spriTewus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 e in traian club No Name bleah,ala ? ...acolo nu merg rromi de pe traian :-? ? Am sa vorbesc si cu Adelyna,poate o sa vina si ea :).
Demo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 pai si ce treaba au cu tine? P.S. Adelyna cine e?
spriTewus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 pai si ce treaba au cu tine? P.S. Adelyna cine e? sa zicem ca nu prea ii am la inima ( joke ) . O prietena,joaca si ea mu de ceva timp :) .
Demo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 uite ca mai joaca lume noua Deci unde e locatia????
spriTewus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 uite ca mai joaca lume noua Deci unde e locatia???? Eu zic Femina,e un local destul de dragut,stilat s.a.m.d.,au si mancare buna si bautura :P . Voi ?
m4x Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 e ala de la supermarket ?:-s Mon Caffe sa si mancam :yum:
spriTewus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 e ala de la supermarket ?:-s Mon Caffe sa si mancam :yum: n-auzi ca Demo are prob acolo ,mergem la Femina,e langa . Blandu_ ajunge luni in Romania,va veni la urmatorul ghater,cand mai facem :).
spriTewus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 oki, ramane pe sambata atunci :Ddap,d`abia ast sa dai un suc :wub: si o pizza
m4x Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Deci suntem:- m4x- spriTewus- andrei_mg- demo- prietena lui spriTewus (poate)- c@mpionul nu ? :D- nu ma cunosti ... poateCare mai suntem ?
nu ma cunosti Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 eu vin cu demo :D@da`mi un pm cu id`ul tau nicu ;)
spriTewus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Deci suntem: - m4x - spriTewus - andrei_mg - demo - prietena lui spriTewus (poate) - c@mpionul nu ? :D - nu ma cunosti ... poate Care mai suntem ? huh m4x te bat,Adelyna e amica :),player din mu :). Am vorbit si cu HaCkErS,daca face rost de bani pentru benzina vine si el,pentru cei care-l cunosc din mu,e din Iasi. Campionul e in Tunisia,dar cred ca vineri vine acasa,daca da,il aduc eu :D. mello_demo vrei sa "agati" fetele pe forum Nicu ? @am vorbit si cu dannyel (ebola) ,dar nu stie sigur...
m4x Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 dap,d`abia ast sa dai un suc :wub: si o pizzazi mersi ca-ti dau voie sa stai langa noi >:P .. mai vrei si pizza si bere Prietena, amica, same .. :DDaca nu vine C@mpionul ... tot degeaba :(p.s. am vorbit si cu Mr.Linky si sa vedem daca vine sau nu .. iau bodyguardul cu mine
spriTewus Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 zi mersi ca-ti dau voie sa stai langa noi >:P .. mai vrei si pizza si bere Prietena, amica, same .. :D Daca nu vine C@mpionul ... tot degeaba :( p.s. am vorbit si cu Mr.Linky si sa vedem daca vine sau nu .. iau bodyguardul cu mine voi este presedinte si prim-ministrii <_< . De ce,nu avem clown ? ete la m3x,e vedete,cu body...dupa el ^_^.
Guest zangadelina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Deocamdata nu stiu sigur daca voi ajunge...dar voi incerca.Mai vorbim noi...
Demo Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 faceti lista cu cei care vin cred ca are vreo unul din voi numarul meu de telefon daca nu lasati offline pe mess. @zangadelina ce ai de pierdut daca vii? @spriTewus nu-mi trebuie fete :dooh: @m4x sa vin si eu cu bodyguard in rest care mai doreste care mai pofteste, Antipaticu` nu stiti nimic de el? P.S. sper sa fim 4-5
m4x Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Hai sa batem recordul de 5 .. 6 macar :D sprit, nu de clown .. dar el sufletul gather-ului :D demo, vino
spriTewus Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 faceti lista cu cei care vin cred ca are vreo unul din voi numarul meu de telefon daca nu lasati offline pe mess. @zangadelina ce ai de pierdut daca vii? @spriTewus nu-mi trebuie fete :dooh: @m4x sa vin si eu cu bodyguard in rest care mai doreste care mai pofteste, Antipaticu` nu stiti nimic de el? P.S. sper sa fim 4-5 AntipatIk e in Anglia :) . In martie vine si el pe acasa .
m4x Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Doar nu te duci la majorat la ora 17-18.. dupa 22 in colo
spriTewus Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Deci suntem: - m4x - spriTewus - andrei_mg - demo - prietena lui spriTewus (poate) - c@mpionul nu ? :D - nu ma cunosti ... poate Care mai suntem ? imi pare rau,dar nu sunt sigur ca o sa mai ajung la ghater ,chiar daca eu am fost cu ideea sa ne vedem la o bere,nu stiu daca o sa pot,treb sa merg la majoratul vecinei si noah,nu stiu :( . Mai vb pana atunci.
spriTewus Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Doar nu te duci la majorat la ora 17-18.. dupa 22 in colopai depinde,cand zice fata,daca-i dupa 22,trag si eu o fuga la ghater :) .
Andrei_MG Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 pai depinde,cand zice fata,daca-i dupa 22,trag si eu o fuga la ghater :) . wa tu nai mai luat bataie de mult ? :-w ... vii la gather si te duci dupa la majorat ;) eu zic sa ne vedem la ora 17...k sa aiba timp si asta sa se imbete k sa uite de majorat
Demo Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 pai si eu ma duc la ziua baiatului unui tovaras de-al meu dar dupa :whistle:
Andrei_MG Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 pai si eu ma duc la ziua baiatului unui tovaras de-al meu dar dupa :whistle: asa :Dbv:P la noi faci incalzirea ... dupa acolo ... bei mai mult