john™ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 deci e imposibil sa fim singuri in univers fi atent la pozele astea cate galaxy si stele sunt (Poze facut cu telescopu Hubble) sa fim seriosi http://img213.imageshack.us/my.php?image=96664maingalaxystring4nq3.jpg http://img257.imageshack.us/my.php?image=79550848wmhknucoiu3.jpg http://img257.imageshack.us/my.php?image=fulljpgsr5.jpg http://img384.imageshack.us/my.php?image=starcloudpo2.jpg ultima img e cea mai tare nO c0menT
era_mati Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 e si normal sa existe extraterestri, exista o infinitate de stele care sustzin planele ... extraterestri nu va ganditzi neaparat la forme de viatza foarte avansate care vin sa cucereasca pamantul sau sa va examineze creierul . mai bine v-atzi pune intrebarea: - Exista viatza pe Marte? (avand in vedere faptu ca pe Marte exista ghetzari) s-au facut numeroase documentare despre forme de viatza pe pe pamant care traiesc in conditzii extreme, spre exemplu in Siberia traiesc ninste viermi ... sunt inghetzatzi dar in data ce gheatza e topita incep sa miste ... sau -Viatza s-a format pe Pamant sau a fost adusa aici ? s-au luat monstre dintr-un meteorit necontaminat si s-au descoperit proteinele de baza. Deci sunt sanse ca viatza pe pamant sa fi fost adusa de meteoritzi :yum:
Mysterio Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 deci e imposibil sa fim singuri in univers fi atent la pozele astea cate galaxy si stele sunt (Poze facut cu telescopu Hubble) sa fim seriosi http://img213.imageshack.us/my.php?image=96664maingalaxystring4nq3.jpg http://img257.imageshack.us/my.php?image=79550848wmhknucoiu3.jpg http://img257.imageshack.us/my.php?image=fulljpgsr5.jpg http://img384.imageshack.us/my.php?image=starcloudpo2.jpg ultima img e cea mai tare nO c0menT photoshop rullz
era_mati Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ala nu e photoshop ..... sunt poze reale in univers sunt o infinitate de galaxii :yum:
john™ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 photoshop rullz photoshop ai tu in cap cauta pe google Hubble si vezi ca iti arata si poze cu marele telescop...vezi asta ma seaca multi se baga in seamna asa aiurea si nici nu au habar
john™ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pt cei ce vor sa afle cate ceva despre ALIEN si vrea sa ajute downlodati programu ala si ajutai pe cei de la SETI cu cercetarile ;) http://boinc.berkeley.edu/ mi se pare ca e si LHC pe acolo e FREE tot eu mi-am facut cont am downlodat am primit sarcina....dar trebe sa lasi compu asa ca nu ai ce face ca el scaneaza mam uitat la opt acolo . era o opt Don't use more 10 gb limita e de 10 g
john™ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 poti sa inchizi topic ca iam inchis eu pe ei cu pozele alea
Phyxyon Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 e si normal sa existe extraterestri, exista o infinitate de stele care sustzin planele ... extraterestri nu va ganditzi neaparat la forme de viatza foarte avansate care vin sa cucereasca pamantul sau sa va examineze creierul . mai bine v-atzi pune intrebarea: - Exista viatza pe Marte? (avand in vedere faptu ca pe Marte exista ghetzari) s-au facut numeroase documentare despre forme de viatza pe pe pamant care traiesc in conditzii extreme, spre exemplu in Siberia traiesc ninste viermi ... sunt inghetzatzi dar in data ce gheatza e topita incep sa miste ... sau -Viatza s-a format pe Pamant sau a fost adusa aici ? s-au luat monstre dintr-un meteorit necontaminat si s-au descoperit proteinele de baza. Deci sunt sanse ca viatza pe pamant sa fi fost adusa de meteoritzi :yum: Macar daca exista sa nu fie urati Vine un insectoid din ala si vrea sa dea mana cu tine . Oricum nu cred ca vom vedea noi "extraterestri" decat peste vreun secol sau doua. Insa ei exista cu siguranta . Uitati-va in Constanta cum au "rapit" flota Romana . Cred ca si Osama Bin Laden e rapit de ei pe undeva prin alte galaxii lupta pentru Allah .
