lixandra Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 te crezi tu destept fraiere Tind sa cred din ce in ce mai mult ca nick-ul ales este unul predestinat... Andrei_mistake. Ceva exista, nu neaparat acele "creaturi verzi", dar ceva tot exista .
liquidlove Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 mda..termenul "extraterestru" nu inseamna neapart omuleti verzi..orice forma de viata din afara (extra) pamantului (terestru) este consderata extraterestra ..Exact . Cum UFO,nu inseamna doar "nave spatiale "Asa extaretestru nu e acela mic si verde,stralucitor cu ochii mari,si cu 3 degete . @Exista :-s
HipnotykBoy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 te crezi tu destept fraieream vazut topic-urile facute de tine asa ca nu ma pun la mintea ta ..scuze de off .
operatorxxx Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ca deobicei ,indiferent de topic,se gasesc vreo cativa care trebuie sa ia in ras pe cel care vrea doar sa discute pe un ton civilizat si cat se poate de serios...din pacate,nu putem ingradi dreptul la replica,dar putem macar sa ii clasam in categoria "retard de inteligenta in surplus"...pacat ca nu se poate discuta normal din cauza a catorva gunoaie,care in devenire,care in prag maxim....e dovada clara ca extraterestrii exista,kiar si sub forma aceasta a inconstientei si a imposibilitatii de a socializa cu ceilalti...
Steffann Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Normal ca exista...http://www.ufoevidence.org/photographs/sec...60s/photo84.htmAm vazut pe un site american,un documentar,unde ziceau ca ei au un extraterestru :blink: de prin 1945,au dat doar o poza si restu guvernamental :(
wank Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 acum vad. extrateresti nu exista, nu au existat, nu vor exista.extraterestri tot ce e posibil.
lexboy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Normal ca exista...http://www.ufoevidence.org/photographs/sec...60s/photo84.htmAm vazut pe un site american,un documentar,unde ziceau ca ei au un extraterestru :blink: de prin 1945,au dat doar o poza si restu guvernamental :(este si normal sa il tina ascuns , si orice alta dovada ca exista alte forme de viata , ca nu suntem inca pregatiti sa stim adevarul , inca religiile sunt la putere in multe tari , doar in viitor cand vom fi mai deschisi la nou ,vom fi in stare sa suportam adevarul
extension0729 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 sincer cred ca exista extraterestrii dar e posibil sa nu aflam niciodata :)
L0ckdawN Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 eu as vrea sa i se dea ban la copilul asta fara viitor Andrei_mistake nu il mai suport sa ii vad prostia pe forum ma face sa dau "x" la browser @Extraterestrii exista , stiu ca erau intr-un timp niste poze si pe la TV dar au disparut asa subit , eu sunt adeptul "NASA stie multe lucruri , la care noi nu avem acces"
fallout_01 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nope...nu prea cred ca exista...din moment ce nu sa aflat nimica inca...oricum nu sunt periculosi nici daca exista pentru ca inca nu am fost alarmati de nimeni
SAM91 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nope...nu prea cred ca exista...din moment ce nu sa aflat nimica inca...oricum nu sunt periculosi nici daca exista pentru ca inca nu am fost alarmati de nimeniDaca nu s-a aflat nimic nu inseamna ca ei nu exista. Nu uita, Universul e infinit si e imposibil sa aflam tot ce se intampla in el.
darth_sirus Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Daca intradevar gunoaiele alea de oameni numiti "americani" ascund ceva crezand ca lumea nu e pregatita....sa vezi ce scandal o sa fie atunci cand o sa dezvaluie si oamenii o sa afle ca au tinut secret atat de mult timp....scandal mai mare ca daca ar dezvalui imediat
adytzu32 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tot se vorbeste de anumite descoperiri , aterizari , capturari ma uit mult la Tv :P Parerea altora !? sunt sau nu ? nu cred ca exista extraterestrii nici miturile cum ar fi Big Foot nu prea il cred
Phyxyon Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nu cred ca exista extraterestrii nici miturile cum ar fi Big Foot nu prea il cred Ba eu zic ca exista si ne-au invadat deja . :rofl2: :ceuameni: Eu sunt curios de o "teorie" . Daca am avea o planeta precum Vy Canis Majoris cam cum ar fi ?
