spriTewus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 d'soara Eu sunt prezent .. care mai vine, sa zica de pe acu.. dar sa nu va treziti pe vineri seara/sambata dimineata ca nu mai puteti veni. p.s. Andrei si sprit, vad ca nu mai dau pe forum .. :-s cred ca s-au si culcat ce vorbesti . Eu o sa fiu prezent si la next ghater,ca deobicei :) ^_^.
Andrei_MG Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 d'soara taci eu vin .... daca se face sambata :) k sunt in vs
m4x Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 vedeti ca va incurcati in taste, amandoi .. de la 4 beri ? :( LE .. de ce ai dat edit Andrei ? Deci, next gather asteptam cel putin 10 oameni, va fi pe 10 ianuarie
Andrei_MG Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 vedeti ca va incurcati in taste, amandoi .. de la 4 beri ? :( max are chef de glume acu seara am inteles k la urmatoru nu mai vine k ... nus ce nu sa anuntat
spriTewus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 vedeti ca va incurcati in taste, amandoi .. de la 4 beri ? :( da ce am scris gresit ? :-w :-/ "ca deobicei" ? >:P @10 ianuarie,10 oameni ?
Andrei_MG Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 da ce am scris gresit ? :-w :-/ "ca deobicei" ? >:P @10 ianuarie,10 oameni ? 11 :-w ba eu hai k chiar merg la somn ... maine tr sa ma trezesc sa fac bagaju :| dc oare incepe de lunea asta scoala ?
m4x Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 shh "gahtere" :(Deci: Invitati speciali: C@mp!onul !!!!!!!!!!!Era vorba de cel putin 10 oameni
spriTewus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 shh "gahtere" :(Deci: Invitati speciali: C@mp!onul !!!!!!!!!!!Era vorba de cel putin 10 oameni:rofl2: , ok ,am sa-l aduc eu si pe C@mpion.
nu ma cunosti Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 d'soara Eu sunt prezent .. care mai vine, sa zica de pe acu.. dar sa nu va treziti pe vineri seara/sambata dimineata ca nu mai puteti veni. p.s. Andrei si sprit, vad ca nu mai dau pe forum .. :-s cred ca s-au si culcat ok d`soara eu vin sigur :D
m4x Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 (edited) Bine d'soara - m4x - spriTewus - Andrei_MG - nu_te_cunosc a.k.a. blandubel zis si Daniel - C@mpionul (NU MA INTERESEAZA, fara el nu mai facem gather) - loyd + inca cineva - Mr. Kinky - zangadelina - Chameleon_ To be continued! Edited January 5, 2009 by m4x
nu ma cunosti Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bine d'soara - m4x - spriTewus - Andrei_MG - nu_te_cunosc a.k.a. Blandu - C@mpionul (NU MA INTERESEAZA, fara el nu mai facem gather) To be continued! nu ma cunosti(daniel) a.k.a blandubel, alex joaca pe Blandu_
m4x Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 nu ma cunosti(daniel) a.k.a blandubel, alex joaca pe Blandu_Gata sefu', schimbat acolo .. dar tot nu_te_cunosc esti :D
Dropkillerz Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 m4x: te astept sambata viitoare in vasluim4x: daca nu vii promit ca iti dau ignore si nu te mai bag in seama:lol:me in :lol:
Andrei_MG Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 opa inca cineva :D hai k poate depasim recordu de 9 maxim
Dropkillerz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 opa inca cineva :D hai k poate depasim recordu de 9 maxim tot eu,alt cont :lol:
Andrei_MG Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 tot eu,alt cont :lol: mda ...credeam k e altcineva
spriTewus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 mda ...credeam k e altcineva greu de cap esti /.
Andrei_MG Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 greu de cap esti /. bn k esti u destept .... :-w ... u care nu stii ce ai mancat aseara ...
Linky Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Hai ca ma bag si eu daca nu plec iar la munte :D....m4x stf...pentru asta dai 2 beri...ca te sparg :D
spriTewus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Hai ca ma bag si eu daca nu plec iar la munte :D....m4x stf...pentru asta dai 2 beri...ca te sparg :Dbatem recordul de 9 oameni :-? ?
m4x Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 uuu 7 oameni :o Hai inca 3 Acu am dat si de cineva de pe la GTA sa vad, apoi Demo, Alex (Blandu) .. si Vasea daca mai vin, luati legatura cu ei
nu ma cunosti Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 uuu 7 oameni :o Hai inca 3 Acu am dat si de cineva de pe la GTA sa vad, apoi Demo, Alex (Blandu) .. si Vasea daca mai vin, luati legatura cu ei Alex (Blandu) vine sigur.. il iau eu :D
spriTewus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 uuu 7 oameni :o Hai inca 3 Acu am dat si de cineva de pe la GTA sa vad, apoi Demo, Alex (Blandu) .. si Vasea daca mai vin, luati legatura cu ei ce semeni cu cel de la semnatura ^_^. @ acu mi-am amintit,nu sunt sigur 100% ca o sa apar,atunci o sa fie si majoratul,depinde cum "ma tine buzunarul" . :( eu il violzez pe m4x sa facem inca unu :"> :rofl2:
m4x Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 eu il violzez pe m4x sa facem inca unu :"> Vrei sa mai pleci din Vaslui ? sprit, vii .. nu ma intereseaza, o zis loyd ca da o bere p.s. vorbeste si cu Hackers sau cum era