Jump to content
Heini

Extrateresti !

Recommended Posts

Sa supui organismul uman la o cercetare privint reactia lui la viteza luminii, este o prostie; sa faci pregatiri si cheltuieli pt asa ceva, iar e o aiureala; DAR: sa dezvolti dematerializarea si rematerializarea particulelor mici ale organismului la destinatie, asta eo chestie buna. Teleportarea s-ar face cu mai multa usurinta, iar corpul nu ar simti efectele. Probabil mai intai s-ar putea trimite cu succes materiale, air apoi pe masura ce se dezvolta reformatorul, fiinte vii. (Zice mintea mea in gandul ei) :blink: Si asa am putea vizita lumi departate, planete, ecc.

Avand nave cu gravitatie proprie nu vei simti deloc nici o forta asupra corpului.Pilotii care simt acele forte la viteze superioare este din cauza ca avioanele nu au gravitatie proprie,se folosesc tot de gravitatia pamantului.

Teleportarea - este poate,chiar mai greu de descoperit decat viteza luminii.Pentru teleportare ai nevoie de 2 terminale - punctul A,unde materia se dezintegreaza si punctul B unde materia se reintegreaza.Pentru teleportare - uitati! - chiar e nevoie de acea particula descoperita care sa reinchege materia dezintegrata.Nu stiu cam cum ar arata un teleportor(sau cum i-o zice),dar banuiesc faptul ca este vorba tot de o calatorie a materiei cu viteze la fel cu cea a luminii,sau peste viteza luminii.Si bineinteles,va functiona pe anumite distante,un fel de poarta stelara ca sa dau un exemplu mai apropiat.

Deocamdata noi nu stim ce poate sa insemne de fapt teleportarea,ce procese ar implica acest fapt,nu putem decat sa speculam pe aceasta tema la nesfarsit.Pentru orice inafara de ceva viu,teleportarea s-ar putea realiza in viitorul apropiat dar va fi foarte greu si teleportarea unui sobolan,din cauza ca spre deosebire de un corp brut,sobolanul este fiinta vie.

Experimentele ar trebui sa se desfasoare asa - corp brut - plante - animale mici - oameni.Primele observatii vor iesi la plante legat de "obiectele" vii.Pentru ca,ce intra viu in punctul A tot viu trebuie sa iasa in punctul B.

Link to comment
Share on other sites

Sa supui organismul uman la o cercetare privint reactia lui la viteza luminii, este o prostie; sa faci pregatiri si cheltuieli pt asa ceva, iar e o aiureala; DAR: sa dezvolti dematerializarea si rematerializarea particulelor mici ale organismului la destinatie, asta eo chestie buna. Teleportarea s-ar face cu mai multa usurinta, iar corpul nu ar simti efectele. Probabil mai intai s-ar putea trimite cu succes materiale, air apoi pe masura ce se dezvolta reformatorul, fiinte vii. (Zice mintea mea in gandul ei) :blink: Si asa am putea vizita lumi departate, planete, ecc.

Cine stie ce poate descoperi omul in viitorii 100 / 200 de ani . Teleportarea ar fi utila pe o planeta locuibila si cu resurce - lucruri ce se cam duc intr-un ritm alert . Intai ti-ar trebui sa creezi un terminal unde sa te teleportezi . Nu avem nici o idee despre ce vbm deci putem doar specula insa si teleportarea ar trebui sa se comporte ca un "telefon" cu un destinatar si un receptor . Daca noi nu am ajuns acolo cum putem fi "rematerializati" . In ce?? Vid?

Plauzibila ar mai fi pe langa viteze foarte mari , chiar si viteza luminii e relativ mica daca noi calculam distantele in ani lumina . Prea mica pentru noi ca pentru cei care ar calatori cu viteza luminii se presupune ca timpul ar fi oprit ca ar trai in continuu . Cum ziceam plauzibila ar mai fi o cale de a forma "gauri de vierme" - wormwhole . Si nu e sf , sunt foarte multe teorii despre ele dar doar la nivel molecular .

Dar , cine stie poate ne va cadea in cap in cativa ani un manual din cer cu ceva tehnologie /sarcasm off.

OFF: Toti vrem sa vedem viitorul dar cum ar fi sa vezi trecutul . Sa vedem daca Atlantida a existat , sau Anunaki in scrierile sumeriene vechi de 5000 de ani . Sa vezi cum au fost cu adevarat construite piramidele . Cine stie ce am putea dezvalui .

