Jump to content
IoNutzZ

Poliţiştii din Argeş au inventat şpaga de escroc

Recommended Posts

Poliţiştii din Argeş au inventat şpaga de escroc. Cum au ţepuit mai multe persoane

Pentru că ziarele au tot scris despre întreaga reţea argeşeană care frauda concursul pentru obţinerea permiselor de conducere, când auzim despre un poliţist care a mai comis vreo boacănă, fie ea o mită inocentă sau vreun abuz în serviciu, nu ne mai surprinde deloc. Până la urmă sunt şi ei bugetari şi trebuie să îşi câştige pâinea într-un fel. Infractorii noştri care apără legea sunt şi ei oameni ca tot omu- însă, se ascund după uniforme apretate de stat. Abia când intră la apă, poliţiştii noştri îşi dau seama că uniformele lor nu sunt impermeabile şi îi înfundă. Mai îngrijorător pentru ei va fi atunci când vor fi înfundaţi şi de cei pe care poliţiştii i-au înfundat odinioară. Cu toate că celulele penitenciarelor nu au repartitoare, suntem siguri că le va fi răcoare.

Poliţistul curat, baba şi mitraliera

Doi poliţişti argeşeni au fost trimişi în judecată pentru trafic de influenţă, după ce au pretins şi primit bani de la o persoană căreia i-au dat de înţeles că ar putea obţine permisul de conducere fără să se prezinte la examen, informează un comunicat remis joi de Direcţia Naţională Anticorupţie. Ofiţerul Marius Gabriel Ghiţă, cu grad de subcomisar, este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, o infracţiune de abuz în serviciu, în vederea obţinerii unui avantaj patrimonial, o infracţiune de luare de mită şi o infracţiune de fals intelectual în legătură directă cu infracţiunea de trafic de influenţă. Poliţistul Sabin Gheorghe Tănase este acuzat de cinci infracţiuni de trafic de influenţă, o infracţiune de luare de mită şi o infracţiune de abuz în serviciu în vederea obţinerii unui avantaj patrimonial.

Toată spuma cea vestită a întregului judeţ

În acest dosar au mai fost trimişi în judecată: Florian Radu, un alt poliţist argeşean, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă, Ionel Petrişor Şarpe, subofiţer în Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pentru cumpărare de influenţă, Valerică Pandelea, pentru complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu în vederea obţinerii unui avantaj patrimonial şi o infracţiune de dare de mită, Mihaela Delia Ilie, avocat, Marin Berbece, Steluţa Tănase, George Alexandru Tănase, acuzaţi de cumpărare de influenţă, Maria Miu, pentru complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă şi Cătălin Viorel Oarză, pentru cumpărare de influenţă şi uz de fals în legătură directă cu infracţiunea de cumpărare de influenţă.

Intregul articol

Sursa: atac-online.ro

Link to comment

Astea sunt chestii minore , pana ce nu se va rezolva coruptia de nivel inalt (stiti la ce ma refer) nu se vor rezolva nici astea . Astea sunt toate datorate proastei guvernari a tarii si din cauza saraciei . Eu acum fiind in strainatate vad totul asa de bine din exterior si asa de usor iti dai seama care e diferenta intre ceilalti si noi . Normal ca si aici exista coruptie dar au conducatori capabili sau cel putin competenti . Pe cand la noi orice Vasile si Ion care a venit si el acum de pe campul lu' vecinu' si a fost votat poate fi in parlament .

Eu sunt sigur ca daca si noi am avea un salariu de 2200 de euro pe luna nu ar mai fi coruptie asa mare . Si desigur daca si legea ar fi aplicata asa cum trebuie (lucru care nu se face) . Eu sunt sigur ca dosarul a fost deschis in cazul politistilor de mai sus si intr-un timp la fel de scurt se va si inchide . Totul e de ochii lumii . Dar sunt 100% sigur ca nu se face nimic . Din pacate asta e tara noastra . Si sincer va spun daca veti avea ocazia sa veniti si sa stati intr-o tara straina , o sa vedeti ca romanii sunt destepti , sunt muncitori , dar sunt saraci . Si saracia impinge la multe alte probleme . Sper ca toate acestea se vor rezolva odata cu intrarea in Uniunea Europeana si cu fondurile acordate de ei . Dar din ce am auzit si din acele fonduri au "disparut" "cativa" euro si e posibil sa fie taiate . Cred ca daca nu iese PD-L -ul la alegerile de anul acesta vor mai trece inca 50 de ani pana sa scoatem Romania din cacatul in care este . Pentru ca noi inca avem comunisti la conducere , oameni ramasi de pe vremea lui Ceausescu si fii ai oamenilor lui Ceausescu care au ramas cu aceleas orientari politice . Doamne ajuta sa vad si tarisoara noastra intr-o zi civilizata .

Link to comment

Din cate stiu sa vorbit sa se mareasca la politisti salariile ca sa numai primeasca spaga.

Stati calmi ca daca le mareste salariile si ei tot primesc spaga o sai bage mai multi ani in puscarie..

Dupa parerea mea daca ar marii salariile nu cred ca ar mai primii toti spaga..poate doar uni ca nhea asai romanul :))

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...