Jump to content
csoka.zsolt

Hotel amfiteatru(panoramic,belvedere)

Recommended Posts

Posted

De vreo saptamana tot caut pe internet pe diferite site-uri si diferite hub-uri niste poze legate de statiunea olimp si in special hotelul amfiteatru!Totusi in ciuda faptului ca e un hotel destul de cunoscut nu prea am gasit!Acum va cer ajutorul vostru , ptr. ca poate cineva dintre voi a fost acolo si are o poza !NU-mi pasa daca pe acea poza este cineva ,absolut deloc dar vreau acea poza!Doresc in special daca are cineva vreo poza din interior!Si ca precizare Hotelul Amfiteatru e legat de inca 2 hoteluri:Belvedere si Panoramic,este un complex,deci daca are cineva vreo poza cu Belvedere sau Panoramic vreau si acela!Pozele puteti sa mi le dati astfel:dati un mesaj privat ori scrieti aici adresa de yahoo messenger sau MSN messenger si acolo voi primi poza!

Posted

tocmai mam intors acum vreo 2 h din Olimp...ghici unde am stat... B)

poze nu (scoase) dar totul e super....bine ca am stat la Belvedere.....mancarea bunicica (am gusturi culinare....greu de inteles), acceptabila am putea spune.....cazare ireprosabila....

la plaja e mai nasol...in golfuletele din fata e plin se alge respectiv scoici si pietre....cu algele se rezolva cand am plecat...incarcau in niste tractoare :blink:

cam asta....

btw...multe magazine...destul de bune...

Posted

am facut tot litoralul ...

de nu mam plimbat intre olimp si mangalia cu tractorasul de mia zbarnait fundul... :D

de ce?

tu unde ai stat?ca stiu cam tot pe acolo....cred...

Posted

toate statiuile sunt pline de alge si PUTE ...rau ...au mucegait...bine ca au inceput sa le stranga da au stat vreo 2 zile asa....

si ordinea e asa....olimp, neptun, jupiter, cap aurora, si cred ca venus...si saturn....la astea 2 nu sunt sigur de ordinea in care sunt...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...