Jump to content
wEaKnEsS

intrati si cititi care ati avut probleme cu AdrIaN-MG

Recommended Posts

Pentru inceput eu is realu postez de pe acest cont deoarece am suspend pe ADY_SM . In primu rand imi cer scuze celor care au avut treaba cu char meu ca copilu asta obosit a inceput sa faca pk pe majoritatea in special la preteni pe care a facut la greu :(. Si uite asa si-a batut joc de munca mea de luni bune dupa ce ca mi-a furat toate seturile mia dat si punctele peste cap de nu mai pot intra nici in joc . Cica il stiam de pe old si acu ma aranjat cat josnic de om poti fi in cazurile astea asa faci si in real? te folo de preteni si dupaia i sapi meriti o bataie buna si poate ti-o voi da ca odata in viata nu sti cum te intalnesti .Un sfat maj pretenilor is falsi putini is de treaba te sapa cel care nu te astepti si din ce am auzit asta a mai golit cateva perso care i erau preteni si nu am stiu gen : Donald si Boddom . Acu nu prea mai am ce face nush daca imi va corecta vreodata punctele .....

P.S. : rog admini sa nu inchida asa rpd topicul

Guest biili

Mda , nu are rost sa va dati conturile , recunosc si eu l-a dat , dar la oameni seriosi pe care ii cunosc (cu exceptia lui teposu :)) ) , merita o ciobaneasca intre picioare tipu. :|

Guest [Torcida]DarkWatch

Jur ca nu este Vina mea Ieri Mia trimis unu muzika si peste 15 min mi sa oprit pc si mia mirosit a ars mia ars HDD,placa de baza si sursa :| am prins Propat cineva mia dat propat :| eu la ora 1 am iesit depe acc si nam facut nimica si numa aseara pe la 11-12 am intrat cand am vorbit cu adi si am vazut ca ce cu acc sunt la net acuma si aseara am fost :| pc mi dus pe .... :| nam facut aceasta chestie jur :|

zi ms ca nu ti-a dat 99 ... bn ca ti-au ramas punctele ... alea le rezolvi tu q niste pm`uri la margelatu

eu cum am patit q guard ? nu se merita sa dai contu la nimeni , mai ales sa ai si iteme bune pe el

DarkWatch' date='Jun 26 2008, 14:42' post='2868726']

Jur ca nu este Vina mea Ieri Mia trimis unu muzika si peste 15 min mi sa oprit pc si mia mirosit a ars mia ars HDD,placa de baza si sursa :| am prins Propat cineva mia dat propat :| eu la ora 1 am iesit depe acc si nam facut nimica si numa aseara pe la 11-12 am intrat cand am vorbit cu adi si am vazut ca ce cu acc sunt la net acuma si aseara am fost :| pc mi dus pe .... :| nam facut aceasta chestie jur :|

ba da ma lasi cu minciunile tale si hustler mia zis ca iai aratat seturile mele rare + tome + ce mai aveam de pe DarkWatch si erai inbracat in leatheru ala o sa-ti arunc logurile in fata sa vad daca atunci mai poti sa minti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...