Jump to content
Heini

Extrateresti !

Recommended Posts

Posted

Sunt si care cred si care nu cred ... Eu nu stiu unde ma incadrez ... :)

Am vazut niste documentare ... care te fac intru.un fel sa crezi

Da' sa fim seriosi este imposibil

Posted

Gaboi de ce zici ca ii imposibil ?

:-? Eu n.am dat ochii cu nici o creatura cu picioare mici si ochi marii :))... si chestiile alea care sunt in documentare.s prea de tot ... Oameni care au fost rapiti ... desi am vazut chestii destul de interesante ...care te pun pe ganduri ... Obiecte in piele din material care nu se gaseste pe pamant ... Si na nu poti si c e acolo ...

Da poate tu esti mai informat ca mine ... zimi un nume de Documentar ... poate cred si eu :beer:

Posted

:-? Eu n.am dat ochii cu nici o creatura cu picioare mici si ochi marii :)) ... si chestiile alea care sunt in documentare.s prea de tot ... Oameni care au fost rapiti ... desi am vazut chestii destul de interesante ...care te pun pe ganduri ... Obiecte in piele din material care nu se gaseste pe pamant ... Si na nu poti si c e acolo ...

Da poate tu esti mai informat ca mine ... zimi un nume de Documentar ... poate cred si eu :beer:

Este o vorba 'Nu'ti fa planu ca tiganu' :) ... sa sti ca totul este posibil .

Guest Kamikaze
Posted

:-? Eu n.am dat ochii cu nici o creatura cu picioare mici si ochi marii :))

dar nici n-ai fost prin tot universul :P

eu cred ca sunt, nu se poate sa nu fie la cat de vast e universul.

Posted

Eu zic ca totusi sa nu te iei dupa scam-urile astea de pe Pamant. Fiinte in univers trebuie sa existe, altfel nu aveam cum sa existam noi. Nu inseamna ca acestea sunt "omuleti verzi cu ochi mari" sau eu stiu ce creaturi construite in imaginatie.

Chiar si cu ultima sonda trimisa pe marte, Phoenix, am 'colonizat' planeta cu bacteriile noastre. Probabil asa a fost si Pamantul colonizat, de un asteroid.

Poate.

Posted

pana knd va fi explorat intreg universul nu avem cum sa stim

totul ramane o probabilitate,dak exista extraterestrii,dak universul este infinit..

Posted

Eu zic ca totusi sa nu te iei dupa scam-urile astea de pe Pamant. Fiinte in univers trebuie sa existe, altfel nu aveam cum sa existam noi. Nu inseamna ca acestea sunt "omuleti verzi cu ochi mari" sau eu stiu ce creaturi construite in imaginatie.

Chiar si cu ultima sonda trimisa pe marte, Phoenix, am 'colonizat' planeta cu bacteriile noastre. Probabil asa a fost si Pamantul colonizat, de un asteroid . [ Valek]

Ok eu dadusem doar 1 exemplu :) [ In ultimul timp si in ultimi zeci d ' ani Roswell a fost in centrul atentiei prin renumitele evenimente petrecute acolo ] si in primul rand mari secrete sunt tinute in Area 51 renumita baza secreta pe care o detin americanii dar neaga existenta ei :) . Uite 1 scurt istoric si anumite evenimente http://video.woow.ro/roswell-si-area-51-oz...r-video364.html . [ p ' mine ma infricosat putin sincer ] :(

Posted

Muzeul ala din Roswell e facut de niste ratati fanatici fara viata care au vrut sa scoata profit.

De gasit, au gasit ceva folie care probabil provenea din ceva balon meteorologic.

Cat despre filmul acela... daca tu crezi ca acel specimen e un extraterestru...

Posted

nu cred ca exista

dar nu pot sa cred ca suntem singurii in universul asta , doar o specie :|

stii,te contrazici

intr'un fel nu crezi k exista,dar nu crezi nici k exista

choose a way dude

btw,nu exista doar o specie pe Pamant..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...