vLaur Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 asta se intampla in urma mediatizarii excesive,un subiect comic pentru uni, un subiect letal pentru altiiPresa face abuz de credibilitatea si increderea oamenilor....Si tu mediatizezi aceeasi problema.Si tu faci acelasi lucru cu increderea si credibilitatea oamenilor! ;)
Razvan Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pe apa chioara in niciun cazpe aer,doar daca vrei o masina care sa ruleze cu vreo 20km/hmda.. stii ceva? tu crezi ca motoarele steam cand au fost inventate ajungeau la aceleasi performante ca atunci cand au fost scoase, sau ca cele pe baza de petrol aveau aceleasi performante ca acum si la inceput? macar gandeste cand spui ceva. have a nice day!ps: e frumos ca toata lumea vorbeste de gaura neagra si de antimaterie chiar daca nu are habar.. din punct de vedere stiintific asa ceva este absolut imposibil sa se intample <punct>
orbit drops Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 din punct de vedere stiintific asa ceva este absolut imposibil sa se intample <punct>...pana se trezeste careva ca vrea sa incalce legile fizicii si <buum>...sau...<fsss>...depinde de caz :crazy:
Wonderer Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Daca s-ar fi sinucis acu cateva luni, ar fi dat vina pe curentul emo -_-nici nu aparea la stiri :huh:
IceMan Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Asta tine de psihicul fiecaruia ... daca nu vroia nu se sinucidea. Mereu se gasesc motive ...
Fane Spoitoru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 avea o problema la cap fetitza aia de s-a sinucis ;)
Defenders-Cs Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 avea o problema la cap fetitza aia de s-a sinucis ;)ori asta , ori avea prob. personale care nu le putea rezolva si s-a gandit ca cel mai bine e sa-si puna capat zilelor . totusi pacat rip
Diabolik_01 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Presa fpt . Dar si fata este de vina. Totusi presa exagereaza prea mult cu acest eveniment.
Guest Strutter™ Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 mda.. stii ceva? tu crezi ca motoarele steam cand au fost inventate ajungeau la aceleasi performante ca atunci cand au fost scoase, sau ca cele pe baza de petrol aveau aceleasi performante ca acum si la inceput? macar gandeste cand spui ceva. have a nice day!deci dupa parerea ta apa ajunge in stare de vaporizare cu.....apa
Razvan Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 deci dupa parerea ta apa ajunge in stare de vaporizare cu.....apanu, insa sunt mai economice si terminam cu problema petrolului.. ps: am spus si ulei iara tu ai negat.. have fun!
Guest Strutter™ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 nu, insa sunt mai economice si terminam cu problema petrolului.. ps: am spus si ulei iara tu ai negat.. have fun!nu cred ca ti-ai dori o masina care sa emane aburi,ce sa mai zic de participantii la traficulei?am zis eu ceva de ulei?