Jump to content
Domino628

Cocalari.com si Pitzipoanca.org

Recommended Posts

Posted

Hai n-o dati in certuri despre manele ... din nou ...

Ori postati on-topic civilizat, referitor la cele doua site-uri, ori am sa inchid topicul (si-asa s-a discutat destul pe aceasta tema iar concluzia prefer sa o tin pentru mine ...).

Guest Xspeed
Posted

Ruler' date='Jul 21 2008, 06:04' post='2928039']

"Rapperule" , daca tu zici ca ai ascultat asta din proprie initiativa, si nu ca asculta x si y , atunci ce mai cauti pe aici ? :-?? esti un papagal mai "cultivat" ? toti care folositi cuvintele "cocalar" , "pitzipoanca" (mai nou :blink: ) , "manelar" , am sa repet si o sa repet pana va intra la cap , CA SUNTETI NISTE STRESATI , care ganditi dupa turma , nu va duce sa ganditi cu bibilica voastra ... de fapt lasa ca e bine pentru smecherii care au fraieri ca voi sa ii pupe in cur si sa le faca reclama .

ipocrizia asta a distrus omul .... muzica populara , de petrecere , manelele ... ce mai ... el asculta numai 2PAC , Celine Dion si Ramstein la nunta .... IPOCRITILOR !!! chiar sunteti penibili

3$ti un ba1at v@labil, c@r3 $tie c e v1ata

NUI baga in seama pe astia care nu e baietzashi si nu stie c e viata, si nu are femei ;)

ONTOPIC ( sry de off )

http://cocalari.com/2008/06/coca-pitzi-emo-all-in-one/

Guest Xspeed
Posted

emo? unde? aia? lol?

Posted

omg asta e penala =)) ) ... Doamnee Fereste =)) ) .... ce :hanged: e aia =)) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nu cred ca e adevarata...cel putin nu prea pot sa-mi imaginez pe cineva atat de idioata.

Posted

1 la mana : nu ma intereseaza ce ascultati (din partea mea puteti sa ascultati si Traviatta)

2 la mana : atitudinea voastra ma deranjeaza ; voi credeti ca dati "tendintele' in normal , ca tot ce e dupa voi e normal (ma refer la asa numitii "rocker" , "hip-hop`eri" , "tranceri" sau ce alte "natii" mai sunteti ... ) (newsflash : acum nu stiu cati ani erati in copaci ... atunci ce "tendinte" ati fi dat ? ca mirositul si curatatul de pureci e pentru"manelisti" ? hai sa fim seriosi ..)

3 la mana : generalizati la maxim ... si chestia cu gandirea de turma o spun din nou si imi intaresc afirmatia : nu aveti personalitate . de ce ? pentru ca daca ati avea , ati sti cum sa judecati un om , o clasa sociala , sau un anume tip de om...

4 la mana : @Renegade : eram cu iubita . e interzis undeva ca nu pot face poza cu ea cu pozele tuguiate , pentru a arata un pupic , sau mai stiu eu ce intelegeti ? ( ca tot ziceti ca e de cocalari.com ) . sunt curios cum faceti voi pozele cu femeile voastre ... le tineti la 2 metrii distanta cu o grimasa profunda pe fata ? asa sa fie ?

Posted

Ruler' date='Jul 21 2008, 23:00' post='2930045']

1 la mana : nu ma intereseaza ce ascultati (din partea mea puteti sa ascultati si Traviatta)

2 la mana : atitudinea voastra ma deranjeaza ; voi credeti ca dati "tendintele' in normal , ca tot ce e dupa voi e normal (ma refer la asa numitii "rocker" , "hip-hop`eri" , "tranceri" sau ce alte "natii" mai sunteti ... ) (newsflash : acum nu stiu cati ani erati in copaci ... atunci ce "tendinte" ati fi dat ? ca mirositul si curatatul de pureci e pentru"manelisti" ? hai sa fim seriosi ..)

3 la mana : generalizati la maxim ... si chestia cu gandirea de turma o spun din nou si imi intaresc afirmatia : nu aveti personalitate . de ce ? pentru ca daca ati avea , ati sti cum sa judecati un om , o clasa sociala , sau un anume tip de om...

4 la mana : @Renegade : eram cu iubita . e interzis undeva ca nu pot face poza cu ea cu pozele tuguiate , pentru a arata un pupic , sau mai stiu eu ce intelegeti ? ( ca tot ziceti ca e de cocalari.com ) . sunt curios cum faceti voi pozele cu femeile voastre ... le tineti la 2 metrii distanta cu o grimasa profunda pe fata ? asa sa fie ?

iti aperi fratii ? fratii cocalari...

Posted

Ruler' date='Jul 21 2008, 23:00' post='2930045']

5 la mana esti off topic rau de tot

6 la mana..eu nu as pune acest tip de poze la avatar

7 la mana..chiar ati deviat de la subiect..

Posted (edited)

iti aperi fratii ? fratii cocalari...

exact ce spuneam ... va dati "mari destepti" , mari stiutori de ce e bun in viata ... cei care dau comentarii de astea pot sa garantez ca nu stiu ce e aia socializare . oare care dintre noi e mai "cocalar" cum spui tu ?

de ajuns cu postatu` ca se vede de ce parte e "nea Lance" . ce nu ma asteptam e ca , daca am auzit bine , un om la o varsta maricica ca a lui are o gandire de pusti stresat ...

