Jump to content
Domino628

Cocalari.com si Pitzipoanca.org

Recommended Posts

Posted
Posted

Doamne... ^:^)^ eu cred k vine Apocalipsa... :|

am vazut sh eu pe un hi5 poze de genu` asta da` nu mai am adresa... daca fac rost dau un reply :|

oricum... intrebare de baraj... unde ai gasit site`urile astea? :despair:

Posted

oricum... intrebare de baraj... unde ai gasit site`urile astea? :despair:

Lol da nu le stii?Cat am mai ras pe ele :))

Din cate am inteles,is facute de niste tipi care culeg poze de pe hi5-urile "printzeselor" si "sukarilor" #-o

Oricum,is tari baietii,pun pariu ca au castigat ceva banuti din site-urile astea,cu reclama,cu tricourile,etc :-j

Posted

Destul de vechi site-urile... vedeta de pe cocalari.com e tiganul Bahoi de la Constanta, odata hacker, odata rapper si apoi Mircea Badea wannabe..

Iar la pitzipoance e dezastru...

EDIT : Cauta si tu pe paginile mai vechi ca eu le-am vazut mai demult, dar vezi ca o parte din videourile cu el au fost sterse de el de pe youtube ca deja se simtea batjocorit in ultimul hal :) melodiile cred ca mai sunt, incearca sa dai search pe youtube sau trilulilu.

Posted

Destul de vechi site-urile... vedeta de pe cocalari.com e tiganul Bahoi de la Constanta, odata hacker, odata rapper

Da link pls sa radem toti,nu doar tu :rofl1:

Stiu ca is vechi,dar au update-uri frecvente :right:

Posted

Oricum,is tari baietii,pun pariu ca au castigat ceva banuti din site-urile astea,cu reclama,cu tricourile,etc :-j

nu au casitgat nimica , si daca o vor face o sa investeasca in site

app bad pitzi e plecata in vacnata

Posted

Din linkurile puse de Sillent eu am vazut unele fete super frumoase spre exemplu aceasta

Cmon ce Dumnezeu , asa fata cu un astfel de fizic mai rar gasesti :photo:

Dar... e cam.. uhm colorata?

Posted

sincer, parerea mea.. site`urile nu's tare okey ..sunt unii/unele care chiar isi merita locul..dar din cate am vazut pe pitipoanca sunt o gramada de fete care arata bine... sunt ele mai proaste, ceea ce e evident, doar is fete..

cine a facut site`urile pun pariu ca's ceva copii batuti de soarta :( ..

sedit ; poza ce a pus'o pasaroi ii chiar ok :>

Posted

mi`am adus aminte adresa... da a shters hi5`u... :crybaby:

Imposibil de vizualizat profilul lui Pitzipoance AND Cocalari

Acest utilizator nu mai este membru hi5.

shtiu k pusese poza cu una... sh aia a inceput sa`i injure p`acolo... 8->

Guest Bogdan
Posted

Din linkurile puse de Sillent eu am vazut unele fete super frumoase spre exemplu aceasta

Cmon ce Dumnezeu , asa fata cu un astfel de fizic mai rar gasesti :photo:

tipa e chiar "buna" si nu pare "colorata"...astia fac misto de vestimentatia ei care e putin mai mult aiurea...

Posted

@eleo,"sukaru" ala are cel mai mare "talent" la modificat poze in Paint =))

@pasaroi,sunt multe pe site care arata bine,dar habar n-ai ce fite au in cap si celipsa de activitate cerebrala duc.Totusi,am vazut comentarii aiurea,ca cica e grasa :) daca si aia e grasa...omfg :|

@uzzy,da e ok,dar pun pariu ca fara un Mergedes si o vila amplasata centrala nu te bagi in vorba cu ea =))

ps:la fel si asta e buna http://img172.imageshack.us/img172/5164/suk52o63067002wz4.jpg dar dupa bot vezi ce fumuri are in cap :violent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...