Jump to content
Guest biili

Gratz!

Recommended Posts

Guest _Marius_

Felicitari,ca inca va traiti viata pe mu si va pierdeti tot timpul pretios pe el :rofl1:

Da,brava,brava

Mi`a povestit mie buny de tine... esti cam cocalar de fel nu? Ce ti`a fakut respectivu caracter ca sa te legi de el? In loc sa-l feliciti , iti bati joc de el. Esti cam nesimtit..

Mi`a povestit mie buny de tine... esti cam cocalar de fel nu? Ce ti`a fakut respectivu caracter ca sa te legi de el? In loc sa-l feliciti , iti bati joc de el. Esti cam nesimtit..

Marius,te vei obisnui :))

se putea sa nu deschizi tu ciocu -_-

@Felicitari,pe langa caracterul full s-a ales cu zeci de nopti nedormite 8-|

Eu cred ca le-a dormit pe toate,doar pc-ul a fost aprins.Lasa afk cu zilele in exile si normal ca lua tot din jur...asa s-a facut full,nu prea a umblat el/ea prin arena.

Guest biili

Felicitari,ca inca va traiti viata pe mu si va pierdeti tot timpul pretios pe el :rofl1:

Da,brava,brava

Pentru tine ii closed topicu <_<

Maybe Dezza ^_^

Guest biili

Eu am stat aproape non-stop afk in arena , numa chestia era ca stateam in pt , el nu , nu prea il interesa daca ii facea cineva preluare , la ora actuala , toata lumea da in exile pana pe la lvl 133+ (Mg) 200+ (Sm) , sau tarkan :) .

Guest _Marius_

lol...adica acest caracter a facut experienta numai in exile? Pe xp-ul asta asa mic? :o Cam...greu de crezut..

Guest biili

lol...adica acest caracter a facut experienta numai in exile? Pe xp-ul asta asa mic? :o Cam...greu de crezut..

Chiar deloc , se ia experienta perfecta , tot ma gandesc sa ma mut sau sa nu ma mut exile ... neaa ... :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...