Jump to content
[T]Ruler

UFC vs WRESTLING

Recommended Posts

Nu vreau sa promovez bataia (doamne fereste :rofl2: ) dar cand aud pe unii cu limbaje de wrestling si cu nush ce, MOR ! :| mai ales cand va aud cu "we", "wa" ... Cea mai mare facatura ... considerati asta ca o "convertire" la adevaratele show`uri de lupta , bataie ... UFC (Ultimate Fighting Championship).

UFC :

http://youtube.com/watch?v=rl2BHJwhc4Q&feature=related

http://youtube.com/watch?v=5avyYi6QC-Q

Si jocul --> http://www.youtube.com/watch?v=1oYz16A76_k

WRESTLING :

Jocul -->

Daca voi considerati ca maimutareala e adevaratul fight ... inseamna ca e ciudata rau lumea asta :blink: :)) (cum naiba la wrestling sa stea ala asa sa fie aruncat :)) mananci fulgii din el si n`apuca nici sa clipeasca daca ar fi pe bune )

Presupun ca v`ati lamurit de parerile mele ...

Hai sa va aud cu argumente PRO si CONTRA . UFC sau WRESTLING ?

Link to comment
Share on other sites

Guest biili

Nu , wrestling-ul nu-i vrajeala si nici fake , e doar regizat , da normal , stiu sa cada , se prefac cand dau pumnii , dar sunt multe accidente , recunosc ma uit la wrestling deoarece imi place cum ii regizat , highlits-urile , e chiar distractiv.

Sa stiti ca sunt si oameni maturi care urmaresc wrestling-ul , it's the biggest entertainment of all history , eu am doar 17 ani.

Oamenii is atrasi de wrestling de storyline-urile luptatorilor , unele sunt amuzante , unele dure.Alti il urmaresc doar pentru relaxare.

UFC nu am urmarit si nici nu cred ca am sa urmaresc.

PS:Inainte sa cumpere WWE WWF-ul , wrestling-ul a fost real :) , cate-un meci tinea intre 30min - 1 ora jumate pana ce nu mai rezista unul dintre luptatori.

Link to comment
Share on other sites

Doamne cand va aud pe unii cu wrestling-ul ca aia nu se bat si nu stiu ce , pai daca ii regizat totul , aia se antreneaza toata saptamana , fiecare replica , miscare , "lovitura" , saritura a fost practicata de vreo 50 de ori inainte show-ului ! wrestling-ul nu este un sport ! este un show , emisiune , un teatru mai bine zis , cu storyline-uri etc.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...