oldman Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Salut. Plec si eu in cateva zile in concediu si as vrea cateva idei de obiective turistice ce merita vazute in Romania. Eventual daca aveti si niste poze de acolo ar fi ideal. Ms. :tiphat:
skaroxFX Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iti recomand Castelul Peles, Bran sau Castelul Huniazilor din Hunedoara in caz ca nu le-ai vizitat deja.Sau daca iti plac muzeele, viziteaza Muzeul National de Istorie a Romaniei din Bucuresti, Calea Victoriei nr.12
never Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ^ hello pretty :>O excursie prin zonele inundate ale Romaniei, vei avea multe lucruri interesante de vazut.Ar mai fi si cartierele de casoaie cu turnuri ale rromilor, dar nuprea poti face poze ca poate te trezesti cu un mustacios cu sabia dupa tine.
Domino628 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iti recomand asta daca esti amator de senzatii tari: http://www.youtube.com/watch?v=BR9pkmvvODk...feature=related
eleodor Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Vino la Slatina,vei avea multe de vazut :wub:LE :http://www.lorand.ro/images/portofolio/ilu...e/slatina-3.jpg - celebra fantana a sperantei
TyreXel Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Incearca o excursie pana la Balea Lac... e superba zona :)
Raul Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 1. Slanic Prahova :)2. Castelul Bran in caz ca nu l-ai vazut merita vizitat :right:
IceMan Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gura Portitei. Superb locul, am fost acum 2 ani ...
DivinE Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Du-te la Obarsia Lotrului, iti garantez ca n-o sa regreti. E langa Petrosani...O sa ramai uimit, sunt multe peisaje :D . Drum ingust, se circula si cu masina...salbaticie la propriu ..dar vezi ca e foarte periculos, sunt stanci mari...apropiate de sosea
Wonderer Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 e mai sus de voineasa :Ddaca ai masina -> Olanesti ->Calimanesti -> valea oltului (pana la brezoi)poti vizita manastirea cozia si turnu (in rm vl sunt cele mai multe manastiri pe km2)-> barajul de la bradisor ->voineasa -> obarsiathen go balea lacsau poti incerca o saptamana in delta ;)
Raul Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Gura Portitei. Superb locul, am fost acum 2 ani ...chiar frumos din pozele pe care le-am vazut s-ar putea sa dau si o vizita pe acolo in curand :) :D
MiTzA- Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 e mai sus de voineasa :Ddaca ai masina -> Olanesti ->Calimanesti -> valea oltului (pana la brezoi)poti vizita manastirea cozia si turnu (in rm vl sunt cele mai multe manastiri pe km2)-> barajul de la bradisor ->voineasa -> obarsiathen go balea lacsau poti incerca o saptamana in delta ;)valcea rullz B) Ai ce vizita daca te duci pe valea oltului.Pana sa ajungi la Cozia si la Turnu poti sa te duci si la Manastirea Ostrov care e foarte frumoasa :DAlta varianta ar mai fi Nordul Moldovei :P :crazy:
yo_addi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Iti recomand sa vii in Gorj ai ce sa vezi :1) Operele monumentale ale lui Constantin Brancuşi de la Targu-Jiu (Coloana infinitului, Masa tacerii, Poarta sarutului).2) Manastirile Tismana şi Polovragi, schitul Lainici.3) Defileul Jiului, cheile Olteţului, Sohodolului4) Peşterile Polovragi, a Muierilor5) Statiunea montana Ranca :photo:
Razvan Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 eu ti-as recomanda asa1. durau- aici imi place cel mai mult.. nu trebuie sa ai hotel de 5stele ca sa te simti bine.. 2. sovata si imprejurimile3. vatra dornei4. brasov cu imprejurimile..depinde si cu cine mergi.. in fine cam pe aici imi place mie.. aaa.. apoi lacu rosu, busteni.. merge pentru 2-3zile..
oldman Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Plec maine spre Balea lac. Iau si laptopul cu mine si de acolo vad eu unde plec (ma inspir de aici). Multumesc mult.
Cheloo Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Plec maine spre Balea lac. Iau si laptopul cu mine si de acolo vad eu unde plec (ma inspir de aici). Multumesc mult. Bine ca te-ai hotarat :D frumoasa locatie distractie placuta :)
Ga|\|EzU Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 daca ai masina -> Olanesti ->Calimanesti -> valea oltului (pana la brezoi)poti vizita manastirea cozia si turnu (in rm vl sunt cele mai multe manastiri pe km2)-> barajul de la bradisor ->voineasa -> obarsia exact pe unde am mers anu asta cu cortu(+herculane,sibiu,paltinis, si transfagarasan la intoarcere) foarte foarte frum zona , o recomand din toata inima! :D
ShoX Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 e mai sus de voineasa :Ddaca ai masina -> Olanesti ->Calimanesti -> valea oltului (pana la brezoi)poti vizita manastirea cozia si turnu (in rm vl sunt cele mai multe manastiri pe km2)-> barajul de la bradisor ->voineasa -> obarsiathen go balea lacsau poti incerca o saptamana in delta ;)+1 Si eu am fost la Calimanesti Olt, super Manastirea Cozia(acolo e inmormantat Mircea cel Batran si mama lui Stefan cel Mare) + mai sunt multe manastiri in munti dar nu cred k se poate ajunge cu masina peste tot :) .Sau viziteaza Deva, cel mai curat oras pe care l-am vazut.
Cosmejn Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Vino la Slatina,vei avea multe de vazut :wub: LE : http://www.lorand.ro/images/portofolio/ilu...e/slatina-3.jpg - celebra fantana a sperantei )) acum e mai ...impodobita :D on-topic: transfagarasan - balea lac - valea oltului mi se pare cel mai frumos traseu pe care am fost :) sau poti incerca, cheile bicazului L.E. sau pe unde a zis yo_addi :) ai ce vedea