Jump to content
mircea_dbv

pentru cei cu care nu am apucat sa mai vorbesc

Recommended Posts

salutare old friends.pentru cei cu care nu am mai vorbit de mult timp,dintre amicii facuti prin mu/pe forum.ce mai faceti bai?mai traiti?care pe unde mai e si ce face,ce jocuri mai joaca?sunteti in regula?

ps:as ruga sa nu vorbiti aiurea,chiar nu are rost...daca aveti ceva de spus referitor la toppic bine,daca nu nu scrieti...oricum,daca scrieti in afara subiectului,stim cu totii ca sunteti tari si stiti sa dati un "add reply" si un "post reply"

Link to comment
Share on other sites

Guest [FO]Maki

oooo servus mircea_but... mai traim si noi asa... care cum putem... unii printre gratii... altii prin libertate :>... in rest , toate bune si frumoase :wub: !

Link to comment
Share on other sites

Guest Cola4

hmm parca-mi amitesc asa de tine :P aveam un nob de mg , pantera :)

btw hellow xD

Link to comment
Share on other sites

heyz all.ma bucur sa citesc ce-mi scrieti :) eu nu prea mai activez pe linkmania,nu prea mai am treaba cu viata de calculator.am zis sa vad ce mai face lumea,avand in vedere ca nici pe mess nu prea mai intru,macar aici sa dau de voi.sper ca sunteti bine,mu mai jucati?daca nu,ce mai jucati,care mai e viata voastra(ca deh,n-am discutat numai de jocuri cu majoritatea)?mi se pare ciudat ca am ajuns sa vorbesc asa cu amicii creeati prin intermediul acestui joc/forum,ciudat spus intr-un sens bun al cuvantului,avand in vedere ca am activat o perioada destul de indelungata pe aici.in curand o sa incep turneele prin tara,asa ca astept sa ne vedem.

o sa mai intru si dimineata sa vad cine a mai raspuns,sper sa aud de bine de fiecare.

ps:sper sa imi raspunda cat mai multi aici,chiar mi-e dor de noptile pierdute prin mu/pe forum pe linkmania,deh,fiecare ajunge la un punct in care viata "virtuala" trebuie sa se opreasca...

hf pe aici,pentru cei care mai sunteti "devotati" forumului,jocului

remember, it's just a game

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...