Jump to content
vudu

BECALI LA NUNTA LUI CHIVU .... DANSEAZA =))

Recommended Posts

Posted

uite ma la nefericitu cum se rupe pe tot ringu de dans =)))

VIDEO .... prea tare =))

eu nu vad poanta ... e un om care incearca sa se distreze . daca omul a fost obisnuit cu dansuri populare si nu a frecventat cluburi ca tine ... fiecare se descurca cum poate ( sunt n oameni care nu stiu sa danseze anumite dansuri ... dar incearca :) )

Posted

Ruler' date='Jul 9 2008, 18:02' post='2901246']

eu nu vad poanta ... e un om care incearca sa se distreze . daca omul a fost obisnuit cu dansuri populare si nu a frecventat cluburi ca tine ... fiecare se descurca cum poate ( sunt n oameni care nu stiu sa danseze anumite dansuri ... dar incearca :) )

nu sunt dansuri populare ce face Becali ! ce face acolo dansau negri prin '70 '80 in cluburi , cu role etc. Retro style ;;)

Posted

nu sunt dansuri populare ce face Becali ! ce face acolo dansau negri prin '70 '80 in cluburi , cu role etc. Retro style ;;)

n`am zis neaparat ca trebuie sa danseze dansuri populare :)) omu se descurca si el cu ce putea

Posted

si care e problema daca dansa ? ca nu dansa "misto" sau "cool" ? tu dansezi superb ? ai vreo medalie sau diploma sau ceva care sa ateste ca dansezi mai bine ca acel om ? nu mai are voie omu sa se distreze cum si cat poate de frica faptului ca poate nu e bine ce face si o sa rada x sau y de el ? daca te filmez pe tine si te pun pe forum si rad restu de tine e frumos ?

Posted

si care e problema daca dansa ? ca nu dansa "misto" sau "cool" ? tu dansezi superb ? ai vreo medalie sau diploma sau ceva care sa ateste ca dansezi mai bine ca acel om ? nu mai are voie omu sa se distreze cum si cat poate de frica faptului ca poate nu e bine ce face si o sa rada x sau y de el ? daca te filmez pe tine si te pun pe forum si rad restu de tine e frumos ?

zici bine ^^ ...

dar e amuzant totusi :P

Posted

o fi el rupt, e treaba lui cum e, faza e funny, dar nu trebuie neaparat sa radem de om, asa danseaza el, e treaba lui, cand ma mai duc prin discoteci vad "smecheri" care danseaza mai nasol ca becali....

Posted

oricum el e rupt, ce poti sa ii ceri?

Ca asa danseaza el nu poti sa zici nimic, dar ca o face pe maimutoiul si ca vrea el sa cante si trage de microfoame aici e de comentat, se crede prea stapan pe toate .... maimutoi asta ar fi caracterizarea mea intr-un cuvant pentru Gigi Becali ...

Guest TheBes7
Posted

După cum se poate observa foarte clar, nu este deloc în pas cu moda. El încă dansează ca pe vremuri, anii '80 :X

Posted

După cum se poate observa foarte clar, nu este deloc în pas cu moda. El încă dansează ca pe vremuri, anii '80 :X

nu e vorba de cum danseaza .... ci de cum se manifesta (mai ales in ultimul video) zici ca ii nunta lui ...uite cum trage frate de microfon :dooh:

frati becali adika :banghead:

Posted

Cand stai o viata intreaga cu melodii makidonesti .. te obisnuiesti cu stilu asta de dans ( gen aici http://www.youtube.com/watch?v=X0j8VSlZlho ) . Nu vad motivele de care radeti voi .

Daca nu stie sa danseze pe muzica lor asta e ... macar omu s-a distrat si a facut atmosfera .

Va zic eu ... oricare din voi cand beti putin mai mult decat trebuie simtiti nevoia sa faceti atmosfera ... asa ca lasati`o moale :)

app eu cred ca ii lua lu ala microfonu din alt motiv .... oare ca facea playback si vroia sa il faca de kko ? =))

oricum bv lui ca stie sa se distreze pe orice ritm .

word

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...