Jump to content
FujiPa

În cinci ani HIV-SIDA ar putea deveni o boală vindecabilă!

Recommended Posts

Câţiva medici din Houston au reuşit să anihileze virusul HIV prin localizarea unei zone stabile a acestuia care astfel poate fi atacată cu anticorpi. Dacă va trece de testele pe subiecţi umani, aceasta ar putea fi descoperirea secolului.

Deşi există zeci de medicamente pentru purtătorii virsului HIV, niciunul nu poate să anihileze virusul. Sistemului imunitar îi este imposibil să-l contracareze pentru că poate produce sute de mutaţii.

Ford Stuart, infectat cu HIV de 15 ani, ia nouă medicamente în fiecare zi: cinci dimineaţa şi patru seara, doar pentru HIV. Ford este conştient că virusul va reuşi în cele din urmă să păcălească organismul şi că o să fie obligat să îşi schimbe la nesfârşit medicamente până în ziua în care corpul lui va ceda.

Tocmai de aceea anunţul medicilor din Texas aduce speranţă în inimile a milioane de oameni. Doctorii texani nu îşi propun doar să îl ţină sub control, ci să îl distrugă definitiv, dotând corpul cu o nouă armă. Cercetătorii au folosit un tip special de anticorpi, găsiţi la pacienţii care au lupus.

Chiar dacă totul merge bine, va dura cel puţin cinci ani până când descoperirea îi poate ajuta concret pe suferinzi, cam 33 de milioane la număr.

Sursa: ProTV

Link to comment

De multi ani se tot anuta chestia asta si tot degeaba...

@SonyX : din cate am auzit cancerul se poate trata daca e depistat devreme, iar daca e deja in stare destul de avansata poate fi extirpat, dar sunt sanse de 99% sa apara iarasi, doar ca in alte locuri.

Link to comment

De multi ani se tot anuta chestia asta si tot degeaba...

si din cate stiu eu astia tot bat apa in piua cum ca ar fi pe cale sa descopere remediul la hiv, si tot degeaba...mai auzisem de o descoperire de prin etiopia, bazata pe plante medicinale, care in 2-3 luni eradica virusul, astfel incat presedintele respectivei tari a interzis folosirea medicamentelor si fortarea practic a celor bolnavi sa ia mixtura respectiva de plante...

Si referitor la asta, sunt mai multe radacini, care difera de la tara la tara, spre ex din cate am auzit, la noi in tara predomina subtipul F, si ma indoiesc ca au sa reuseasca sa faca ceva pentru chiar toate radacinile, dar...om trai si om vedea....pana atunci, faceti sex protejat, sa nu va treziti cu surprize, caci sunt persoane care nu stiu de existenta acestui virus in corp, si majoritatea fac parte din "generatia `89", adica au stat in spital in perioada `88-`91 si au fost infectati fara voia lor. :angry1:

Link to comment

dar de ex sa zicem ca atuncea cand te nasti ti se recolteaza celule STEM si sa zicem cand cresti mai mare te ajuta sa scapi de hiv/sida ?

teoretic am inteles ca s`ar putea...practic nu mai tin minte rezultatele :D dar s`au facut studii de genul

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...