Jump to content
Stef

Povestea lui Harap-Alb(wow version)

Recommended Posts

A fost odata ca niciodata un regat indepartat SW ce avea un rege cu trei fiice, dar fara vreun fecior. Si-a trimis el un mail prin mailbox la varul sau din IF ce avea trei feciori sa ii trimita pe unul din ei in sw sa devina noul rege.

Cum goblinii din tram erau in greva si grifonii erau in sezonu de imperechere cel ales trebuia sa ajunga in sw poposind prin taramuri periculoase. Stiind ca fii lui au nevoie de tarie sa poate ajunge in sw, varul regelui statea in stealth in caverna ce ducea spre Loch Modan. Fiul cel mare care era lvl 70 cu gear full Brutal a fost tinut in sap pana a dat alt+F4 si a doua zi fiul mijlociu dupa ce i-a spus acestuia: "HAHA! Noob!" a plecat increzator la drum, dar cum nu avea ressil gear, ci t6 a primit un crit de ambush si dus a fost. Fiul cel mic vazand ca fratii lui mai mari nu au izbutit sa faca nimic desi erau lvl maxim a cerut ajutorul unui hacker, i-a raspuns astfel Sfanta Miercuri care i-a oferit mount la lvl 1. Ajuns si el la momentul adevarului, a apasat din greseala pe perception si l-a vazut pe tatsu in stealth, atunci a folosit spell reflect stiind ca acesta era buguit si astfel ambushul a fost reflectat si fiul cel mic si-a putut continua questul.

Ajuns in padurea din Elwyn a dat peste admin ce voia sa il baneze pentru ca a folosit spellul interzis dar acesta i-a cazut in genunchi si s-a rugat pana cand adminului i s-a facut mila de el si i-a dat rename la char in Harap-Alb si l-a pus pe acesta odata ajuns in SW sa indeplineasca 3 questuri, pe care Harap-Alb a reusit sa le completeze cu ajutorul hackurilor. Nervos ca Harap-Alb tot facea reputatie cu cele trei fiice ale regelui SW, ajungand la revered l-a trimis pe acesta intr-un "quest" si mai greu. L-a pus sa incerce sa intre in cea mai puternica guilda de pe server ce apartinea unei druide din Darnassus.

In drum spre Darnassus, Harap-Alb a facut exalted cu Factiunea Albinelor si cu cea a Furnicilor afland de pe thottbot ca aveau niste rewarduri ce urmau sa ii trebuiasca in questurile pe care druida din darnassus urma sa i le dea. Pe drum s-a intalnit cu 5 Noobi cu care a facut raid pentru a Poona elitele din Wetland si a face questuri pentru a aduna xp, dar erau prea nubi sa se prinda ca in raid nu pot face acele questuri. Dupa ce a facut lvl 69(vro 3 luni fara hack-deh NOOB) a ajuns si in Darnassus la druida in a carei guilda isi dorea sa intre, insa aceasta nici nu voia sa auda: "Am guild lvl 70 only, NOOBZOR".

Dupa ce a facut inca 2 questuri cu ajutorul itemelor luate pe reputatie de la factiuniile albinelor si furnicilor si afland ca dorinta adminului ar fi ca Harap-alb sa ii intre in guild, druida s-a hotarat sa ii acorde o sansa si i-a zis ca daca ii aduce 2 regente mai repede decat petul ei luat pe reputatie din Sporregar. Atunci mountul lui Harap-alb a folosit fly-hack si a adus regentele mai rapid ca zburatoarea druidei. Vazand ca Harap-alb a folosit hack, druida a facut print si enervata ca nu merge forumu sa posteze s-a hotarat sa mearga in SW cu harap-alb la admin.

Ajunsi in SW si adminul afland de peripetia lui Harap-alb, acesta s-a hotarat sa ii dea delete la char, dar inainte i-a dat un duel in care l-a omorat. Dar Harap-alb iar a folosit hackuri si i-a scos adminului drepturile de a administra serverul. Fiind speriata sa nu isi piarda charul, Druida i-a dat ress lui Harap-alb cu regentele aduse de cal si l-a primit pe acesta in guild.

Si astfel au facut multe raiduri, s-au imbracat in epice si legendare pana cand s-a dat "AOLEU! AOLEU! WEIPPPPPPPPPPP!!!1"

LE:daca nu ai jucat in viata ta WoW nu prea iti dai seama despre ce e vorba

Link to comment
Share on other sites

regelui statea in stealth in caverna ce ducea spre Loch Modan. Fiul cel mare care era lvl 70 cu gear full Brutal a fost tinut in sap pana a dat alt+F4 si a doua zi fiul mijlociu dupa ce i-a spus acestuia: "HAHA! Noob!"

hahahha , nice one :D

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...