C@mPionuL Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 microbuze sunt din ora in ora,pana la 20:00 . @cel mai bine e sa ne intalnim la ora 18:00 ,in fata la statuie,si de acolo mergem la Femina,Mon Caffe sau Pizza Admiral . Mon Caffe :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 Mon Caffe :wub: vrei sa bei bere ? eu optez pentru Arsenal :rofl1: tot in femina ca suntem mai multi :P .. acu sa vedem si unde avem loc loyd, ai numarul meu .. mai vorbim daca e ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@mPionuL Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 vrei sa bei bere ? eu optez pentru Arsenal :rofl1: tot in femina ca suntem mai multi :P .. acu sa vedem si unde avem loc loyd, ai numarul meu .. mai vorbim daca e ceva Nu Arsenaaaal .... Vedem in centru unde mergem si gata :> :whistle: Nu beau bere i-au un suc ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 vrei sa bei bere ? eu optez pentru Arsenal :rofl1: tot in femina ca suntem mai multi :P .. acu sa vedem si unde avem locloyd, ai numarul meu .. mai vorbim daca e cevaFac eu rezervare daca e nevoie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 stiu eu un TNT pe traian Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@mPionuL Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 stiu eu un TNT pe traian acolo mergem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 stiu eu un TNT pe traian No Name ?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 TNT nu club Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 loyd, ai numarul meu .. mai vorbim daca e ceva normal gay xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 daca nu va bateti pana va hotarati unde mergem ...tot degeaba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 me winner :trophy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@mPionuL Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 me winner :trophy: sunt de acord Pana la urma o sa ne hotaram cand ne vedem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 sunt de acord Pana la urma o sa ne hotaram cand ne vedem :) Sa imi spuneti si mie unde va duceti...ca vin si eu dupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Sa imi spuneti si mie unde va duceti...ca vin si eu dupa... of ...sar putea sa trebuiasca sa stau in iasi si sambata....sa vad...dar sar putea seara sa fiu in vs ;) ... o sa vad :P sambata... cum sta treaba... eu sper sa vin ;) ... pana la urma cum ramane ? in fatza statuii ? la ora 18:00? sau cat ?:P si de acolo ...in femina sau mon caffe? depinde de nr persoanelor ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Ce TNT ? :-s Eu optez pt Femina .. stam la o masa lunga si avem loc.Si ora ar fi bine la 17:30 .. ca pana mai stam dupa unu ceva, se face 6 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ce TNT ? :-s Eu optez pt Femina .. stam la o masa lunga si avem loc. Si ora ar fi bine la 17:30 .. ca pana mai stam dupa unu ceva, se face 6 :) tu la 6 si 17 vii sa ma iei pe mine,nabule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 tu la 6 si 17 vii sa ma iei pe mine,nabule lasal pe el e in lumea lui deci la 18:45 cam asa ar fi ora .... k sa ajungeti si voi in centru ...fara sa va grabiti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 de fapt ai dreptate,asa-i el,mai nab :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumparator Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 sunt alex ( Blandu_ ) daca se mai face ghater as vrea sa imi ziceti ora , ziua si locatia .... imi mai ziceti pe mess daca e ceva Ati uitat de Crismona , Casa Alba , ( daca vreti si de mancare ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 In Crismona, trebuie sa unim vreo 3 mese sa stam toti :DSi Casa Alba merge, cum vreti .. loyd, nu mi-ai zis ora la care vii >:PVrei sa te duc in cartier si sa te lasa acolo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VibeS- Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 As merge si eu daca mai am loc...chiar daca nu cunosc pe nimeni :D mai trec p-aci sa vad ce mai hotarati intre timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@mPionuL Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 As merge si eu daca mai am loc...chiar daca nu cunosc pe nimeni :D mai trec p-aci sa vad ce mai hotarati intre timpCum a zis si m4x oricine e bine venit atat timp cat nu are chef de scandal ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 la Crsimona pe traian este sunt mesele alea 2 de la intrare care is mai mari:) in stanga si in dreapta care ati fost tre sa stiti:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 In Crismona, trebuie sa unim vreo 3 mese sa stam toti :D Si Casa Alba merge, cum vreti .. loyd, nu mi-ai zis ora la care vii >:P Vrei sa te duc in cartier si sa te lasa acolo ? plec la 16:30 si ajung la 18:17 si pentru intors am unu la 21:55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 plec la 16:30 si ajung la 18:17 si pentru intors am unu la 21:55 poi ar fi bn pe la 18:40 ...sa ne intalnim ... in centru :) ...si de acolo mergem unde vreti :) .... crismona sau femina ... daca nu ar merge si in pizza admiral din centru .... park asa se cheama :) la Crsimona pe traian este sunt mesele alea 2 de ...........of of este sunt romana asta :P glumeam Link to comment Share on other sites More sharing options...