SconXy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Va place sa scrie-ti versuri? Haideti sa vedem, cati dintre voi au ceva versuri scrise serios, nu facand glume la adresa altora. Vreau sa fie ceva serios. Sa vedem..Eu am ceva scris si-o sa va arat si voua..Clipe..In cateva clipe o sa fiu "Rege"Imi dau seama ca toate p***e sunt blege, intelege!Ca nimic nu-i mai frumos ca tine,Urasc sa ma mint cu aberatii meschine..Urasc sa fac ceea ce nu-mi place,Desi o fac, ca gandul sa nu ma mai toace, si-mi placeSa consum substante halucinogeneSa simt cum inima-mi popmeaza sange-n vene,Sa cad apoi sa ma ridic eu singur,Nu vrea sa ma ridice nime' asta te asigur!Vreau doar sa ma-ncalzesc la inima ta ca ma omoara frigul!Inima ta sa-mi doneze sange ca in alte vremuri,Sa ma vezi trecand pe langa tine si sa-ncepi sa tremuri,Incearca sa fi realista si sa nu renunti la mine,Gandeste-te la maine si spune-mi ca vei mai ramaneDe ce a durat atat de mult timp?De ce nu m-am nascut intr-un alt anotimp?De ce atatea intrebari ciudate?Prea multe sentimente furate,Da-mi dreptate! Si mai departe,Incearca sa aspiri la suflete curate..Deci te rog uita-ma pe mine,Pentru ca nu ma pot schimba in bine, iar pentru tine,Intotdeauna a contat o masina care are scaune fine..In fine! Nu vreau sa mai discut de clipe avute impreuna..Ca la sfarsit n-o sa ramana, nici macar t?rân?..Pace!
alexix Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 rima perfecta de la nimeni altu' - inger si demon, fii mai original app, ce legatura are asta cu Mu Online? :-?
Guest [FO]Maki Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 poet te fac la mine la cizmarie strutz :rofl2:
The^DiamondZ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Poetul dupa linkmania ramane Bunny. :beer: zile u bny
Lancelot Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 hmm :) fac eu o rimafrumoasa poezia dar locul ei zace in alta biblioteca :D
bunny Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Poetul dupa linkmania ramane Bunny. :beer: zile u bny Mersi. :"> Eh, poate-mi tocesc si eu putin mintea putin, dar mi-i lene. :P
SconXy Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Mai asculta odata inger si demon si dupaia citeste ce-am scris. Pace!