Lancelot Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 mda :) mutat la locul lui Initiatorul topicului....ai nevoie de ochelair de schi ca sa vz unde trb sa il postezi?
DyaAnA Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 mda :) mutat la locul lui Initiatorul topicului....ai nevoie de ochelair de schi ca sa vz unde trb sa il postezi? arata si mie unde scrie ca un topic cu LMA se posteaza la comunitate.... aa vezi ca tu o sa ai nevoie de ochelari ca nu prea vad nicaieri sa zica unde sa postez topic de LMA :-j
bunny Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 arata si mie unde scrie ca un topic cu LMA se posteaza la comunitate.... aa vezi ca tu o sa ai nevoie de ochelari ca nu prea vad nicaieri sa zica unde sa postez topic de LMA :-j Pai nu e de la sine inteles? Tie iti trebuie prescriere si cand mananci? :blink: Se uita sam acolo: "UNDE SCRIE CA TREBUIE SA FOLOSESC FURCULITZA, BAG MANA CA PORCU, MUHAHAHHAH
DyaAnA Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Pai nu e de la sine inteles? Tie iti trebuie prescriere si cand mananci? :blink: Se uita sam acolo: "UNDE SCRIE CA TREBUIE SA FOLOSESC FURCULITZA, BAG MANA CA PORCU, MUHAHAHHAH tu grija mea porti?
ALEX_ALEXANDRU89 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Pai nu e de la sine inteles? Tie iti trebuie prescriere si cand mananci? :blink: Se uita sam acolo: "UNDE SCRIE CA TREBUIE SA FOLOSESC FURCULITZA, BAG MANA CA PORCU, MUHAHAHHAH Numai fi asa NO SUGAR si mai spalate pe dinti.
bunny Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Numai fi asa NO SUGAR si mai spalate pe dinti.Nu mai fi asa NO SUGAR si mai spala-te pe dinti? :-?Da, asa era corect. :D GFY AND GO TO SCHOOL! :D
DyaAnA Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Nu mai fi asa NO SUGAR si mai spala-te pe dinti? :-?Da, asa era corect. :D GFY AND GO TO SCHOOL! :Dma drace eu facut aici topic de LMA si vii tu cu figuri cu unu nu scrie corect ca altu nush ce.... tu ce vrei acum sa incep iar sa imi bag si scot in toata "rasa" ta? taci drq din gura nu te mai baga la mine in topic sau unde vb eu... tu nu vezi ca esti = 0 pt mine? (la mine =0 inseamna ori retardat ori fraier..tu iao cum vrei)
bunny Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ma drace eu facut aici topic de LMA si vii tu cu figuri cu unu nu scrie corect ca altu nush ce.... tu ce vrei acum sa incep iar sa imi bag si scot in toata "rasa" ta? taci drq din gura nu te mai baga la mine in topic sau unde vb eu... tu nu vezi ca esti = 0 pt mine? (la mine =0 inseamna ori retardat ori fraier..tu iao cum vrei) Sa inteleg ca tu-mi faci mie vreo favoare in momentul de fata? :rofl1: Do it sonny, its a free country. Gata, gata nu mai postez, da nu de dragul tau. :rofl2: La multi ani luk inca odata. :D
DyaAnA Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Sa inteleg ca tu-mi faci mie vreo favoare in momentul de fata? :rofl1: Do it sonny, its a free country. Gata, gata nu mai postez, da nu de dragul tau. :rofl2: La multi ani luk inca odata. :D ce favoare?) dute dute drace mai bagate si in alta parte in seama
bunny Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ce favoare?) dute dute drace mai bagate si in alta parte in seama Aolo puiu' mami, vino sa te ud putin sa mai cresti, astfel poate intelegi si tu ce-am spus referitor la reply-ul tau de mai sus. Ia zi, pentru tine 2 drepte paralele determina o pasarica nu?