Jump to content
Domino628

Cocalari.com si Pitzipoanca.org

Recommended Posts

Posted

sincer, parerea mea.. site`urile nu's tare okey ..sunt unii/unele care chiar isi merita locul..dar din cate am vazut pe pitipoanca sunt o gramada de fete care arata bine... sunt ele mai proaste, ceea ce e evident, doar is fete..

cine a facut site`urile pun pariu ca's ceva copii batuti de soarta :( ..

sedit ; poza ce a pus'o pasaroi ii chiar ok :>

off: si cam ce anume ai vrut sa spui cu asta? sper ca doar te-ai exprimat gresit si nu ai vrut sa spui ca sta in natura fetelor sa fie proaste

on: nu am intrat niciodata pe cocalari.com .. dar imi imaginez ce as putea gasi

cat despre pitipoance, nu contesta nimeni ca unele nu ar fi frumoase ... insa nu uratenia neaparat este tema principala...ci prostia fara margini, fitele, gustul prost in a te imbraca/asorta .... degeaba e frumoasa daca in rest e invaluita in fite si prostie .. o fata nu e pe post de bibelou, ca sa fie doar frumoasa si in rest lemn {cum e in cazul multor pitipoance din pacate}

Posted

http://img255.imageshack.us/img255/5622/pqdtod33097702hp2.jpg

Fetele din ziua de azi se expun oriunde , oricand . Nu ma mira de ce turistii straini spun ca femeile romance sunt 'frumoase' ... :P

Posted

Accepta, doar ca: Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment. Trebuie aprobate de un moderator.

Imi plac site-urile; de cate ori am chef sa rad si sa ma minunez, imi fac aparitia pe ele.

pana acum cateva ore nu erau acceptate comentariile. Era o ironie la anumite chestie :)

De parca nu ai stii :))

:dontknow:

Posted

sa va mai zic de manelohausari ? :rofl1: aqm 1 an un preten se dadea tzigan , jmeker la pantofi ... telefon , basini ... acum e fanchi asculta minimal si l-am intrebat bhai g... mai tii minte cand o ardeai pe manele in scara si mancai seminte? :blink: . Dar el ce imi raspunde ? -Cine ma yo?

Posted

Merge,dar prefer fundul asta sau asta :))

Cocalari "rapperi"

zi zi zi , stilu oprisan =))))))) :rofl2:

eu cred ca toti acei copi sau adolescenti sau ce or fi ei au fost scapati in cap la nastere . esti prost bun putem sa te intelegem noi ca societate si poate chiar putem sa acceptam dar daca esti atat de prost incat sa te filmezi sa te pui pe x site-uri , atunci .... e grav (pentru tine , ca noi ne distram copios pe seama ta)

p.s.: unele fete de pe pitzi daca ar fi avut alt mediu in care sa traiasca ar fi fost bune din toate punctele de vedere

Posted

Imagine IPB cred ca trebuie sa fii putin ding-dong sa nu iti placa,nu-i asa rene? :D

nu-mi plac blondele . doar cateva

prefer brunetele

ce culoare are paru' lu maica-ta edcs ?

Posted

^ ahahahhahahaha pwnd =))

totusi capra aia :X

@ normal ca strainilor le plac romancele, ele sunt cele nebunatice,sa nu zicem cele de pe centura ca s-ar supara, norocul nostru este ca sunt si romance cu capul pe umeri(ele trecute de 90 ani)

@ rapture ...e fata

Posted

Mai sincer... ma dezgusta site-urile de acest gen, din doua motive:

1) Cei care le fac, ma indoiesc sincer ca sunt mai grozavi decat cei postati pe aceste site-uri... or fi ei oare Fat-Frumos / Alba ca Zapada in persoana ? Ma cam indoiesc. Presupun ca le e frica sa si iasa pe strada, la cata lume au batjocorit.. in plus, nu inteleg de ce nu i-a dat nimeni in judecata pana acum? E lege cum ca nu ai voie sa postezi public poza cuiva daca nu-si da acceptul.

2) Multe fete sunt frumoase din cele postate de acolo, chiar daca gandesc ele ceva mai putin sau (nu vreau sa jignesc) .. sa zicem doar ca au fost prinse intr-o ipostaza aiurea (poate unele poze nu sunt intentionate). Pe unii intr-adevar nu-i duce capul, dar asta nu e motiv sa fie postati pe un site public de acel gen pentru amuzamentul "publicului" si pentru... profitul proprietarilor (ca pana la urma asta e scopul). Daca e sa o luam asa, eu nu cred ca nu exista poza in care sa nu gasim vreun defect sau pur si simplu o greseala pe care sa o comentam. Nimeni nu e perfect.

