Jump to content
Mehico

Oul sau Gaina?

Oul sau gaina  

238 members have voted

1. 1. Ce a existat mai intai, oul sau gaina?

• Oul
      91
    • Gaina
      147

Recommended Posts

Guest Andrey32

Nu va mai chinuiti atat,niciodata nu vom sti unele lucruri de exemplu oul sau gaina...

Am votat oul. Daca a fost mai intai gaina, cum a aparut? A cazut din cer nu?

O alta specie de animal a depus un ou din care a iesit gaina..si asa mai departe...

cam,cam de aceasi parere

O alta specie de animal a depus un ou din care a iesit gaina..si asa mai departe...

hmm pai ce sa zic e ca si chestia asta :

Propozitia urmatoare este adevarata . Propozitia precedenta e falsa.

Pai chiar m-ai pus pe ganduri nanutzu hmm :-??

well.. parerea mea e ca a fost oul care a fost ''clocit'' de catre ''stramosul'' gainii. Citeam pe undeva ca ''cea mai apropiata ruda a lui Tyrranosaurus Rex este gaina''...

1. T-Rex face ouale

2. Mutatii genetice

3. Gaina.

( teoria evolutionista a lui Darwin )

#-o #-o #-o

Tu dai copy / paste de la mine? Daca vroiai sa spui ca esti de aceeasi parere nu trebuia sa dai chiar "paste"

well.. parerea mea e ca a fost oul care a fost ''clocit'' de catre ''stramosul'' gainii. Citeam pe undeva ca ''cea mai apropiata ruda a lui Tyrranosaurus Rex este gaina''...

1. T-Rex face ouale

2. Mutatii genetice

3. Gaina.

( teoria evolutionista a lui Darwin )

corect.. :D sunt de aceeasi parere

Guest Las_Vegas

Dumnezeu a creeat fiintele, iar acestea au facut pui (ou), deci Gaina....

poi astia kare ati votat gaina inseamna k nu ati invatat la biologie:)))>..deci .. reptilele au aparut primele ci nu pasarile .. si km a zis sihips_mjo..oul a fost clocit de stramosii gainiilor..tyrranozaurus rex era o reptila.. si intre reptile si pasari sunt foarte multe asemanari .. de ex .. gainiile au pielea aceea solzoasa pe picioare.. .. gaininile au provenit din reptile .. mai corect .. din ouale lor .. deci oul (de gaina )a venit primu ci nu gaina .. sper k am fst destul de explicit.

Dumnezeu a creeat fiintele, iar acestea au facut pui (ou), deci Gaina....

auzi la asta:))>. asta e cea mai proasta explicatie din acest topic.

lol gaina...deoarece oul poate fi facut numa de o pasare iar o pasare,de ex gaina putea iesi din alte specii de animale gen mamifere sau any other iar cu timpul a evoluat d0h si a inceput sa faca oua

E o problema de lexic aici. Ce numim gaina si cand se diferentiaza gaina de stramosul gainii?

Ideea e in felul urmator. Gaina ar fi definita ca fiind nascuta dintr-un ou. Animalul care a facut oul nu e neaparat sa fie gaina, poate fi stramosul gainii.

Deci cel mai probabil si corect gramatical este: oul.

Stramosul gainii

Ou

Gaina

Evident, stramosul gainii este aproape acelasi lucru cu gaina.. dar oul a existat inaintea gainii.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...