[T]Ruler Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Postati orice caz tampit , sau mai neobisnuit ( care te face sa razi , sa plangi , sau te lasa indiferent ) (video sau scris ). In general "minunile" lasate de Dumnezeu 2 reply`uri pe zi maxim ! Primul caz Cum sa faci asa ? Scenariu : Un fel de "Iarta`ma" la unguri . Gogu vine cu femeia sa`si rezolve femeia. Cum gogu are o voce mai "aparte" pe ala il apuca rasu :rofl2: Cum sa faci misto de ala in direct :rofl2: :rofl2:
Deadman007 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ruler' date='Jun 24 2008, 17:06' post='2864680']Postati orice caz tampit , sau mai neobisnuit ( care te face sa razi , sa plangi , sau te lasa indiferent ) (video sau scris ). In general "minunile" lasate de Dumnezeu 2 reply`uri pe zi maxim ! Primul caz Cum sa faci asa ? Scenariu : Un fel de "Iarta`ma" la unguri . Gogu vine cu femeia sa`si rezolve femeia. Cum gogu are o voce mai "aparte" pe ala il apuca rasu :rofl2: Cum sa faci misto de ala in direct :rofl2: :rofl2: ar trebui la funmania... hmm tu de ce zici ca e un fel de "Iarta'ma" la unguri?...aia vorbesc in franceza...de cand se vorbeste in franceza la TV in Ungaria? LE:poate franceza nu e dar ungureste sigur nu e, stiu maghiara de cand stiu vorbi....
[T]Ruler Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 ar trebui la funmania... hmm tu de ce zici ca e un fel de "Iarta'ma" la unguri?...aia vorbesc in franceza...de cand se vorbeste in franceza la TV in Ungaria? eu din cate am auzit , e ungureste poate gresesc , dar mai zice si de Cluj (nu te lasa pacalit de excuse) Daca am postat necorespunzator , cer scuze , si un admin daca il poate muta
Sabotor78 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Asta era la rusi, sau ucrainieni, oricum, e o limba slava.
[T]Ruler Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Si ultimul caz pe ziua de azi din partea mea : "Meseriasul" intr`o gospodarie din ziua de azi :
Heini Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ei da cum sa rada asa in timpul emisiuni ......... prezentator nebun ...
uzzylicious_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ruler' date='Jun 24 2008, 18:55' post='2864929']Si ultimul caz pe ziua de azi din partea mea : "Meseriasul" intr`o gospodarie din ziua de azi : cepenal doamne
[T]Ruler Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Omul a dobandit de`a lungul timpului pe langa celelalte denumiri cu tenta sexuala precum : pedofil , necrofil (aici ar trebui sa intre si cazurile de babe violate la tara , lucru intamplat destul de des ... ) , o alta denumire si anume cea de ZOOFIL . Iata cum un magar se razbuna pentru neamul sau : Al 2-lea caz : Prea dureros :rofl2: Balls , balls and balls : http://youtube.com/watch?v=twqdZEpQH3k Sau mai bine spus : Godlike ( pentru mingea de baseball ) :rofl2:
Deian69 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 E criminala aia cu magaru. Circulatie intensa fara reguli :) Reclama
eleodor Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 E criminala aia cu magaru. Circulatie intensa fara reguli :) Reclama lol )
Cyantifc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Se poate mai prost ??http://youtube.com/watch?v=F_CPFAmk8wE
[T]Ruler Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 (edited) Se poate mai prost ?? http://youtube.com/watch?v=F_CPFAmk8wE Cel mai tare e cand zice : " Ci si`ntampla cu mini ba ? Ci si`ntampla ? SHIT !" :rofl2: Ce e culmea , ca in loc sa vada daca a patit ceva la cap , el se uita de lantic :rofl2: Ia luati inca una de la mine : Do not , DO NOT , i repeat , do that at home ! (Farts no good) Kung Fart Pow :kar: :kar: :kar: : Al 2-lea caz : Farts can kill :blink: ..... :rofl2: Edited June 26, 2008 by [T]Ruler
diVu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 e din belgia ala parca ma nu din rusia sau ce spuneti voi
[T]Ruler Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Next Case :Ca tot ziceati voi care e cel mai "nebunesc" lucru facut de voi (BEAT THIS :rofl2:) ... iata o "minune" de om . http://www.youtube.com/watch?v=WBP3o_PQe5Q...feature=related (gogu de la sfarsit e cu pricina )
[T]Ruler Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 si unde e cazatura? :blink: gogu de la sfarsit "arde mandolina" de nu stii ce e aia , si cica unde e cazatura :blink: tie ti se pare normal ? adica vrei sa spui ca si tu practici sportu in public , mai ales imediat dupa ce vezi o bunaciune de blonda ? sau n`ai vazut bine numele topicului ? E "Cazuri tampite" nu "Cazaturi tampite"
[T]Ruler Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Next : E mai vechi dar arata o realitate destul de trista ... cei ca el ne conduc : Ce ar trebui un pusti sa inteleaga ? Esti prost ... ajungi parlamentar ... esti inteligent ... ce ajungi ?