pentru un an 2 3 cine stie....in schimb faci bani si vezi lumea ,ai si avantaje si dezavantaje :crazy:

e destul de greu aici ... imi imaginez ce ii acolo =))

accesibilitatea ... ma gandesc ca o sa fie pentru aia cu ceva 00000-uri in cont :)

OMGGGGGGGGGGGG eroarea masii ... sorry =((

Posted

Foarte frumos , parca ar fi un MiniCity , dotat cu restaurante , locuri amenajate pentru copii , etc .. foarte frumos , ma gandesc ca doar miliardarii o sa aiba ''loc'' pe vas.

Posted

acest vas e o investitie foarte mare si trebuie recuperati banii cheltuiti. De-asta ma gandesc ca pretul unui bilet nu va fi fenomenal de mare, pentru ca, cu cati mai multi oameni isi permit sa plece in croaziera, cu atat mai multi bani vor curge pentru investitori.

Posted

' date='Nov 8 2008, 00:59' post='3200700']

nu cred ca va fi asa .. decat pt cei ce sunt dispusi sa dea o grooaaaazaaa de bani :blink:

nu cred ca o sa fie chiar asa de scump ... pentu ca daca o sa fie mai accesibil pentru mai multe categorii de oameni ... eu ma gandesc sa isi recupereaza mai repde investitia ... parerea mea ...

Posted

Cel mai interesant e urmatorul lucru...intrebarea cea mai importanta...la capacitatea maxima de 5400 de pasageri...cati incap in barcile de salvare? :D :P

Guest <Raziel>
Posted

Nu ne permitem noi asa ceva,dar putem visa :)

Posted

Nu ne permitem noi asa ceva,dar putem visa :)

poate nu iti permiti tu dar stai linisti ca sunt destui care sa isi permita :whistle:

Guest DeFendeR™
Posted

Yap :) hotii :)) isi permit , foarte misto :wub:

Posted

Yap :) hotii :)) isi permit , foarte misto :wub:

nu toata lumea se opreste la 12clase :whistle: si crede`ma ca daca vrei chiar se poate B)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...