Andrei_MG Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 eu il violzez pe m4x sa facem inca unu :"> )) hahhaa max ) sprite :-w ... ce ziceam mai sus? desteptule nu stii ce ai mancat aseara cum ai uitat si de majorat vasea (pharaon) daca vine in vs...apare si la gather ... ;) am vb eu cu el adelina nu mai vine ? :>
Guest zangadelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dau si eu o bere lui Sprite...numai sa vina :) Eu asa zic ...ca vin. Sper sa nu intervina nimic.
nu ma cunosti Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dau si eu o bere lui Sprite...numai sa vina :) Eu asa zic ...ca vin. Sper sa nu intervina nimic. Carne proaspata
Guest zangadelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Eu cred ca fac o confuzie...Blandubel nu e acelasi cu Blandu_ nu?
m4x Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dau si eu o bere lui Sprite...numai sa vina :) Eu asa zic ...ca vin. Sper sa nu intervina nimic.Si mie ? No beer ? :(Daniel, sperii fata .. :D Oricine e bine-venit cat timp nu are chef de scandal sau alte povesti de adormit copii.Eu cred ca fac o confuzie...Blandubel nu e acelasi cu Blandu_ nu?Nu, din cate am inteles sunt veri .. corectati-ma daca gresesc
nu ma cunosti Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Eu cred ca fac o confuzie...Blandubel nu e acelasi cu Blandu_ nu?nop.. suntem 2 persoane diferite..Si mie ? No beer ? :(Daniel, sperii fata .. :D Oricine e bine-venit cat timp nu are chef de scandal sau alte povesti de adormit copii.Nu, din cate am inteles sunt veri .. corectati-ma daca gresescNu o speri.. glumeam si eu :) Si nu suntem veri.. suntem prieteni, tovarasi :D
Guest zangadelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nu ma sperii Doar ca nu stiu cat e de proaspata carnea la aproape 24 :D Mama...n-am luat salariul La fiecare gather o sa dau cate o bere la cineva.Urmatorul esti tu. Si aaaa...cu blandu_ adica alex am vb pe mess si de blandubel imi zisese prietenul meu ca e din Vaslui.Am inteles acum.
nu ma cunosti Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nu ma sperii Doar ca nu stiu cat e de proaspata carnea la aproape 24 :D Mama...n-am luat salariul La fiecare gather o sa dau cate o bere la cineva.Urmatorul esti tu. Si aaaa...cu blandu_ adica alex am vb pe mess si de blandubel imi zisese prietenul meu ca e din Vaslui.Am inteles acum. vezi ca stii :P app.. in poza de la avatar, tu esti ?:)
m4x Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 fara "asl pls" ca vine nenea Lance si ne trage de urechi :(Adelina, sprit e minor nu are voie sa bea .. :D Deci vii si tu ? Sa stiu sa te trec pe lista
nu ma cunosti Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 fara "asl pls" ca vine nenea Lance si ne trage de urechi :( Adelina, sprit e minor nu are voie sa bea .. :D Deci vii si tu ? Sa stiu sa te trec pe lista am intrebat.. pentru ca in caz de vine la gather sa o recunosc :D nu cum am facut cu voi aseara
Dropkillerz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Vrei sa mai pleci din Vaslui ? vin cu brisca la mine si te tai sa moara cici apropo,aveti careva aparat foto,ca sa stiu daca-l aduc pe al meu :P rahat,vroiam sa mai zic ceva dar am uitat :lol:
Guest zangadelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Stiu ca e minor...tocmai de asta ii comand eu :) Beau eu sucul :P Eu sunt in poza...dar nu cred ca ma recunosti dupa ea :)Dar daca nu ma treci pe lista nu mai pot veni?
Dropkillerz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dar daca nu ma treci pe lista nu mai pot veni? lista aia ii de mangleala :lol:lista ce se face la sfarsit conteaza :D
spriTewus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Moama,m4x, am fost cu Campionul_ la pizza,a vrut sa te cheme sa-ti faca cinste,da nu l-am lasat . :D ^_^ Am eu aparat,dar daca vrei,poti sa ti-l aduci si tu :),amintiri in Vaslui . Esti invidios m3xy ? :wub:
m4x Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Moama,m4x, am fost cu Campionul_ la pizza,a vrut sa te cheme sa-ti faca cinste,da nu l-am lasat . :D ^_^ Am eu aparat,dar daca vrei,poti sa ti-l aduci si tu :),amintiri in Vaslui . Esti invidios m3xy ? :wub: Si de ce nu m-ai chemat ? :( .. lasa ca ne vedem maine la liceu >:P p.s. lista aia e doar ca sa stiu cine merge, pe cine sa mai asteptam atunci .. ca am stat vreo 20 de minute in frig cu speranta sa mai vina cineva, de aia zic Daca vii sigur, te trec pe lista sa stim si noi
spriTewus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Vrei sa mai pleci din Vaslui ? sprit, vii .. nu ma intereseaza, o zis loyd ca da o bere p.s. vorbeste si cu Hackers sau cum era daca da el o bere...^_^ am sa-l sun zilele astea,sper sa vina :wub:.
C@mPionuL Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ma bag si eu :D Sper sa nu intervina nimic ... app m4x iti dau eu o bere daca nu iti da adelina : ca eu si asa beau suc
m4x Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ma bag si eu :D Sper sa nu intervina nimic ... app m4x iti dau eu o bere daca nu iti da adelina : ca eu si asa beau suc :despair: Daca e ceva, il rogi pe Demo sa ia pentru el 2 beri .. sa bei si tu :lol:
spriTewus Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :despair: Daca e ceva, il rogi pe Demo sa ia pentru el 2 beri .. sa bei si tu :lol: dar tu ce are daca-i iei o bere ? :D doar ai 18 ani .
C@mPionuL Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :despair: Daca e ceva, il rogi pe Demo sa ia pentru el 2 beri .. sa bei si tu :lol: Lasa ca mergem la mon cafe si acolo imi da si mie :yum:
Andrei_MG Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ba ce faceti aici ... combinatii ? :> .... max tr sa dea bere ... k iau ramas bani :-w ....de sambata :-w .... deci el plateste un rand