cIoLaN Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Care stie cum poti trece de la sam la liceu...? am auzit ca tre sa dai un test de diferentiere...da dar unde trebuie a merg pt a face asta ? si tre sa indeplinesc anumite conditii de ex sa am o medie cu cat s-o intrat la profilul ala ? BTW:Ii rog pe bobocii de clasa a 9-a sa postez acile sa sa zica si media cu care o intrat si la ce liceu/sam au intrat? :) PS:Stiu ca am mai deschis un topic de genul mai in urma dar asta e cu totul altceva
Legacy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ca sa vezi dom'le s-a micsorat lumea ,si au inceput sa dispara profesorii ... ca vad ca au inceput sa dea navala pe forumuri noi licenii , in mare parte acest forum este in special ptr gaming, nu prea se discuta si despre invatamant , rar.Poti incerca pe forumul celor de la EDU (daca au , sau pe didactic) , daca numai ai pe cine sa intrebi.Da chiar asa : tu nu ai prietenii sau profii. sa te consulti ? forumul era ultima solutie?ON: Trebuie sa dai test , insa intai vb cu directorul liceului respectiv , si iti trebuie ultima medie cu care s-a intrat la acel profil. Din iarna poti sa te transferi , acuma odata intrat stai 1 sem la sam.
-=rare=- Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 sau mai e faza cu spaga, dar e cam riscant :whistle:Eu am incercato si o mers :D:D:D:D :bananadance2:
Cristi58 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dute la secretariat .... si intreaba acolo o sa te lamureasca doamnele de acolo !!!
greedy91 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Care stie cum poti trece de la sam la liceu...? am auzit ca tre sa dai un test de diferentiere...da dar unde trebuie a merg pt a face asta ? si tre sa indeplinesc anumite conditii de ex sa am o medie cu cat s-o intrat la profilul ala ? BTW:Ii rog pe bobocii de clasa a 9-a sa postez acile sa sa zica si media cu care o intrat si la ce liceu/sam au intrat? :) PS:Stiu ca am mai deschis un topic de genul mai in urma dar asta e cu totul altceva nu stiu cu ce te ajuta media mea si unde am intrat dar fie : putin peste 8.70 in lic Henri Coanda cum am intrat ? pur si simplu am dat examenu ala numit odata Capacitate fara bani fara nimic in plus nu inteleg ce vorbiti voi de spaga si alte prostii
FLOW Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dute la secretariat .... si intreaba acolo o sa te lamureasca doamnele de acolo !!!Asta a spus si el Crs citeste toate topicurile inainte de a tasta :whistle:
Luci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 BTW:Ii rog pe bobocii de clasa a 9-a sa postez acile sa sa zica si media cu care o intrat si la ce liceu/sam au intrat? :)Medie 9.21Liceu : Economic "Virgil Madgearu"
CryNow Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 bai fara suparare dar e trist ca tu habar nu ai cum se face o inscriere la un liceu !trebuie sa ai o anumita media, iar daca vrei sa ajungi la o clasa cu profil de intensiv limba straina, trebuie sa dai un examen separat pentru a arata ca ai nivelu mediu de cunostiinte .. in fine, iar de obicei apare in ziarul local, o lista cu toate liceele si clasele pe care le ofera.
IceMan Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 nu ti-ai gasit locul unde sa intrebi + http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...231947&st=0