Jump to content
Carp Angler

Condamnat după ce şi-a postat infracţiunile pe Net

Recommended Posts

Un motociclist din Marea Britanie, care a postat pe Internet imagini care îl arată în timp ce rulează cu peste 200 de km/h sau face diverse acrobaţii periculoase în trafic, a fost arestat de poliţişti şi condamnat, ulterior, la trei luni de închisoare.

Sandor Ferenci, în vârstă de 28 de ani, cetăţean britanic, şi-a rugat un prieten sa îl filmeze în timp ce executa diverse acrobaţii pe motocicleta sa, o Yamaha R6, în regiunea Oxford. Mers pe o singură roată în plin trafic, derapaje, accelerări bruşte, depăşiri periculoase şi totul la peste 200 de km/h; imaginile au fost postate ulterior pe site-ul YouTube.

Un şofer care l-a vazut pe tânăr în trafic l-a reclamat la poliţie. Oamenii legii au mers acasă la motociclist şi, înainte ca ei să apuce să spună ceva, acesta s-a dat de gol, întrebând dacă vizita lor are legătură cu filmuleţul de pe YouTube. Astfel, agenţii au aflat de existenţa imaginilor, pe care le-au folosit pentru a-l incrimina.

Deşi judecătorul a recunoscut că teribilistul reprezintă un pericol mai mult pentru sine decât pentru cei din jur, el a adăugat că cele trei luni de închisoare cu care s-a ales trebuie sa fie un exemplu pentru acei care ar putea fi tentaţi să imite gestul tânărului. Acesta din urmă a rămas şi fără permis şi va trebui să aştepte cel puţin doi ani până va putea susţine din nou examenul de carnet.

http://www.youtube.com/watch?v=2HGabB85wTo...net-218072.html

sursa libertatea.ro

:crazy: ne asteapta si pe noi ? #-o

Link to comment

chiar nu mai inteleg nimic :)

Un român din Oxford, Marea Britanie, a fost condamnat la trei luni de închisoare după ce a realizat cascadorii periculoase pe o stradă în timp ce era filmat de nişte prieteni şi ulterior a pus filmuleţul pe internet. Sandor Ferenci (28 de ani) a sărit de pe maşini şi a făcut tot felul de cascadorii în timp ce mergea cu o viteză de 136 de kilometri la oră. Românul e infirmier şi avea grijă de o bătrână, iar până acum nu a mai fost a mai fost reţinut niciodată de autorităţi, motiv pentru care şi pedeapsa pe care a primit-o a fost una uşoară.

http://www.libertatea.ro/stire/roman-arest...ase-218171.html

si filmuletul e cel de la primul post O_O

Link to comment

Nu inteleg de ce tot ziceti bine i-au facut.. :|

E decizia fiecaruia cat de mult vrea sa riste pt putina adrenalina , altii prefera sa se arunce dintr-un avion .. el a vrut sa mearga pe o roata la 200 km/h. O sa ziceti "da.. dar a pus in pericol vietile celorlalti din trafic" .. sa fim seriosi si daca ar intra direct in spatele unei masini si pasagerii tot n-ar avea de suferit.

Este clar ca a fost arestat pentru a fi dat exemplu.. nu pentru ca ar fi facut cine stie ce crima.

Link to comment
Guest stefteo21

:o Daca asta merita inchisoare e clar. Dati un simplu search pe google 300km/h atat, sa vedeti acolo viteza si cascadorii si depasiri prin dreapta cu motocicleta. #-o

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...