SconXy Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Va place sa scrie-ti versuri? Haideti sa vedem, cati dintre voi au ceva versuri scrise serios, nu facand glume la adresa altora. Vreau sa fie ceva serios. Sa vedem..Eu am ceva scris si-o sa va arat si voua..Clipe..In cateva clipe o sa fiu "Rege"Imi dau seama ca toate p***e sunt blege, intelege!Ca nimic nu-i mai frumos ca tine,Urasc sa ma mint cu aberatii meschine..Urasc sa fac ceea ce nu-mi place,Desi o fac, ca gandul sa nu ma mai toace, si-mi placeSa consum substante halucinogeneSa simt cum inima-mi popmeaza sange-n vene,Sa cad apoi sa ma ridic eu singur,Nu vrea sa ma ridice nime' asta te asigur!Vreau doar sa ma-ncalzesc la inima ta ca ma omoara frigul!Inima ta sa-mi doneze sange ca in alte vremuri,Sa ma vezi trecand pe langa tine si sa-ncepi sa tremuri,Incearca sa fi realista si sa nu renunti la mine,Gandeste-te la maine si spune-mi ca vei mai ramaneDe ce a durat atat de mult timp?De ce nu m-am nascut intr-un alt anotimp?De ce atatea intrebari ciudate?Prea multe sentimente furate,Da-mi dreptate! Si mai departe,Incearca sa aspiri la suflete curate..Deci te rog uita-ma pe mine,Pentru ca nu ma pot schimba in bine, iar pentru tine,Intotdeauna a contat o masina care are scaune fine..In fine! Nu vreau sa mai discut de clipe avute impreuna..Ca la sfarsit n-o sa ramana, nici macar t?rân?..Pace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexix Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 rima perfecta de la nimeni altu' - inger si demon, fii mai original app, ce legatura are asta cu Mu Online? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [FO]Maki Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 poet te fac la mine la cizmarie strutz :rofl2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^DiamondZ Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Poetul dupa linkmania ramane Bunny. :beer: zile u bny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 hmm :) fac eu o rimafrumoasa poezia dar locul ei zace in alta biblioteca :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Poetul dupa linkmania ramane Bunny. :beer: zile u bny Mersi. :"> Eh, poate-mi tocesc si eu putin mintea putin, dar mi-i lene. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SconXy Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Mai asculta odata inger si demon si dupaia citeste ce-am scris. Pace! Link to comment Share on other sites More sharing options...