Link to comment
Share on other sites

Guest skorpy0

Teleportare nst ce sa zic cam sensibil subiectul.Toate la timpul lor.Mai intai ar trebui sa ne ocupam de probleme reale , cum ar fi pacea , crimele razboaiele abuzurile ,calamitatile etc.Trebuie sa exploram mai mult planeta in care traim etc

Link to comment
Share on other sites

Guest Connekt

Nu este imposibil noua da ni se pare imposibil dar nimica nu este pentru ca stim atat de putine lucruri care sunt in univers.. poate sa fie poate sa nu fie dar 60% zic ca poate nu se stie ce e dincolo de noi si nu ma refer numai la extrateresti in general sunt multe lucruri care nu le intelegem si nu avem capacitatea asta inca sf? nu este deloc sf haideti sa o luam altfel...bun primele filme de sf vechi cu submarine atunci nici nu stia lumea de submarin a fost film.. si toata lumea sf sf sf.. si uite ca sa realizat , si acu ce incearca astia cu teleportarea iar care tot asa erau in filmele sf.. acu sa luam un documentar .. acu descoperit intr-o pestera desene scrijelate pe pereti de piatra un cosmonaut asta era desenat exact cum arata in ziua de azi un cosmonaut.. de unde stiau ei de asta? doar daca nu au vazut asa ceva. universul este infinit cum sunt si chestiile astea incontinu apare ceva nou se descopera ceva nou.. si despre alt documentar cred ca ati auzit multe lucruri despre Egipteni au fost gasit crani de acu multi ani in urma si avea facuta operatie la creier a fost verificata de peste 1000+ de doctori faimosi din intreaga lumea si nu avea cum pentru ca la noi debia a aparut asa ceva si sunt multe chesti care noi nu le intelegem si asteptam sa primim raspunsuri.

Teleportarea daca vreti sa o intelegi cum e cautati pe youtube documentare cu Enstein despre asa ceva si intelegeti

Atunci cand depaseste viteza lumina adica punctul zero universul se modeleaza si se face teleportarea particulilor va pot explica mai bine sa va arat niste desene.. dar va uitati si voi singuri si intelegeti :)

Link to comment
Share on other sites

Haideti sa va zic o chestie monumentala poate pentru multi si poate desueta pentru multi care au citit literatura pe tema respectiva. Ma gandesc ca multi ati vazut celebrul film serial Sta Trek, ati vazut cum arata nava Enterprise. La fel poate multi ati auzit ca...multe biserici,minarete, monumente etc...seamana ciudat cu..rachete sau nave de tip OZN. Faceti urmatorul experiment,uitati-va cu atentie la bisericile mai mari,sau eventual catedralele din orasele voastre, ghici cu ce seamana daca va puneti imaginatia nu prea mult la contributie?? Eu ma uitam la o biserica din Sibiu, cam a doua ca marime dupa Catedrala Ortodoxa, si puteam sa jur ca e vorba de nava Enterprise..sa fie oare intamplator? Casa Domnului-nava de tip OZN? Si totusi, cei ce scriu despre extraterestri si modul in care ne influenteaza viata din antichitate si nu numai...au descoperit si asta demult...

Link to comment
Share on other sites

Tot ce e SF azi , maine este realitate . Cine stie ce vom descoperi in urmatorii 50 , 100 de ani .Poate vom fi la fel , ca civilizatie , poate complet diferiti .

@Connekt . Neuro-operatiile s-au descoperit ca fiind practicate si de civilizatiile precolumbiene precum Inca , pe langa cele egiptene - stiu ce craniile din perioada lui Imhotep . Uita-te ce monument s-au realizat in antichitate , Marile Piramide din Egipt si America de Sud , acele capete din jungla amazoniana sau din insula Pastelui(?) .

@Magog . De unde nu stim noi ca Dumnezeu nu poate fi un extraterestru? Si a fost preceput , datorita acelor vremuri , ca o divinitate , el fiind doar un om mult mai avansat dpdv. tehnologic . In fond religia crestina este inspirata foarte puternic din cultele pagane , si multe lucruri din Biblie , zic eu , ca sunt doar basme .

Noi inca avem zone neexplorate pe Terra , nu ne stim nici macar cum am aparut ca rasa , la fel si despre Univers si avem atatea pretentii . Plus ca exista persoane foarte puternice pe aceasta lume ce au cu totul alte interese decat progresul omenirii . Ganditi-va ca ar aparea o sursa de energie inepuizabila , extrem de ieftina . Ce s-ar intampla cu economia lumii si cum s-ar schimba balanta celor bogati . Acei "magnati" ai titeiului crezi ca nu au un interes sa tina totul ascuns pentru a nu-si pierde miliardele de $ ??

