Jump to content
Damian

1 milion $ virginitatea

Recommended Posts

Posted

Nu prea ai dreptate.Cel care va da suma asta(nebun sa fii) o va dezvirgina in direct.Nimeni nu va fi interesat sa mai vada odata atata timp cat au mai vazut.

Pacat de fata ca a ajuns in acest hal.

Veziti de treba ta si lasami parerile in pace.

Tu crezi k toti vor prinde canalul de televiziune care il va difuza acea emisiune?

Te intreb tu prinzi acel post de televiziune?

Pur si simplu miam exprimat parerea,asa k hai lasama in pace si veziti de viata ta si dak ai de gand sa faci posturi pe seama asta nu este aici locul acela. :tiphat:

Posted

Veziti de treba ta si lasami parerile in pace.

Tu crezi k toti vor prinde canalul de televiziune care il va difuza acea emisiune?

Te intreb tu prinzi acel post de televiziune?

Pur si simplu miam exprimat parerea,asa k hai lasama in pace si veziti de viata ta si dak ai de gand sa faci posturi pe seama asta nu este aici locul acela. :tiphat:

Vad ca ai chef de scandal.In fine...Ce om mai esti si tu!

Oricum fata asta so facut de rusine in toata lumea.Trist.

Posted

De ce p***a ma-sii este capul pus pe alt corp ? =))

Posted

facem o chita

O "chita" sa faci tu ! noi facem o cheta.

Posted

Banii îi sunt necesari finalizării studiilor.

Bai da-o dracu.

Un milion de dolari mai bine-l bag la CEC si traiesc din dobanda pana la adanci batraneti, si nu mai trebuie sa ma duc la nici o facultate.

Ce facultate e aia de ii cere un milion de dolari? Facultatea lu' Midas? Facultatea de Facut Petrol Din Aer? Facultatea de Ca**t Bani?

Posted

nu cred ca mai e virgina si sincer nu cred ca o sa fie clienti la scoru asta...ce studii face ea de 1 mil de usd? la oxford e 75 k pe an...mai scump nu exista ...

la MIT ajunge si la 250k pe an.

fata asta pe pariu ca a fost pierduta si cusuta la loc...

mai bine cheltui 100 000 pe prezervative si ating 500 000 de femei :wub:

Posted

nu cred ca mai e virgina si sincer nu cred ca o sa fie clienti la scoru asta...ce studii face ea de 1 mil de usd? la oxford e 75 k pe an...mai scump nu exista ...

My point exactly !

care are un $? Strangem 1 mil si o dezvirginam impreuna.

Ahahahahahahaha foarte tare =)))) , dar sa fiu macar intre primii 5, sa nu fiu shogor cu inca 1 mil de romani =)))

Hai sa fim seriosi, poate e virgina la 22 de ani, dar la ce buze are, in gura sigur nu e ! :D

Posted

ma da-o in p**le noastre ce dreq are vaginu ala al ei ? asa iau si eu o fata virgina si o dezvirginez cu 50 de mii :))

Hai sa fim seriosi, poate e virgina la 22 de ani, dar la ce buze are, in gura sigur nu e ! :D

am vazut cum e cam slabutza dar asta nu e problema o umplem noi cu slo**zi :)))

Posted

de asta facea misto ma jay leno la emisiune? :)))))))))

ce tampenie frate` n-as da atatia bani!

:)))))

ai avea de unde sa dai ;))

(PANARAMA) Nathalie Dylan a declarat pentru New York Daily News, “Nu am nicio dilemă morală în această privinţă. Trăim într-o societate capitalistă”.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...