Domino628 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 daca ei asa au crescut ce vrei ? la mine aqm toti manelistii sunt minimalisti , acum sunt culti? nam nimic impotriva nimanui ... dar totusi , dak ti-a spart dintii vreun cocalar d`ala vii si plangi pe forum ? :-j Eh vezi,macar s-au reprofilat...asa cunosc si eu oameni care o ardeau pe guta si acu asculta house,etc...macar si-au dat seama ca nu e bine Cine a zis ceva de spart dinti? :blink: ps:nimeni nu cred ca a plans pe forum,majoritatea gutzo-fanilor astia sunt distrusi...nu sparg ei dinti
Whiplash Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ... dar totusi , dak ti-a spart dintii vreun cocalar d`ala vii si plangi pe forum ? :-j Atitudine de cocalar fara argumente. Eh vezi,macar s-au reprofilat...asa cunosc si eu oameni care o ardeau pe guta si acu asculta house,etc...macar si-au dat seama ca nu e bine Majoritatea sunt la fel indiferent ca mai asculta sau nu manele. Problema nu e nici pe departe in preferintele pseudo-muzicale. Maneaua e mai degraba un efect decat o cauza. Poti sa asculti orice si sa ramai tot cocalar.
Domino628 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Maneaua e mai degraba un efect decat o cauza Dar totusi nu cred ca e un efect ireversibil Poate ar trebui sa se faca o clinica de dexintoxcare pt manelari :error:
Lancelot Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ok..e de inteles dorinta unora de a epata..a de a se expune pe net...oarecum devin celebri si ies din debaraua unde i-a exilat viata de zi cu zi..Inteleg sa existe acest fel de site-uri care sa ii stranga la un loc si sa ii expuna in tot penibilul existentei lor. Poate unele din fetele sau baietii acestia sunt draguti..si in alte conditii..adica imbracati altfel..fotografiati altfel..nu ar fi atat de jenanti :)Si la fel va inteleg dorintele de a arata cu degetul..desi daca as cauta un pic pe forum si as uploada o serie de poze pe aici..cred ca ar fi chair funny..Ceea ce va rog este sa postati in limita decentei..si numai daca aveti ceva de spus..4 pagini in on day despre niste manelari si traseiste..wtf..
afroMAN Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dar totusi nu cred ca e un efect ireversibil Poate ar trebui sa se faca o clinica de dexintoxcare pt manelari :error: sh in clinica asta sa ii oblice sa asculte Mozart :rofl2: Ps: sper ca scrisei bn... :rofl1:
Domino628 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Inteleg sa existe acest fel de site-uri care sa ii stranga la un loc si sa ii expuna in tot penibilul existentei lor. WORD :clap: Asta e obiectivul principal al acestor site-uri :photo:
Dropkillerz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 sh in clinica asta sa ii oblice sa asculte Mozart :rofl2: Ps: sper ca scrisei bn... :rofl1: oblice? wtf duude
Heinekener Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :duh: voi cunoasteti omu dupa genul de mzq care asculta ? poate asculta ce ii place , de la manele la rock
ReneGade Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Scuze ca postez off , dar , imi miroase a pupat in fundulets la Ice ? De ce ? El a fost singuru care nu e de acord cu siteurile astea , hop 2 pagini cu quote la postul lui + aceeasi parere . Penibil #-o
THuG-Radu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Scuze ca postez off , dar , imi miroase a pupat in fundulets la Ice ? De ce ? El a fost singuru care nu e de acord cu siteurile astea , hop 2 pagini cu quote la postul lui + aceeasi parere . Penibil #-o Ia vezi pe prima pagina cine a fost primul care a zis ca nu`i de acord
ShoX Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M-am uitat intr-o seara pe pitzipoanca, cunosteam de acolo o gramada de fete . deci el se considera secsy & cool numai ca in cazul sau cool = lame Cu lacrimi rad hahahahahhahahahha
Whiplash Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :duh: voi cunoasteti omu dupa genul de mzq care asculta ? poate asculta ce ii place , de la manele la rockNu dupa gen, dupa comportament.
[T]Ruler Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 multi folositi cuvantul cocalar si manelar ca niste PAPAGALI . oare chiar voi dati tendintele in normal ? nu cred ...
