Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea !

Recommended Posts

La cererea publicului, am zis sa mai fac, dupa aproape 2 ani, inca un gather MU only.

Problema e, ca daca veniti doar cei noi (noi fiind de la second db incoace), n`o sa va cunosc pe niciunu ! :|

Asa ca o sa incerc sa fac gatheru asta sa fie oldschool baby, asta insemand ca ma astept sa vina oameni cum ar fi : ultimu, wolfuletz, vipy, dev, challenge, Dragon, kristin3l, spiked, the_one773, c0d3 ! Daca am uitat pe careva din garda veche, ori nu va am in lista de mess, ori e prea tarziu si mi`s obositi ochii si v`am sarit :D

Daca macar 5 din acestia nu isi anunta prezenta, va zic de pe acuma ca nu vin si il las pe DenY sa se descurce cu restu celor noi, care banuiesc ca vor fi in numar destul de mare.

Treaba sta in felul urmator :

Data : 01.08.2008 (vineri)

Orele : 19:00

Locatia : Pigalle INAUNTRU.

Ora/locatia/data NU, i repeat, NU se schimba

AVERTIZARE : am vazut ca in emporium aveati obiceiul sa faceti haos pe acolo, ehh, aici va anuntz ca nu`i loc de asa ceva. Care are chef de copilarii, cu mana mea il scot afara din bar si il trimit acasa. Asta in cel mai bun caz. Nu vreau certuri/scandaluri/copilarii/idiotzenii pe acolo, pt. ca ma cunoaste multa lume prin pigalle.

Let`s do this oldschool baby ! B)

prezent pe acolo xD . . . c0d3 a fost si la counter . . .:P voi anuntza si pe astia care mai sunt pe aici . . . in cursul zilei de azi :>

Sper ca va fi un gather frumos :"> si cu poze multe. . .ca si pe old cand am umplut juma` de pigalle :wub:

Can i come? ^_^ nu-s chiar asa old school <_<

Nu credeam ca e nevoie sa specific chestia asta, dar EVERYONE`s invited.

Oricine poate veni, am pus conditia pt. care voi fi si eu prezent :)

prezent pe acolo xD . . . c0d3 a fost si la counter . . .:P voi anuntza si pe astia care mai sunt pe aici . . . in cursul zilei de azi :>

Sper ca va fi un gather frumos :"> si cu poze multe. . .ca si pe old cand am umplut juma` de pigalle :wub:

Tu vezi cum dai de Lazu, G-UNIT, piro poate are chef sa vina, trupa magnolia :D

Da, c0d3 ESTE si acum la counter :) Dar a jucat si MU deodata cu mine (2005).

Da, in 2005 erau gathere frumoase si radeam de ma spargeam, mergeam acasa cu dureri de stomac de la atata ras :)

Sa speram ca va iesi ceva si acum.

AVERTIZARE : am vazut ca in emporium aveati obiceiul sa faceti haos pe acolo, ehh, aici va anuntz ca nu`i loc de asa ceva. Care are chef de copilarii, cu mana mea il scot afara din bar si il trimit acasa. Asta in cel mai bun caz. Nu vreau certuri/scandaluri/copilarii/idiotzenii pe acolo, pt. ca ma cunoaste multa lume prin pigalle.

Raducu` ... daca ii sa vina vechea garda ... nu prea are rost sa te stresezi cu bunul simt.

Cele spuse de tine ... is aviz amatorilor :P [noi si daca o facem de oaie, o facem cu mandrie si cu caracter ... toti razand ca spartii :rofl2:]

Vineri dimineata zic daca vin ... la mine programul e ... de azi pe maine!

lol, mai traiesti? :blink: (kiddin)

Da mai traiesc , o singura problema aveam si anume : nu-mi mai stiam parola de la contul de pe forum, cat nici adresa de email pe care a fost creat,dar prin mai multe incercari am reusit sa descopar vechea parola si sa-mi schimb si adresa de email.Acum nu va mai fi probleme sa postez cand va fi nevoie :P

Da mai traiesc , o singura problema aveam si anume : nu-mi mai stiam parola de la contul de pe forum, cat nici adresa de email pe care a fost creat,dar prin mai multe incercari am reusit sa descopar vechea parola si sa-mi schimb si adresa de email.Acum nu va mai fi probleme sa postez cand va fi nevoie :P

Welcome back, i guess. :tiphat:

Guest the_dragon

Salutare la toata lumea :)

Long time no see... d-abia astept reintalnirea cu voi guyz, miss wolfuletz, chall, vipi :)) si ajunge ca nu sunt la matrimoniale. See you there :beer:

Salutare la toata lumea :)

Long time no see... d-abia astept reintalnirea cu voi guyz, miss wolfuletz, chall, vipi :)) si ajunge ca nu sunt la matrimoniale. See you there :beer:

Inca unu pe care am reusit sa`l scot din gaura in care se ascundea :D

Vipi nu poa` sa vina ca pleaca la dimineata in afara orashului. De restu inca n`am reusit sa dau, INCA ! :D

tot ii mu .. prezent

Altu care se ascundea bine :D

Bun, azi am reusit sa dau telefonic de ultimu care a zis ca sunt sanse mari sa fie prezent. Are treaba azi, dar face cumva sa termine pe ora 7 si sa fie prezent :)

De c0d3 a dat cineva ? :D

Anyway, ETA 3 hours pana la gather :)

Guest biili

Nu cred ca am sa fiu prezent , sper sa ajung , daca nu distractie placuta.Am niste lucruri de rezolvat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...