Guest Andrey32 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Nu va mai chinuiti atat,niciodata nu vom sti unele lucruri de exemplu oul sau gaina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mfoch Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 gaina , fara gaina ai oua ma ? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanutzu Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Am votat oul. Daca a fost mai intai gaina, cum a aparut? A cazut din cer nu?O alta specie de animal a depus un ou din care a iesit gaina..si asa mai departe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTic Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Am votat oul. Daca a fost mai intai gaina, cum a aparut? A cazut din cer nu?O alta specie de animal a depus un ou din care a iesit gaina..si asa mai departe...cam,cam de aceasi parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mfoch Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Am votat oul. Daca a fost mai intai gaina, cum a aparut? A cazut din cer nu? O alta specie de animal a depus un ou din care a iesit gaina..si asa mai departe... hmm pai ce sa zic e ca si chestia asta : Propozitia urmatoare este adevarata . Propozitia precedenta e falsa. Pai chiar m-ai pus pe ganduri nanutzu hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipz_mjo Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 well.. parerea mea e ca a fost oul care a fost ''clocit'' de catre ''stramosul'' gainii. Citeam pe undeva ca ''cea mai apropiata ruda a lui Tyrranosaurus Rex este gaina''...1. T-Rex face ouale 2. Mutatii genetice 3. Gaina. ( teoria evolutionista a lui Darwin ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mfoch Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 eu stiam ca , era curcanul nu gaina cea mai apropiata ruda a dinozaurului.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- The Doctor - Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Am votat oul. Daca a fost mai intai gaina, cum a aparut? A cazut din cer nu?O alta specie de animal a depus un ou din care a iesit gaina..si asa mai departe... #-o #-o #-o Tu dai copy / paste de la mine? Daca vroiai sa spui ca esti de aceeasi parere nu trebuia sa dai chiar "paste" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRr0rboY Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Mai conteaza daca era curcanul sau gaina ? ON: Gaina .. Mai intai Dumnezeu a creat vietatile .. Deoarece cred in Dumnezeu cred ca gaina a fost prima . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTop.spAmm [noOb] Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 well.. parerea mea e ca a fost oul care a fost ''clocit'' de catre ''stramosul'' gainii. Citeam pe undeva ca ''cea mai apropiata ruda a lui Tyrranosaurus Rex este gaina''...1. T-Rex face ouale 2. Mutatii genetice 3. Gaina. ( teoria evolutionista a lui Darwin ) corect.. :D sunt de aceeasi parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Las_Vegas Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Dumnezeu a creeat fiintele, iar acestea au facut pui (ou), deci Gaina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow11000 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Votat gaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTop.spAmm [noOb] Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 poi astia kare ati votat gaina inseamna k nu ati invatat la biologie:)))>..deci .. reptilele au aparut primele ci nu pasarile .. si km a zis sihips_mjo..oul a fost clocit de stramosii gainiilor..tyrranozaurus rex era o reptila.. si intre reptile si pasari sunt foarte multe asemanari .. de ex .. gainiile au pielea aceea solzoasa pe picioare.. .. gaininile au provenit din reptile .. mai corect .. din ouale lor .. deci oul (de gaina )a venit primu ci nu gaina .. sper k am fst destul de explicit.Dumnezeu a creeat fiintele, iar acestea au facut pui (ou), deci Gaina....auzi la asta:))>. asta e cea mai proasta explicatie din acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAr1uS Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 O fo' gaina prima,ca daca nu era ea nu avea cine sa faca oul...e ca si cum te-ai intreba:"puiul de maimuta,sau maimuta?" si maimuta aia n`a fost pui ?:-? on : am votat gaina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladro Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Oul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Oulgaina a iesit din ou,oul din mos craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 lol gaina...deoarece oul poate fi facut numa de o pasare iar o pasare,de ex gaina putea iesi din alte specii de animale gen mamifere sau any other iar cu timpul a evoluat d0h si a inceput sa faca oua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Aleg gaina deoarece oul nu putea ecloza singur #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkky Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Am votat gaina ,deoarece Dumnezeu a creat toate fiintele , iar apoi ele s-au reprodus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infected.punk Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 am votat gaine deoarece ea fiintele au fost prima data pe pamant si dupa tehnicile de inmultire:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 E o problema de lexic aici. Ce numim gaina si cand se diferentiaza gaina de stramosul gainii?Ideea e in felul urmator. Gaina ar fi definita ca fiind nascuta dintr-un ou. Animalul care a facut oul nu e neaparat sa fie gaina, poate fi stramosul gainii.Deci cel mai probabil si corect gramatical este: oul.Stramosul gainiiOuGainaEvident, stramosul gainii este aproape acelasi lucru cu gaina.. dar oul a existat inaintea gainii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asazuky Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 daca ar fi fost gaina, acea gaina tre sa fi iesit si ea dintr-un ou si se stie ca gainile seamana oarecum cu reptilele, exceptie penele in fine primul cred ca a fost oul Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy13 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Cea mai ciudata intrebare pe care am auzito.Daca gaina iese din ou si gaina face oul de unde naiba sa stiu care a fost prima. :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeejayR8 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Oul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 lol este f simplu...un stramos al gainii a facut oul...deci depidne cum o iei..... Link to comment Share on other sites More sharing options...