chowderel Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 off:john vezi ca ai butonul de edit pe acolo pe undeva ( triple post)on: eu cred ca exista extraterestri ... pot fii inteligenti sau nu ...dar sigur sunt :)
darth_sirus Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 E foarte posibil sa mai existe si alte civilizatii in univers. Si cand zice tzaranu de rand "da eu de ce nam vazut in viata mea o creatura cu 5 maini cu 2 capete, dece nu neau contactat" Motivu e simplu: distantele sunt enorme. Daca ai calatorii (sa presupunem) cu viteza luminii pana in cel mai apropiat sistem solar (Alpha Centauri) tiar lua 4 ani si totusi mergi cu viteza luminii...ce sa mai zis de alte sisteme sol mai indepartate sau alte galaxii. Si chestia asta e valabila si pt semnale radio. Seti e doar de vro 30 de ani parca.Autopsia extraterestrului aceluia care multi ati vazut in filmu ala "vechi" e defapt o inscenare pusa la cale de 2 tipi in cautare de faima si avere. E si un film despre asta Rapirile oamenilor de catre extraterestrii mi se pare o prostie-daca sunt atat de avansati sa vina pana aici nu sar obosi cu furnici ca noiRoswell - o posibila incercare a Americii de a fi in centru atentiei. Cum au facut si cu aterizarea pe luna. totu un fals Deci e posibil sa existe nu zic nici da nici nu pt ca nam explorat nici macar tot sistemu solar ce sa mai zic de alte sisteme
Trayus Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 In primul rand,limita gandirii omului da nastere la aceste dispute.Comunicarea nu se face doar intr-un singur Mod,ci intr-o sumedenie de moduri.Ca sa ajungi intr-un Loc,poti merge pe un drum dintr-o Sumedenie de drumuri.Viata e UNA singura,dar are o sumedenie de Forme iar noi n-o stim decat pe a noastra.Planeta noastra este singura din sistemul nostru solar care o stim ca poate sustine viata,dar este doar o planeta dintr-o sumedenie de planete si sisteme care pot sustine viata intr-o forma sau alta.
Radu21 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 eu unul cred in extraterestrii. logic ca intr-o lume infinita nu poate exista decat o forma de civilizatie
Stalk3r Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tre sa fii foarte scurt de minte sa zici ca in infinitatea universului nu exista macar o bacterie ...aia care zic asta , ca suntem singuri .. , pacat de ei .. sau inca nu ii duce capu :\
Phyxyon Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 E foarte posibil sa mai existe si alte civilizatii in univers. Si cand zice tzaranu de rand "da eu de ce nam vazut in viata mea o creatura cu 5 maini cu 2 capete, dece nu neau contactat" Motivu e simplu: distantele sunt enorme. Daca ai calatorii (sa presupunem) cu viteza luminii pana in cel mai apropiat sistem solar (Alpha Centauri) tiar lua 4 ani si totusi mergi cu viteza luminii...ce sa mai zis de alte sisteme sol mai indepartate sau alte galaxii. Si chestia asta e valabila si pt semnale radio. Seti e doar de vro 30 de ani parca.Autopsia extraterestrului aceluia care multi ati vazut in filmu ala "vechi" e defapt o inscenare pusa la cale de 2 tipi in cautare de faima si avere. E si un film despre asta Rapirile oamenilor de catre extraterestrii mi se pare o prostie-daca sunt atat de avansati sa vina pana aici nu sar obosi cu furnici ca noiRoswell - o posibila incercare a Americii de a fi in centru atentiei. Cum au facut si cu aterizarea pe luna. totu un fals Deci e posibil sa existe nu zic nici da nici nu pt ca nam explorat nici macar tot sistemu solar ce sa mai zic de alte sisteme Noi presupunem ca viteza luminii e cea mai mare care exista . Dar cine stie intr-o civilizatie mult mult mai avansata poate au masini capabile sa calatoreasca mult mai rapid si decat viteza luminii . Sau exista moduri de a scurta distantele - ex. gauri de vierme cum vezi prin filme , posibile sau nu este doar un exemplu cine stie ce exista acolo in Univers ce noi nici nu ne putem imagina . Deocamdata omul este o fiinta limitata . Acum cateva sute de ani abia visam sa zburam , si acum putem face calatorii spatiale . Cine stie in umatorii 200 de ani ce se va intampla . Noi presupunem ca nu exista viata in sistemul nostru solar . Dar cine stie ? Nu trebuie neaparat sa fie bazata pe carbon cum sunt oamenii si fiintele terestre . Pana nu vom avea vreo cale de a calatori macar cu viteza luminii ma indoiesc ca vom gasi vreo planeta locuibila . Poate cine stie vom fi vizitati de niste " extraterestri "
Guest smiley_real92 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 exista,din 4% sau cat am descoperit noi din univers nu avem cum sa dam de ei inca...dar cu timpu dau ei de noi ...