"All the world's a stage, / And all the men and women merely players" - W. Shakespeare .

Link to comment
Share on other sites

Mărturii privind OZN-uri sunt consemnate, în texte, încă din antichitate, fiind văzute şi în evul mediu ca şi în epoca modernă. Există interpretări conforma cărora şi în Biblie apar evenimente legate de fenomenul OZN . În România cele mai vechi consemnări apar în “Cronica Moldovenească”, care scrie că în 8 noiembrie 1517 "semn mare s-a arătat pe cer, că a strălucit din miazănoapte ca o faţă de om şi a stat mult timp şi iarăşi s-a ascuns în văzduh". În 15 octombrie 1595 desupra cetăţii Târgovişte, asediată de Mihai Viteazul a apărut “o mare cometă”, care nu a fost văzută nicăieri în altă parte. Există şi numeroase observaţii de la începutul secolului XX. În timpul celui de al doilea război mondial, piloţii din ambele tabereau văzut OZN-uri; americanii le-au botezat "foo-fighters". Câteva mii de "rachete fantomă" au zburat în 1946 deasupra peninsulei scandinave. În iulie 1947 a produs o vie emoţie anunţul capturării unui OZN prăbuşit lângă baza militară de la Roswell. Explicaţia oficială a fost că s-a prăbuşit un balon meteorologic. Peste 30 de ani câţiva martori oculari au dat detalii asupra celor întâmplate. O anchetă din 1995 cerută de Congresul SUA a evidenţiat că documentele bazei militare din acea perioadă au fost distruse, dar, contrar reglementărilor, distrugerea nu a fost consemnată, lipsind şi numele celui ce a ordonat distrugerea. Au dispărut de asemenea, din muzeul Truman, transcrierile convorbirilor telefonice pentru acele zile. Oficialităţile (mai ales armata) din SUA, URSS, Franţa, Regatul Unit, China şi din multe alte ţări au fost preocupate de fenomen. Unele arhive recent desecretizate dovedesc aceasta. În SUA şi alte ţări regulamentele aviaţiei militare prevedeau proceduri riguroase cu ocazia observării unui OZN. S-a practicat descurajarea interesului public pentru acest subiect şi uneori discreditarea celor care erau preocupaţi de subiect, mai ales prin colportarea unor false documente sau filme, privind o pretinsă colaborare între oficialităţi şi extratereştri. În anii şaptezeci în prim planul atenţiei au ajuns aşa numitele "răpiri OZN". La o conferinţă din 1992 pe acest subiect, la Massachussetts Institute of Technology au fost supuse examinării 2000 de cazuri inexplicabile. O a treia direcţie interesantă din anii optzeci încoace priveşte paralela dintre fenomenul OZN, apariţiile religioase, mitologie, personaje folclorice etc. considerând, pe baza multor detalii, că toate acestea ar avea o cauză comună.

Sursa: Wikipedia

Edit: Ati citit documentarul Rachete Fantoma

Link to comment
Share on other sites

"S-a practicat descurajarea interesului public pentru acest subiect şi uneori discreditarea celor care erau preocupaţi de subiect, mai ales prin colportarea unor false documente sau filme, privind o pretinsă colaborare între oficialităţi şi extratereştri."

De acord.De asemenea as mentiona si atitudinea ambigua in general a presei si mai ales a celei stiintifice pe tema asta.

In sensul ca,de ex.,pe canalul tv arhicunoscut,...scovery,apar ba documentare cu tendinte pro,ba contra.

Personal afirm ca,avand in vedere imensitatea numai a galaxiei noastre,nemaivordind de univers,nu avem cum sa fim singuri.

Link to comment
Share on other sites

am citit multe despre extraterestri

si am vazut niste documentare in care se spune ca NASA are informati...se spune ca in Area 51 tin toate secretele(este doru un mit dar...nimeni nu a avut acces acolo inafara de cei care lucreaza acolo)

pe youtube au aparut filmulete cu extraterestri...

1 astronaut care a fost pe luna a spus ca NASA a fost contactata de mai multe ori de extraterestri dar nu au anuntat populatia ca sa nu se ingrijoreze

cele mai multe poze/filmulete cu extraterestri au aparut cand au inceput sa difuseze la TV filme SF

si inca ceva...un hacker a spart 3 calculatoare de la NASA sa afle ceva secrete desprea extraterestri :))

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...