HipnotykBoy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Tin sa precizez : a nu se asocia termenul OZN neaparat cu extraterestrii .. OZN poate sa fie o simpla un simplu avion neidentificat ..
mciaulih Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 E adevarat ca sunt tehnologii foarte avansate detinute de marile puteri si care sunt nedezvaluite,mai "transpira" cate o imagine doua din cand in cand si cate o informatie(vezi proiectul aurora),dar sunt aparitii cu adevarat de pe alta lume si tehnologii care cu siguranta nu sunt de aici.Am fost martorul unei astfel de aparitii in vara lui 2000,in iulie,nu mai stiu data exact,sunt 9 ani de atunci,era pe la sfarsitul lui iulie,care cu siguranta nu era de pe Pamant.Bag mana in fost ca Mucius Scaevola.
HipnotykBoy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 mciaulih daca s-a intamplat acum 9 ani probabil erai prea mic ( repet .. probabil ) ca sa iti dai seama .. Nu sunt atat de egoist incat sa zic ca intreaga galaxie ne apartine numai noua .. sigur undeva departe mai exista viata .. dar nu cred ca a aparut ceva convingator pana acum pe pamant sau in apropierea lui..
mciaulih Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Am 33 de ani.Cati ani aveam in 2000?Sunt foarte sigur de ceea ce spun,de ce am vazut,nu eram beat,nici drogat,eram indeplinatatea facultatilor mentale,nu eram dupa noapte nedormita ca sa am halucinatii provocate de lipsa de nesomn si era aproximativ ora 6-7 seara cand in iulie e inca destula lumina afara,afara nu era innorat,nici nu plouase.
..::euu::.. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :D a aparut mai demult filmuletul acesta dar nu prea cred ca ii realhttp://www.220.ro/SkfBwSrM16/Extraterestri...-Telefonul.html
HipnotykBoy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Am 33 de ani.Cati ani aveam in 2000?Sunt foarte sigur de ceea ce spun,de ce am vazut,nu eram beat,nici drogat,eram indeplinatatea facultatilor mentale,nu eram dupa noapte nedormita ca sa am halucinatii provocate de lipsa de nesomn si era aproximativ ora 6-7 seara cand in iulie e inca destula lumina afara,afara nu era innorat,nici nu plouase. ok..my bad.. 2000 parca era anul cu eclipsa? o avea legatura ?:P
mciaulih Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 1999 a fost cu eclipsa.un an inainte.:)Nici o legatura cu eclipsa.M-am uitat cu atentie sa vad daca e orice alt fenomen asemanator pe cer si natural ca manifestare dar cerul era limpede ca lacrima.Si nici macar vantu nu adia nici macar un pic.A si trecuse si perioada calduroasa a zile si nici insetat nu era nici nu muncisem in ziua aia.
HipnotykBoy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 pff..ce au mai trecut si anii ..imi aduc aminte si acum eclipsa.. eram la Mamaia .. eram mic..cu familia ..nu imi vine sa cred :P ..in legatura cu ceea ce ai vazut tu..poti descrie mai exact ce ai vazut ?:D
mciaulih Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Un glob luminos inaintand incet,Controlat,un pic mai luminos decat restul luminii inconjuratoare,m-am uitat sa vad si daca e "balon meteorologic" dar sigur nu era ca miscarea lui era foarte bine controlata,care apoi a stationat cam 10 minute si apoi s-a indepartat la fel de incet si de Controlat,disparand in lumina inconjuratoare.Nu cred ca am ajuns la asemenea tehnologie inca.Sa camuflezi ceva in lumina inconjuratoare chiar nu vred ca s-a ajuns.
..::euu::.. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 pff..ce au mai trecut si anii ..imi aduc aminte si acum eclipsa.. eram la Mamaia .. eram mic..cu familia ..nu imi vine sa cred :P ..in legatura cu ceea ce ai vazut tu..poti descrie mai exact ce ai vazut ?:Dsi eu eram la mamaia atunci :wub:
[omegga] Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ok , nu cred in nimic din astea :) Je nid prufs
Guest Xspeed Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 O.Z.N. = activitatea oamenilor fara activitate
Ratty Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Este un subiect interesant..si cum spunea cineva mai sus..nu cred ca suntem singuri...suntem prea mici...:)
Phyxyon Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ar fi imposibil sa fim doar noi in Univers . Atata timp cat mai sunt zeci de sisteme pe putin in Calea Lactee si cine stie cate ar mai fi si in celelalte galaxii cunoscute si necunoscute sansa sa nu mai existe nici o alta forma de viata e prea infima sa o precizezi . Chiar ar fi interesant cum ar reactiona oamenii Terrei daca s-ar realiza un contact cu o specie nonterestra.
