Jump to content
MisterDevil

pt ai`mai viechi

Recommended Posts

Posted

so .. molotovs are ready :>

am si pietre pentru diverse geamuri/termopane

si destule lame pentru potentiale accidente la cauciucuri

acu dezvolt relatii cu providerii din timisoara sa vad cum le tai netu celor care nu vin ....

cu enelul sunt deja mana in mana si curentul nu e problema.

Posted

vin si io .. si daca trebe sa vin cu cadru ortopedic si perfuzii :error: don't worry its not that bad :P.. am doar tendinta sa exagerez :D

@ala-care-a-facut-topicu-asta-fara-sa-fie-deloc-inspirat ... de ce nu faci gather linkmania .. ca mu nu mai joaca nici aia de la azilu de batrani .E interesu' nostru sa adunam cat mai multa lume

si middle finger pentru Diablo :rolleyes: doar asa . . . din simpatie :D

pacat ca nu mai bea tsutsi :)) l-as fi cinstit cu niste beri .. asta e .. pe coca cola nu dau bani .. e o chestie de principiu :))

Posted

That's the spirit ! :>

thora , unde's mass-urile de alta data ? :(

uhm pai daca nu prea mai intru pe mess se vede ;;)

Teo, Teo, Teo ! Oleee !

Vrem MASS-uri ^_^

maine maine asa ca de obicei in ultima zi :rofl1:

Posted

ba nush.... asi veni si eu dar nam bani pe bune nare rost sa vin sa ma uit la voi cum beti toti si eu salivez :dontknow: asa ca daca e vre-o un dasta cu bani :)) si imi face si mie un suc vin :P

Posted

Johny boy termina cu prostiile si hai ! :)

Zicea Rubi ca in cazul in care o anuntam din timp, vine si ea. Am anuntat-o de marti. Sa vedem ... :)

Guest Boddom
Posted

nici eu nu mai beau ;;)

Ps Worf here

Posted

Nu conteaza cine ce bea sau daca bea, important e sa mai vedem cateva fetze cunoscute, putem sta si la fantana 2-3 ore :rofl1: deci ramane pe diseara...cr1sty cam cati crezi ca vin? 4-5? sau 6 ? ;;)

Posted

Ma bazez pe un 10 perfect. Un 4-4-2 cu varfuri impinse dupa poarta si extreme ascunse in tribune.

Totul este pus pe hartie, acum trebuie "materializat"

Posted

Eu zic ca vin mai multi , am anuntat tot mess-u ca face Cr1stY cinste si mi-au confirmat multi ca vor aparea

=)) =))

ps: thunder , cand va mai vedem pe la timisoara ? :D

Posted

Ma bazez pe un 10 perfect. Un 4-4-2 cu varfuri impinse dupa poarta si extreme ascunse in tribune.

Totul este pus pe hartie, acum trebuie "materializat"

sa speram ca asa va fi :">

Eu zic ca vin mai multi , am anuntat tot mess-u ca face Cr1stY cinste si mi-au confirmat multi ca vor aparea

=)) =))

ps: thunder , cand va mai vedem pe la timisoara ? :D

ohhh face cinste? ;;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...