Posted

1) Cei care le fac, ma indoiesc sincer ca sunt mai grozavi decat cei postati pe aceste site-uri... or fi ei oare Fat-Frumos / Alba ca Zapada in persoana ? Ma cam indoiesc. Presupun ca le e frica sa si iasa pe strada, la cata lume au batjocorit.. in plus, nu inteleg de ce nu i-a dat nimeni in judecata pana acum? E lege cum ca nu ai voie sa postezi public poza cuiva daca nu-si da acceptul.

2) Multe fete sunt frumoase din cele postate de acolo, chiar daca gandesc ele ceva mai putin sau (nu vreau sa jignesc) .. sa zicem doar ca au fost prinse intr-o ipostaza aiurea (poate unele poze nu sunt intentionate). Pe unii intr-adevar nu-i duce capul, dar asta nu e motiv sa fie postati pe un site public de acel gen pentru amuzamentul "publicului" si pentru... profitul proprietarilor (ca pana la urma asta e scopul). Daca e sa o luam asa, eu nu cred ca nu exista poza in care sa nu gasim vreun defect sau pur si simplu o greseala pe care sa o comentam. Nimeni nu e perfect.

word , nu kiar toate fetele sunt TAR*E

Guest Xspeed
Posted

sincer, parerea mea.. .... sunt o gramada de fete care arata bine... sunt ele mai proaste, doar is fete..

suna a misoginism :))

Posted

Deci in PRIMUL rand .. NU TIN CU EI insa :

Nu stiu de ce te-ai referit numai la manelisti..pentru ca 2 din exemplele care le-ai dat sunt roackeri ... si sunt multi rockeri pe site sau alte feluri de satanisti sau emo..cel cu afisul nu are nicio legaturi cu manelisti ...si chestia aia pe mess poate fi si fake..iti faci 2 id-uri si iti dai mesaj singur...mare lucru

Multe dintre pitzipoancele acelea arata chiar bine si nu sunt (dupa parerea mea ) pitzipoance...doar ca cei care le-au pus ori (unele dintre poze) ori sunt redusi la minte ori sunt invidiosi/ase.. e adevarat ca multe dintre ele intrec orice limita..ori sunt de etnie rroma..

Trebuie sa recunosc ca la unele poze m-am amuzat teribil :)) .. dar la unele chiar m-am enervat ( ma rog ..poate e mult zis) ca fac misto de unii/unele care au poze normale sau chiar misto ..acolo unde invidia e clara .. :)

LE : LOL .. numai ma uitasem demult pe pitzipoance.org .. acum am vazut..alea dupa prima pagina ( ca doar acolo m-am uitat ) sunt chiar bune :D ..nu toate..dar 2-3 sunt :) .. deci sunt prea idioti astia care posteaza si comenteaza acolo :|

Posted

Dar... e cam.. uhm colorata?

ai vrea tu sa te calareasca o purisanca nebune ;)

sincer, parerea mea.. site`urile nu's tare okey ..sunt unii/unele care chiar isi merita locul..dar din cate am vazut pe pitipoanca sunt o gramada de fete care arata bine... sunt ele mai proaste, ceea ce e evident, doar is fete..

cine a facut site`urile pun pariu ca's ceva copii batuti de soarta :( ..

sedit ; poza ce a pus'o pasaroi ii chiar ok :>

lasa`i ma ca ei se dau cool , ei dau tendintele in normal . au uitat ca acum nu stiu cati ani erau in copaci. cand vezi cate o aschimodie care se da Mel Gibson , asculta rock/ punk / house / sau ce dreacu mai asculta ; ce mai ... ei este cool :)

PS : spuneti voi ca tiganii sunt cum sunt ... dar tiganul la greu te ajuta , romanul te mananca pana si de cur ... am o experienta de viata destul de mare incat sa pot vorbi despre asta

Posted

Ice , din cate stiu eu pozele de pe siteurile alea sunt culese de pe hi5 si alte siteuri de profil deci au fost facute publice de catre "protagonisti". Astfel nu cred ca intra sub incidenta legii de care zici tu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...