Sly Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Crede-ma ca nici 4% nu am descoperit,e ca si cum ai spune ca universul este finit,cea ce nu poate fi demonstrat de care vreo fiinta umana.
john™ Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 pt noi oameni este imposibil sa calatorim cu viteza luminii gandeste ca ai cantari de nush cate sute de mii de ori decat ai u acuma adica daca u ai 70 kg daca mergi cu viteza lumini ai avea cam 12392193912 kg din start ai pocnisau pt ALIEN ar mai putea fi o solutie poate ca ei traiesc mai multi ani ca noi poate ei pot trai pana la 10000 de ani sau stiu eu...prea multe intrebari si prea putine raspunsuri :(
era_mati Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 pai dupa parerea mea ..... e imposibil sa propulsezi un corp cu viteza luminii, nu ai o sursa de energie destul de puternica pentru acest lucru, va fi nevoie de o solutzie ..... cea ce se asteapta cei de la CERN sa descopere materia neagra, teleportul, calatoria in timp ..... testele vor dura aproximativ 10 ani deci mai avem de asteptat unpic.
darth_sirus Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 sa zicem ca ar avea posibilitatea sa propulseze ceva la viteza luminii...omul nu ar rezista la acea viteza. Si mai e si inertia, cand te opresti din viteza luminii e ca si cum ai pune frana intro masina fara sa porti centura la 400km/h dar numai ca e mult mai rau de atatDa mai sunt si alte metode, gauri de vierme etc si nu poti sti daca e posibil sau nu doar pt ca asa ti se pare tie.
john™ Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Da mai sunt si alte metode, gauri de vierme etc si nu poti sti daca e posibil sau nu doar pt ca asa ti se pare tie.despre gauri de vierme am vazut la tv chiar la noi pe pamant asa ceva un documentar exista chiar si o carte cu texte.... era vb despre un avion in care se afla un fizician nu stiu numele nu mai tin minte,dar stiu ca zicea ca in timp ce zbura cu avion in fata lor era un front de nori si cand au intrat in nori atuncea parca a obs ceva ciudat ca un tunel de nori urias neputand evitandul sa dus exact prin centru mijlocu tunelului si a ajuns cu 40 de minute mai devreme decat era normalce parere aveti despre asta ?
darth_sirus Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 cool :> Imi place conceptu de wormhole :)
Phyxyon Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 sa zicem ca ar avea posibilitatea sa propulseze ceva la viteza luminii...omul nu ar rezista la acea viteza. Si mai e si inertia, cand te opresti din viteza luminii e ca si cum ai pune frana intro masina fara sa porti centura la 400km/h dar numai ca e mult mai rau de atatDa mai sunt si alte metode, gauri de vierme etc si nu poti sti daca e posibil sau nu doar pt ca asa ti se pare tie. Da dar stii ca omul nu zboara singur cu viteza luminii , ipotetic vorbind . Ci este intr-o masinarie - cum vreti sa o numiti . Cine stie pana atunci ce va fi. Daca vom putea chiar calatori cu aceasta viteza poate am avea atunci si niste sisteme de amortizare avansate sa compenseze acest dezavantaj al vitezei foarte mari . Daca o luam asa nici sa decolam de pe Pamant nu putem cu viteza disponibila la ora actuala din cauza fortei gravitationale . Cum am mai zis , nu poti sti ce se va mai descoperi peste 50 , 100 de ani .
Trayus Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Intai de toate trebuie descoperita viteza luminii.Sau ce ar propulsa un corp cu o asemenea viteza.Asa cum s-a descoperit si viteza sunetului si chiar au depasit bariera,asa se va intampla si cu viteza luminii,insa aici sant cu totul si cu totul alte procese,reactii,combinatii,etc.Un om ca sa poata suporta viteza luminii - Pamantul cu ce viteza se deplaseaza in jurul soarelui?Simtim noi calatoria asta zilnica?Nu.Deci,solutia la posibilitatea omului de a suporta astfel de viteze ne sta chiar in fata ochilor,si anume gravitatia.Banuiesc faptul ca o nava cu propria ei gravitatie ar rezolva pe loc toate problemele legate de rezistenta omului la viteza luminii.Ca sa poti merge prin spatiu cu viteza luminii,trebuie sa ai o "harta" la indemana,coordonate pe care sa se circule,altfel calatorii risca sa se izbeasca de cinestie ce planeta,sau sa treaca direct printr-o stea si gata drumu`.
john™ Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ca sa poti merge prin spatiu cu viteza luminii,trebuie sa ai o "harta" la indemana,coordonate pe care sa se circule,altfel calatorii risca sa se izbeasca de cinestie ce planeta,sau sa treaca direct printr-o stea si gata drumu`.am vazut la TV ca deja o adunatura oamnei scaneaza deja universul si incearca sa faca harta universului in prezent am vazut ca aveau multe role punctate
Stargate Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Sa supui organismul uman la o cercetare privint reactia lui la viteza luminii, este o prostie; sa faci pregatiri si cheltuieli pt asa ceva, iar e o aiureala; DAR: sa dezvolti dematerializarea si rematerializarea particulelor mici ale organismului la destinatie, asta eo chestie buna. Teleportarea s-ar face cu mai multa usurinta, iar corpul nu ar simti efectele. Probabil mai intai s-ar putea trimite cu succes materiale, air apoi pe masura ce se dezvolta reformatorul, fiinte vii. (Zice mintea mea in gandul ei) :blink: Si asa am putea vizita lumi departate, planete, ecc.