Guest HateLord Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Exista mai mult ca sigur, dar sub forma de bacterii, nu vietuitoare cu cine-stie-ce tehnologie avansata.
lixandra Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Exista mai mult ca sigur, dar sub forma de bacterii, nu vietuitoare cu cine-stie-ce tehnologie avansata. De unde esti tu atat de sigur ca nu s-au dezvoltat din microorganisme in vietuitoare cu functii complexe, sau ca nu au o tehnologie avansata ? Nu cumva esti si tu unul din cei "rapiti de extraterestii" sau vreun fan inrait al serialului "Smallville" ?
Guest HateLord Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 De unde esti tu atat de sigur ca nu s-au dezvoltat din microorganisme in vietuitoare cu functii complexe, sau ca nu au o tehnologie avansata ? Nu cumva esti si tu unul din cei "rapiti de extraterestii" sau vreun fan inrait al serialului "Smallville" ? Nu, sunt un om care gandeste, nu un user care vrea doar sa faca spam si sa aiba 9999999 posturi :-j. Gandeste si tu. Au gasit apa pe alte planete, asta inseamna ca exista si viata acolo (ceea ce nu s-a aratat). Unde erau? In vacanta? Nu, "vietile acelea" sunt doar niste bacterii.
lixandra Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nu, sunt un om care gandeste, nu un user care vrea doar sa faca spam si sa aiba 9999999 posturi :-j. Gandeste si tu. Au gasit apa pe alte planete, asta inseamna ca exista si viata acolo (ceea ce nu s-a aratat). Unde erau? In vacanta? Nu, "vietile acelea" sunt doar niste bacterii. Ce ti s-a parut spam in acel reply ? Nu am facut sa te intreb... discutii generale (?)... remember? Sau te pomenesti ca intr-o discutie nu ai voie sa intrebi ? Trebuie doar sa afirmi si sa infirmi? Ai vazut sa cerceteze toata planeta sau toate "dedesubturile" incat sa fii un atat de bun "ganditor" :huh:?
dontaskme Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 extraterestrii exista ma ... numai ca asteapta ca Chuck Norris sa moara pentru a incepe invazia ... lasand gluma la o parte ... doar nu credeati ca suntem singura specie "inteligenta" din tot Universul asta ... parerea mea e ca acesti omuleti verzi albastri, albi ce culoare o fi avand exista ...
Guest HateLord Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ce ti s-a parut spam in acel reply ? Nu am facut sa te intreb... discutii generale (?)... remember? Sau te pomenesti ca intr-o discutie nu ai voie sa intrebi ? Trebuie doar sa afirmi si sa infirmi? Ai vazut sa cerceteze toata planeta sau toate "dedesubturile" incat sa fii un atat de bun "ganditor" :huh:? Nu ma refeream doar aici cand vorbeam despre spam, dar totusi, doar n-o trai sub pamant la cat de "evoluati" sunt ei.
lixandra Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nu ma refeream doar aici cand vorbeam despre spam, dar totusi, doar n-o trai sub pamant la cat de "evoluati" sunt ei.Topicurile sunt notate cumva intr-o ordine care trebuie sa o respecti atunci cand postezi cu un timp impus intre post-uri :-? ? Atat timp cat nu a fost un om care sa cerceteze si sa zica cu ochii lui ca a "vazut" x microorganisme sau y vietati se pot face doar speculatii, nu certitudini :).
nu ma cunosti Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ba eu zic ca exista si ne-au invadat deja . :rofl2: :ceuameni: Eu sunt curios de o "teorie" . Daca am avea o planeta precum Vy Canis Majoris cam cum ar fi ? si e doar prima "invazie" ) eu in fiecare seara vad pe tavan "aliens" din astia ON: cred ca exista, nu are cum sa fie inventii, sau ce baliverne mai spun uni pe aici
turbomaxim Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Chiar daca ar exista nu avem cum sa ne intalnim cu ei, pentru ca sunt prea departe.Chiar si cu viteza luminii dureaza milioane de ani ca sa iesim din calea lactee.
john™ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 decat prin asa numitele "gauri de vierme " se poate merge mai rpde decat viteza luminii....a existat chiar si o carte despre o intamplare a unui pilot care zubra de la LA pana in NY cva de genu si trebuia sa faca 2 ore si cva si a ajuns in 40 de minute ...ala sustinea ca cerut a devenit inorat si dintr-o data a vazut nori in forma de un cerc...am pe NATIONAL geo,si pe discovery science era interesant :)