Guest Antikrist Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Lol indeed "Shape, ti-am raspuns deja la intrebarea asta, dar se pare ca nu ai citit ceea ce ti-am postat. Oricum,daca esti asa insetat de cunoastere, iti mai dau raspunsul inca o data. Dumnezeu putea sa faca mai intai fie oul, fie gaina. Problema e ca, daca facea oul mai intai, trebuia sa mai stea chiar el sa-l cloceasca, asa ca a hotarat sa faca gaina mai intai. Numai ca, gaina aceea trebuia sa faca oua, ce trebuiau sa fie fecundate, asa ca, inaintea gainii a facut cocosul, iar gaina a facut-o dintr-o coasta de-a cocosului. Problema este ca cocosul, ca sa fecundeze ouale gainii, trebuia sa aiba el insusi oua, asa ca, inaintea gainii, Dumnezeu a facut ouale cocosului !" *facepalm* Dumnezeul asta are un fetish pentru coaste?
R3d0x Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Este de fapt o intrebare care ar putea fi raspunsa in ambele sensuri. 1) ai putea spune ca oul...pentru ca o gaina provine din ou. 2)ai putea spune ca gaina .... pentru ca oul provine din gaina. Este de fapt o filozofie a crearii omului...este o analogie....oul fiind pamantul si gaina - omul Insa cum stiinta se confrunta cu religia se ajunge la un conflict deoarece Dumnezeu a creat toate fiintele vii. Toate acestea fiind o gramada de bullshit spun ca dintre ou si gaina...cocosul a fost primul...LONG LIVE THE ROOSTER Defapt, cica a fost o reptila care semana cu gaina si a depus un ou. Si prin evolutia a iesit gaina de azi.
Guest WhiteSword Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Deci daca duc o gaina la fukushima se transforma in dinozaur? ce aberatii... Eu cred ca gaina a aparut la fel ca si maimuta/dinozaurii & toate animalutele / pasaricile xD
Guest f0rever. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sunt amandoua deoarece: din ou iese gaina,dar din ce iese gaina? :P
Guest Anazayr Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sunt amandoua deoarece: din ou iese gaina,dar din ce iese gaina? :P daca sunt amandoua, cum e clocit oul? hmm?
Guest TheGamer Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Este simplu,era un aerodactil care fuma si cand a facut un ou a iesit din el o gaina
dany9730 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Dumnezeu a creat prima data animalele si ele s`au inmultit si au facut oua , respectiv pui ... Deci gaina :DD !