Guest stefteo21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 eventual cu o specie nonterestra manelara :rofl1:
CSMASTER213 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mărturii privind OZN-uri sunt consemnate, în texte, încă din antichitate, fiind văzute şi în evul mediu ca şi în epoca modernă. Există interpretări conforma cărora şi în Biblie apar evenimente legate de fenomenul OZN . În România cele mai vechi consemnări apar în “Cronica Moldovenească”, care scrie că în 8 noiembrie 1517 "semn mare s-a arătat pe cer, că a strălucit din miazănoapte ca o faţă de om şi a stat mult timp şi iarăşi s-a ascuns în văzduh". În 15 octombrie 1595 desupra cetăţii Târgovişte, asediată de Mihai Viteazul a apărut “o mare cometă”, care nu a fost văzută nicăieri în altă parte. Există şi numeroase observaţii de la începutul secolului XX. În timpul celui de al doilea război mondial, piloţii din ambele tabereau văzut OZN-uri; americanii le-au botezat "foo-fighters". Câteva mii de "rachete fantomă" au zburat în 1946 deasupra peninsulei scandinave. În iulie 1947 a produs o vie emoţie anunţul capturării unui OZN prăbuşit lângă baza militară de la Roswell. Explicaţia oficială a fost că s-a prăbuşit un balon meteorologic. Peste 30 de ani câţiva martori oculari au dat detalii asupra celor întâmplate. O anchetă din 1995 cerută de Congresul SUA a evidenţiat că documentele bazei militare din acea perioadă au fost distruse, dar, contrar reglementărilor, distrugerea nu a fost consemnată, lipsind şi numele celui ce a ordonat distrugerea. Au dispărut de asemenea, din muzeul Truman, transcrierile convorbirilor telefonice pentru acele zile. Oficialităţile (mai ales armata) din SUA, URSS, Franţa, Regatul Unit, China şi din multe alte ţări au fost preocupate de fenomen. Unele arhive recent desecretizate dovedesc aceasta. În SUA şi alte ţări regulamentele aviaţiei militare prevedeau proceduri riguroase cu ocazia observării unui OZN. S-a practicat descurajarea interesului public pentru acest subiect şi uneori discreditarea celor care erau preocupaţi de subiect, mai ales prin colportarea unor false documente sau filme, privind o pretinsă colaborare între oficialităţi şi extratereştri. În anii şaptezeci în prim planul atenţiei au ajuns aşa numitele "răpiri OZN". La o conferinţă din 1992 pe acest subiect, la Massachussetts Institute of Technology au fost supuse examinării 2000 de cazuri inexplicabile. O a treia direcţie interesantă din anii optzeci încoace priveşte paralela dintre fenomenul OZN, apariţiile religioase, mitologie, personaje folclorice etc. considerând, pe baza multor detalii, că toate acestea ar avea o cauză comună.Sursa: WikipediaEdit: Ati citit documentarul Rachete FantomaVin extraterestrii :dance:
TipYcaL Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Vin extraterestrii :dance: LOOOL Nu mai stiti cum sa faceti posturi? Penibil
2dor Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Vin extraterestrii :dance: da da , dute punele pista de aterizare vine cu nava mama Nu cred ca exista extraterestrii , tot ce a aprut despre ei consider ca ori sunt facaturi ori intamplari ciudate ale naturii si universului
The^Iceman Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 da da , dute punele pista de aterizare vine cu nava mama Nu cred ca exista extraterestrii , tot ce a aprut despre ei consider ca ori sunt facaturi ori intamplari ciudate ale naturii si universului parerile sunt diferite :D P.S. nici eu nu cred in extraterestrii,dar nu poti stii niciodata :D
TipYcaL Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 parerile sunt diferite :D P.S. nici eu nu cred in extraterestrii,dar nu poti stii niciodata :D Pai sunt atatea galaxii cum crezi ca esti singuri in tot spatiiul
pizza200 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 trb sa fii prost de-a dreptu sa nu crezi ,adica universu e infinit,chiar si o bacterie e ceva daca gasesti pe alta planeta "extraterestru"
Guest dumi Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 oh noessssss :o cunosc 2 extraterestri din-astea,jucam poker cu ei :huh: +1
HipnotykBoy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 mda..termenul "extraterestru" nu inseamna neapart omuleti verzi..orice forma de viata din afara (extra) pamantului (terestru) este consderata extraterestra ..
Andrei_mistake Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 mda..termenul "extraterestru" nu inseamna neapart omuleti verzi..orice forma de viata din afara (extra) pamantului (terestru) este consderata extraterestra ..te crezi tu destept fraiere