Jump to content
Mehico

Aveti cont pe hi5?

hi5  

430 members have voted

1. 1. Aveti cont pe hi5?

• Da, ador hai faivu :x
      41
    • Da, dar nu-l prea folosesc
      193
    • Nu, nu ma pasioneaza
      192
    • Poate cand voi creste mai mare
      5

Recommended Posts

Am dar e restrictionat. uni nici nu stiu cum se numeste siteu pe care care umbla zi de zi......de exemplu sa intalnit o prietena de a mea cu unu din bucuresti si baiatu a intrebato daca are hi5 cinci :))

Am...il tin ca sa ma holbez la una misto,care ii mai mare cu 2 ani ca mine.

Il tin ca sa ma inervez cand primesc notificari de la zoosk crezand ca poate cineva mi`a lasat cineva un comentariu.

Il tin ca sa vad cum imi cresc vizualizarile,cu 4 pe zi.

Il tin ca sa deschid gugalu dupa scoala,si scriu hi5,dupa aceea imi verific cele 4 mail`uri de la YouTube unde toti englezoii prosti nu pot face ceva,dar eu am explicat destul de bine in tutorialul pentru San Andreas,dupa aceea linkmania dupa aceea okazii(sa vad daca cineva e intereset de ofertele mele).

Dupa aceea o iau de la inceput. Hi5,linkmania,okazii.

O zi din viata mea.

Deci,am hi5 :comp2:

da folosesc hi5-ul,intr-un fel pentru mine este un mod de a cunoaşte lume nouă [ in general numai fete] dar prin hi5 te faci si cunoscut, jumatate din liceu ma stie dupa numele de Culio pentru ca asa aveam pe hi5 . Dar nu-l forţez ca alţii :))

cea mai mare porcarie de la manele incoace....locu' unde un pusti de 11 ani se poate combina cu o baba de 80,totu' prin intermediu' unor poze false.....cand ii vad pe aia cum comentea cu vreo 15 semne..,,o ce tru e :X>P,.>''etc,mi se face greatza...ASA CA NU AM HI5 si nici nu-mi voi face

Guest MetalHead

Nu am cont de hi5 pentru ca mi se pare plictisitor si chiar inutil... In plus sunt multi cocalari pe hi5 (nu am zis ca voi ati fi unii dintre ei ! :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...