Jump to content
tasedano

Samsung i900 Omnia: Mai tare decat iPhone 3G?

Recommended Posts

Exact in ziua in care Apple a anuntat mult asteptatul iPhone 3G, Samsung nu a stat cu mainile in san si a dezvaluit (strategic) noul smartphone i900 Omnia.

Judecand dupa aspect si lista impresionanta de dotari, Omnia poate fi comparat cu iPhone, chiar daca telefonul facut de Apple nu o sa poata fi detronat (probabil) niciodata. Asta pentru ca iPhone inseamna Apple, calitate, simplitate, spectaculozitate si nu in ultimul rand fite.

Dar sa-l lasam putin pe iPhone si sa vorbim despre i900 Omnia. Noul terminal Samsung vine cu design-ul placut prezent si la F480 sau Instinct, cu o finisare metalica si o grosime de numai 12.5mm. Simplitatea este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine Omnia si asta nu reprezinta in niciun caz un defect.

Display-ul touchscreen WQVGA (240 x 400 pixeli) masoara 3.2 inci si incanta utilizatorul cu noua interfata TouchWiz prezenta in sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Pro. Sub display exista un mouse optic, dotare interesanta menita sa scuteasca touchscreen-ul de amprente inestetice.

Omnia are o camera de 5 megapixeli, plina de functii avansate precum auto focus, face recognition, smile detection sau auto-panorama. Pozele facute au atasata si locatia exacta gratie optiunii Geotagging cu care vine receiver-ul GPS incorporat.

La capitolul stocare, i900 Omnia nu sta cu nimic mai prejos decat iPhone. Omnia are o memorie interna de 8 GB sau 16 GB ce poate fi marita cu pana la inca 16 GB cu ajutorul unui card microSD.

Ce are iPhone si nu are Omnia? Mai nimic..i900 stie HSDPA 7.2 Mbps, are chiar si accelerometru care roteste automat interfata in functie de orientare, WiFi la discretie pentru internet si schimb rapid de fisiere. Omnia mai detine un port USB, Bluetooth si Radio cu RDS.

Samsung i900 Omnia va fi disponibil in Europa incepand cu luna iulie. Pe noi ne-a cam convins..Are cineva ceva de reprosat?

Imagine IPB

Sursa: PlugIn

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...