LE : zici ca sunt off-topic ? dar cei care o ard in bashini cu trimitere la "manelari" ... ? sunt ca niste caini care asteapta momeala :huh:

Edited by [T]Ruler
Posted

:rofl1:

Citez:

"Distrusii spun ca o ard in figuri,

Eu rad cu patru guri,

Toti terminatii la femei in WC la femei sunt duri"

Compara porcaria asta cu asta sau asta

:tiphat:

Citat (Lautarul din beci) :

Ma vorbesc toti de parca ma cunosc (oare tu stii toti "cocalarii" de ii numesti asa ? )

Fara sa stie cine sunt , sau macar cine am fost (chestia cu generalizatul)

Am fost genul de copil , terorizat de "cocalari" ... (ce atitudine denota ? de stresat sau de "om cu initiativa" ce vrei sa te dai ?)

tu ai pus , iti place , inseamna ca te regasesti in ea ...

LE : Aaaa , cred ca stiu ce se numeste ce vrei tu sa arati : IPOCRIZIE ! "Foarte ipocrit din partea ta ... "

Posted

Ruler' date='Jul 21 2008, 23:36' post='2930153']

Am fost genul de copil terorizat de cocalari (lasa ghilimelele).

Se vede ca nu intelegi nimic... #-o

Omu' vrea sa spuna ca in copilarie era terorizat de manelari,nu e vorba ca ar fi fost stresat,uite continuarea daca tot vrei sa discutam:

"Am fost genul de copil terorizat de cocalari

Până când am început să o ard cu bagabonţii mai mari

În timp, am început să mă schimb tot ce'am trăit cum am trăit

Acum sunt pregătit, veniţi toţi oricum eu nu mai simt nimic.

Am avut multe dorinţe care nu s-au împlinit,

Am facut multe greşeli dar pe toate le-am plătit,

V-am privit, pe multi cum v-aţi ascuns după brigazi

Şi noaptea cum fugeati singuri si panicati pe străzi.

Nu mai veniţi cu lumea interlopă să m'ameninţaţi

Sunteţi la fel de vulnerabili, deci n-o să mă'presionaţi

Mă enervaţi vă ridicaţi în slăvi prin vorbe nu prin fapte

Şi toate relatările voastre sunt distorsionate."

Si daca tot ne suparam,sa-ti explice Cheloo :))

"Esti un nasol cu lant de aur la gat si creierul gol,

Cumperi toale de firma false bagi mecla in Mall,

Ai un Seria 5 iti pute botul plescai Mentol,

Mor femeile dupa tine fa ti un control!

Cap de bivol vad ca tu n-ai rude ai stol,

Si o sa mi aduc in pistol munitia de razboi la paintball

Esti parvenit dai cu banii in lautari,

Da da sa *** **** de ziua ta!"

Posted

Se vede ca nu intelegi nimic... #-o

Omu' vrea sa spuna ca in copilarie era terorizat de manelari,nu e vorba ca ar fi fost stresat,uite continuarea daca tot vrei sa discutam:

"Am fost genul de copil terorizat de cocalari

Până când am început să o ard cu bagabonţii mai mari

În timp, am început să mă schimb tot ce'am trăit cum am trăit

Acum sunt pregătit, veniţi toţi oricum eu nu mai simt nimic.

Am avut multe dorinţe care nu s-au împlinit,

Am facut multe greşeli dar pe toate le-am plătit,

V-am privit, pe multi cum v-aţi ascuns după brigazi

Şi noaptea cum fugeati singuri si panicati pe străzi.

Nu mai veniţi cu lumea interlopă să m'ameninţaţi

Sunteţi la fel de vulnerabili, deci n-o să mă'presionaţi

Mă enervaţi vă ridicaţi în slăvi prin vorbe nu prin fapte

Şi toate relatările voastre sunt distorsionate."

tu acum de ce parte esti ? a celui terorizat sau a celui care incearca sa se dea "mare shmen" ? cum ziceam : ipocrit :-??

Posted

Ruler' date='Jul 21 2008, 23:47' post='2930180']

tu acum de ce parte esti ? a celui terorizat sau a celui care incearca sa se dea "mare shmen" ? cum ziceam : ipocrit :-??

Tu crezi ca Nimeni Altu se da "mare shmen"? :rofl1:

Posted

Tu crezi ca Nimeni Altu se da "mare shmen"? :rofl1:

ma ala zice ca a fost judecat fara sa stie cineva cine a fost sau cine e ? tu (sau el)ce pana lu` arhanghel faci ? te crezi cumva mai presus fata de "cocalarii" pe care ii mentionezi ?

Posted

Ruler' date='Jul 21 2008, 23:50' post='2930192']

te crezi cumva mai presus fata de "cocalarii" pe care ii mentionezi ?

Dupa nivelul de intelect si cultura,da :-j

Posted

Ok..il inchid..si va fi redeschis cand veti face si voi macar majoratul ...adica..discutii de astea de mare valoare le puteti purta si cu semnale fumigene in my opinion

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...