CryNow Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 -----Inline Attachment Follows-----PEUGEOT AUTOMOBILES LOTTERYEssex , PE9 2YP , LondonFROM: Mr. Dominic GerardLottery Manager. WINNING NOTICE!!!Dear sir/madam,Your email address just won you £500,000.00(Five Hundered Thousand Great British Pounds) and a brand new Peugeot 407 car in theongoing Peugeot weekly sweepstakes draws held today. Your email address was attached to Pin No: PGA00111234 Reference number 12058006/06. Contact the Claims Agent with the below datas...Ref number....Pin number....Name in full....Address....Occupation....Age/Sex....Present Country....Tel/faxClaims AgentSir John Greening,Contact email: pgtclaimsagency08@hotmail.co.ukSincerelyMr. Dominic GerardLottery Manager.asta am primit intr-un mail. ma intreb ce o castiga respectivul om !?
Legacy Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 am primit si eu xDam primit si cu viza :>@sa nu trimeti inapoi
The Wizard Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ai castigat putin eu intr-un timp primeam mail-uri de milioane edit: baga-le la spam (mark as spam)
CryNow Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 ma rog citisem undeva cum ca prin trimiterea multipla a unui mesaj [aka spam] firmele fac profit si chestii, ma rog. dar saracu` asta ce o castiga ? :(
Mehico Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Toate mail-urile de acest fel sunt false. Primesc si am primit destule, dar blochez de fiecare data adresa de pe care au fost trimise
extension0729 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 (edited) Toate mail-urile de acest fel sunt false. si noi care credeam ca sunt adevarate...Daca ai chef de sarcasm, cauta si fa in alta parte. Edited September 29, 2008 by Mehico
POLAND Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 eu am primit mesaj pe telefon cum cica as fi castigat 3000$ si un N95 de la altex. am stiut ca fac aia misto dar am sunat si am intrebat de unde pot scoate 'premiul' si cand :D s-a balbait ala cateva secunde si a inchis. deci..
zetulescu Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Am fost sunat acum cateva saptamani de o gagica...ca am primit viza de America printr-un nu stiu ce concurs...vorbea in engleza gagiga :> ...stau eu cu ea la telefon ce stau....si la un moment dat ba imi cerea numarul de la card..dupa aia iar imi zicea ce frumoasa e America.. ...vorbim asa la telefon pana cand ....imi cere ultimile 3 cifre de pe spatele cardului :clap: ..ii zic ca nu i le dau pentu ca nu am incredere in..si ea imi face legatura cu "managerul" ei ...ma bufneste rasul si inchid telefonul......3 zile incontinuu am fost sunat dupa aia....ce oameni seriosi..ma rugau sa plec in America
Narcisa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 mai sunau unii acum ceva timp, cum ca ai castigat nu stiu ce premiu, si ca sa intri in posesia lui trebuie sa'ti incarci cartela cu 7836473... euro si sa le trimiti lor codul de reincarcare <_<
CryNow Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Am fost sunat acum cateva saptamani de o gagica...ca am primit viza de America printr-un nu stiu ce concurs...vorbea in engleza gagiga :> ...stau eu cu ea la telefon ce stau....si la un moment dat ba imi cerea numarul de la card..dupa aia iar imi zicea ce frumoasa e America.. ...vorbim asa la telefon pana cand ....imi cere ultimile 3 cifre de pe spatele cardului :clap: ..ii zic ca nu i le dau pentu ca nu am incredere in..si ea imi face legatura cu "managerul" ei ...ma bufneste rasul si inchid telefonul......3 zile incontinuu am fost sunat dupa aia....ce oameni seriosi..ma rugau sa plec in America :rofl1: ceva asemanator mi sa intamplat si mie ieri, si anume ma suna unu cu numar secret, si ma intreba la ce centru de orange mi-am facut abonamentul. m-a bufnit un ras d-ala nesimtit si a inchis baiatu [ sunt pe cartela ] plina de "iluminati" lumea asta :dooh:
Stef Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 mie mi-au dat mail ca o ruda care eu nu o cunosc din america a murit si mi-a lasat mie averea lui, si sa ii dau datele personale sa intru in posesia banilor, si i-am zis sa ii pastreze el