Domino628 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Ruler' date='Jul 21 2008, 00:38' post='2927732']multi folositi cuvantul cocalar si manelar ca niste PAPAGALI Daca zici tu asa o fi Referitor la semnatura ta,sunt destui manelari "camuflati",adica se dau house-uri,mai nou trance-ri sau cum se cheama,dar defapt au pc full de manele :rofl1: ps:asta ascult eu,si chiar nu mi-e rusine sa ti-o dedic :roflag:
Velasquez Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Daca zici tu asa o fi Referitor la semnatura ta,sunt destui manelari "camuflati",adica se dau house-uri,mai nou trance-ri sau cum se cheama,dar defapt au pc full de manele :rofl1: ps:asta ascult eu,si chiar nu mi-e rusine sa ti-o dedic :roflag: Sillent , tu cand esti la o nunta . botez . petrece , asculti doar Paraziti ? :blink:
[T]Ruler Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Daca zici tu asa o fi Referitor la semnatura ta,sunt destui manelari "camuflati",adica se dau house-uri,mai nou trance-ri sau cum se cheama,dar defapt au pc full de manele :rofl1: ps:asta ascult eu,si chiar nu mi-e rusine sa ti-o dedic :roflag: "Rapperule" , daca tu zici ca ai ascultat asta din proprie initiativa, si nu ca asculta x si y , atunci ce mai cauti pe aici ? esti un papagal mai "cultivat" ? toti care folositi cuvintele "cocalar" , "pitzipoanca" (mai nou :blink: ) , "manelar" , am sa repet si o sa repet pana va intra la cap , CA SUNTETI NISTE STRESATI , care ganditi dupa turma , nu va duce sa ganditi cu bibilica voastra ... de fapt lasa ca e bine pentru smecherii care au fraieri ca voi sa ii pupe in cur si sa le faca reclama . Sillent , tu cand esti la o nunta . botez . petrece , asculti doar Paraziti ? :blink: ipocrizia asta a distrus omul .... muzica populara , de petrecere , manelele ... ce mai ... el asculta numai 2PAC , Celine Dion si Ramstein la nunta .... IPOCRITILOR !!! chiar sunteti penibili
Adi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ruler eu zic 'ca cam' o incepi cu jignirile...Daca nu ar fi existat manelari lumea ar fi fost un loc mai bun.Daca nu ar fi existat cocalari/pitzipoance nu ne-am fi distrat asa bine(deoarece ei sunt inofensivi, in modul lor stupid de a gandi)
THuG-Radu Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Si uite asa din cauza lui T Ruller s`a mai stricat un topic, pt. ca el e prea frustrat de faptul ca lumea pe LM nu asculta manele si foloseste in mod regulat cuvantul MANELAR.Iara referitor la "turma", da`mi voie sa te contrazic. Voi, manelarii, sunteti aia la care efectul de turma functioneaza cel mai bine. Nu conteaza de genul de muzica pe care il baga DJ`u in club, daca clubul e cel mai tare, acolo sunteti si voi prezenti, chiar daca nu aveti nicio treaba cu muzica, cu ritmul, cu NIMIC. E trendy sa fiti si voi unde`i restu lumii bune.
Stef Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ruler' date='Jul 21 2008, 07:04' post='2928039']ipocrizia asta a distrus omul .... muzica populara , de petrecere , manelele ... ce mai ... el asculta numai 2PAC , Celine Dion si Ramstein la nunta .... IPOCRITILOR !!! chiar sunteti penibiliaici ai dreptate....pff sa va zic o faza "tare" treceam pe langa un club de rockeri....dupa mine au intrat niste "manelari" in club am stat sa vad ce se intampla dupa 10 min dansau rockeritele pe manele....asa sunteti voi nu :> :> (ma refer la rockeri etc.)
never Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ^ hai sa nu generalizam, fiecare interpreteaza ceea ce vede si aude in mod diferit; unii se uita pe taraf tv fiindca considera ceva foarte placut ceea ce vede/aude, altii doar ca sa se amuze si sa isi bata joc de modul de gandire al celor ce au produs "tampeniile de pe ecran"wtf, baia torturii, interzis claustrofobilorcei care se simt reactioneaza ceva mai impulsiv, celmai bine ar fi sa ignorati acest thread, pana nu "va umpleti de muste"
Adi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Le-am trimis un mail la baieti sa mai adauge o vecinahttp://hi5.com/friend/photos/displayPhotoU...nerId=155673954http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoU...nerId=155673954rofl
Domino628 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ruler' date='Jul 21 2008, 07:04' post='2928039']ipocrizia asta a distrus omul .... muzica populara , de petrecere , manelele ... ce mai ... el asculta numai 2PAC , Celine Dion si Ramstein la nunta .... IPOCRITILOR !!! chiar sunteti penibili Celine Dion sa asculti tu pana iti crapa urechile :rofl1: la fel si Ramstein,n-am treaba cu rockul :blink: Daca il pui pe 2PAC langa manele si muzica populara,inseamna ca habar n-ai ce reprezinta el si fara suparare nu cred ca esti demn sa-i pronunti numele ;) ps:daca pt tn manele=muzica populara inseamna ca dupa tn originile poporului roman sunt in India :ceuameni: @Just,omfg chestia aia cred ca e vreun experiment genetic esuat
ReneGade Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dar voi uitati ceva . Manelar e cel care asculta manele ? Nu . Cel care sufera de aceste melodii /Daca asculti la ceva petrecere etc. manele nu vad problema . Dar cand vezi toti ciumpalacii de 17 ani cu telefoanele lor in buzunare cu o manea , sa se laude ca au digi mobilu la ei . Sau in daciile lor lipite cu scotch sa zica ca e tunata , penibil .[T]ruler , de ce tii asa botu in poze ?:D no off