bunny Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Aleg...hmm..iepurele. :lol:Kiddin', the egg wuz first. >:P
Domino628 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O fo' gaina prima,ca daca nu era ea nu avea cine sa faca oul...e ca si cum te-ai intreba:"puiul de maimuta,sau maimuta?"
yBFdetroit Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 haha , eu zic ca a fost cocosul :Dps : gaina ..
gaboi Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Kiddin', the egg wuz first. >:PDa ? Si Oul de unde a iesit ? -_- :P Gaina :kar:
Linky Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Este de fapt o intrebare care ar putea fi raspunsa in ambele sensuri.1) ai putea spune ca oul...pentru ca o gaina provine din ou.2)ai putea spune ca gaina .... pentru ca oul provine din gaina.Este de fapt o filozofie a crearii omului...este o analogie....oul fiind pamantul si gaina - omulInsa cum stiinta se confrunta cu religia se ajunge la un conflict deoarece Dumnezeu a creat toate fiintele vii.Toate acestea fiind o gramada de bullshit spun ca dintre ou si gaina...cocosul a fost primul...LONG LIVE THE ROOSTER
Waka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 GainaCred ca acum mult timp specia din care a evouluat gaina nastea puii vii si ulterior au evoluat facand oua ^__^
Wise Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Da ? Si Oul de unde a iesit ? -_- :P Gaina :kar: dar gaina de unde a iesit? :-?
octavian_tavi_3 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dar gaina de unde a iesit? :-? Gaina a iesit din ou, si oul a iesit din stramosul gainii.
Phyxyon Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cine stie ce s-a intamplat acum milione de ani . Poate gaina e o evolutie din alta pasare , sau o mutatie asa cum si cu teoria evolutionista omul a evoluat din maimuta dar e cam subreda..
t0xic008 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 sunt curios dak cel care a facut sondajul stie raspunsul si ne va lamuri :> eu am votat oul pt ca fara ou de unde gaina.. dar e ciudat ca poti spune si fara gaina de unde ou
bunny Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Cu un mic search pe google, aflati mai multe legat de subiect. ^_^